Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így utólag, ha tudom, h Messi nem játszik szerdán, akkor hoztam volna a keretbe Deu-t. És mivel feladtuk a meccset, nem lett volna nagy kockázat behozni és kipróbálni egy ilyen ellenfél ellen. Hadd szokja. Mindegy, ez már a múlt meg utólagos okoskodásGareth Tello írta:Felőlem az is lehet, Thiagón és Deun van a hangsúly.shutterisland írta:messit én hagynám, jöjjön montoya-deu-thiago, és ne a 84. percben.
60-65. perc környékén már jöhetnének a cserék, de Titót ismerve...
Felőlem az is lehet, Thiagón és Deun van a hangsúly.shutterisland írta:messit én hagynám, jöjjön montoya-deu-thiago, és ne a 84. percben.
messit én hagynám, jöjjön montoya-deu-thiago, és ne a 84. percben.Deu-Thiago-Messi hármas jöjjön majd.
ez a mentalitás inditott el minket a lejtőn...Lionel85 írta:Azért azt nem hinném, hogy a Real beelőzne... Ennyire nincs válság, hogy agyilag tök zoknik lennének a fiúk. Egyszerűen csak hosszú héten van túl a csapat, most talán azok fognak hajtani, akik kevesebb szerepet kaptak eddig és minden meg fognak tenni azért, hogy megverjék a Betist. Nem kell többet mögé képzelni a dolgoknak, mint amennyit valójában kéne... Szerintem egy ilyen kezdővel is meg kell verni a Betist, a bajnokságban még nem találták fel a Barça ellenszerét annyira, hogy gólt se szerezzen a csapat a Camp Nouban. Csak arra kell figyelni, ha van 1-2 gólos előnyünk, azt még a 90 percben is őrizzük és ne kényelmesedjünk el mint a Celta de nagyon Vigo vagy a Zsákos Bilbao ellen...
azért e a kezdő mert a többiek nem érdemelnek prémiumot,ezen felül lehet villa pedrot már ezen a mecsen árulják...JOseppe írta:Ráadásúl ez a csapat, annó a realt is már egyszer meglepte.Mezner2 írta:
Most komolyan,mire pihentetünk?? Az elmúlt 1,5 hónapot Messin kívül az összes játékosunk végiglazsálta és elalibizte(de még ő is sokszor,legalábbis mezőnyben mindenképp) ! Miért kell elszórakoznunk a bajnokság végét ? Miért kell hülye döntéseket még hülyébb döntésekre halmozni? Bajnokok vagyunk már? NEM! Nem kéne otthon,a csúfos leégés után kiszolgálni a szurkolókat,és a legerősebb 11et pályára küldeni ?
Egyébként ha nem kezd Leo,a mostani csapat nélküle lévő játékát figyelembe véve értelme sincs megnézni a meccset...
MIT MŰVELSZ TITO??????Ez a Betis nem egy gyenge társaság.
![]()
nem értem ezt a károgást. Valdes sérült, helyette Pinto. Piqué elég fáradt lehet, adja magát Bartra + vki Adrianos és Abidal közül. (Masch, Puyi sérült)Mezner2 írta: A két csapat lehetséges kezdője:
FC Barcelona: Pinto - Alves, Bartra, Abidal, Alba - Thiago, Song, Iniesta - Alexis, Villa, Tello
Betis: Adrián - Chica, Mario, Amaya, Martínez - Pérez, Benat - Campbell, Pabón, Carlos - Castró
Forrás: barcanoticias
Most komolyan,mire pihentetünk?? Az elmúlt 1,5 hónapot Messin kívül az összes játékosunk végiglazsálta és elalibizte(de még ő is sokszor,legalábbis mezőnyben mindenképp) ! Miért kell elszórakoznunk a bajnokság végét ? Miért kell hülye döntéseket még hülyébb döntésekre halmozni? Bajnokok vagyunk már? NEM! Nem kéne otthon,a csúfos leégés után kiszolgálni a szurkolókat,és a legerősebb 11et pályára küldeni ?
Egyébként ha nem kezd Leo,a mostani csapat nélküle lévő játékát figyelembe véve értelme sincs megnézni a meccset...
MIT MŰVELSZ TITO??????
Hát, ahogy Tito furmányosan logikázik, ki tudja...Mezner2 írta:PerszeVakmacska írta:Annyiban azért szerintem jó, hogy nem játszik Messi, hogy ne legyen az, hogy tőle függünk. Ne legyen az, hogy mindenki az ő árnyékában focizik.Nyilván egy ekkora csapatnál nagyon fontos szempont,hogy megmutassák a károgóknak,hogy nicsak nem is függünk tőle,pláne ilyenkor mikor konkrétan a bajnokság sincs még zsebben
na nemár...
Azonkívül épp időben 4meccsel a szezon vége előtt kezdjük el építeni a többiek önbizalmát,soha jobb időpontot
Lehetne így is a mezőnyjátékosok felállása: AAAA, azaz: Alves, Adriano, Abidal, Alba - Alex, Alcantara, Andrés, elől Alexis (+ 2)FC Barcelona: Pinto - Alves, Bartra, Abidal, Alba - Thiago, Song, Iniesta - Alexis, Villa, Tello
PerszeVakmacska írta:Annyiban azért szerintem jó, hogy nem játszik Messi, hogy ne legyen az, hogy tőle függünk. Ne legyen az, hogy mindenki az ő árnyékában focizik.
Én annyira abban nem lennék biztos, hogy Messi sérült. Elvileg már teljes értékűen edzett a szerdai meccs előtt is, és azóta is ezt teszi. Kell a Leo ebbe a csapatba, mert tényleg fölösleges így meccset nézni...sörvirsli írta:Ez miért gáz kezdő?
Nem játszik benne a pocsék formában lévő Pedro+Fabregas, a sérült Valdes,a sokak által lassúnak tartott Xavi meg a sérült Messi.
Piqué meg a szerdai után megérdemel egy pihit.
Egyébként meg mostanában tökmindegy milyen kezdő lép a pályára mert ha Messi nincs ott akkor csakis a Barca B-ről beszélhetünk.
Alves nem tartozik bele a pihentetendők körébe?... Könyörgöm, legalább egy ilyen meccsen játsszon Montoya jobbhátvédként. A többi rendben lenne, még Villa is jobb talán középen, mint Cesc.Mezner2 írta:FC Barcelona: Pinto - Alves, Bartra, Abidal, Alba - Thiago, Song, Iniesta - Alexis, Villa, Tello
Ráadásúl ez a csapat, annó a realt is már egyszer meglepte.Mezner2 írta:
MIT MŰVELSZ TITO??????
És miért kell ekkora hisztit levágni?!Mezner2 írta:A Real Madrid tegnapi győzelme után ma még biztos nem lesz bajnok a Barcelona akkor sem ha győz ma este a Betis ellen. A marca.com elképzelései szerint Vilanova pihentet jó pár alapembert és újra csak érdekes védősorral áll fel. Messi biztosan nem lesz kezdő, ahogy a sérült Valdés sem.
A két csapat lehetséges kezdője:
FC Barcelona: Pinto - Alves, Bartra, Abidal, Alba - Thiago, Song, Iniesta - Alexis, Villa, Tello
Betis: Adrián - Chica, Mario, Amaya, Martínez - Pérez, Benat - Campbell, Pabón, Carlos - Castró
Forrás: barcanoticias
MIT MŰVELSZ TITO??????