Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Pont most néztem én is. Sergio hiányával Song biztos kezdő és szerintem a védelembe Bartra fog ismét bekerülni Piqué mellé. Ezen kívül kíváncsi vagyok Messi mellett Alexis,Tello,Cesc,Pedro és Villa közül ki lesz ott. Szerintem Pedronak bérelt helye van sajnos...Replay írta:Holnapi hivatalos keret

Illetve kellenek a pofonok (Milan 2-0, Bayern 4-0) hogy észhez térjenek, és meglegyen a győzni akarás, a vágy a sikerre. Mert a bajorok eddig csak tűzközelbe voltak (bl) viszont most nagyon elszántak és ez itt a különbség.recrea írta:Nem lesz itt semmiféle továbbjutás, a győzelméért is harcolni kell szerintem. Ugyanolyan csapat ez a Bayern, mint eddig, a durva az bennük, h rohadt éhesek, van önbizalmuk és szinte kivétel nélkül, egyszerre vannak csúcsformában a játékosok.
Kedden mindenki remegett nálunk, őszintén: egy-két évvel ezelőtt meg kiröhögtük Müllert, Gomezt vagy Robbent, mikor nálunk világ- és európabajnokok, az aranylabda szavazásra bérletesek futkároztak a pályán.
Kicsit "elfáradt" ez a csapat, erről van szó, kell a friss vér, a versenyhelyzet, a pihenés, töltődés és egy nyugodt szezon betegségek nélkül, kevés sérüléssel.

szerintem már ők sem hisznek benne.Messi hisz a fordításban!
Attól még hogy szurkolunk a csapatnak nem kell elrugaszkodni a valóságtól. A Bayern az első meccsen szétszedett minket, a 4-0 a játék képe alapján sajnos bőven reális volt. (Mandzukic-al meg csak jobbak lesznek, az ő csapatmunkáját érdemes lenne egy-két hazainak is majd megfigyelni... )Mikaos írta:Már hogyne látnám (ha nekem szántad), hogy változások történtek, és lépnie kell a Barcának is?! Szó sem volt erről. Legalábbis részemről. Nem is akartam róla szót ejteni, már megtettem más topikokban.Stalkyard írta:Lehet ezt mondogatni, magunkat győzködni, lehetünk elfogultak, de súlyos problémák lesznek, ha a vezetőség is ezen az állásponton van, és nem változtatunk sürgősen. Ugyanis olyan szinten beledöngöltek minket a gyepbe múlthét kedden, hogy nemhogy a 4, de talán még az 5 gólos különbség se lett volna túlzó egyáltalán. Aki még ezek után sem hajlandó belátni, hogy hatalmas változások történtek, annak nem is tudom mekkora pofon kéne. Talán még egy 0-4 holnap.Mikaos írta: Meg alapból nem voltak jobbak 4 góllal, a meccs képét tekintve.
De hadd drukkoljak már a csapatunknak! - mert amilyen szerencsés volt a Bayern a 3 szabálytalan góllal, nekünk is lehet ilyenünk szerdán. (Még hogy 5 góllal is nyerhettek volna?...hagyjuk már ezeket a túlzásokat, hisz így is bőven sok volt nekik a jóból a bírók által!!!)
Nyilván a realitás azt mondja, hogy nem tudunk 4 gólt lőni...de kicsit elegem van a Milan meccs előtti szurkolói hozzáállásból, amikor szintén a "realitás" szerint úgy gondolták sokan, hogy ki fogunk esni.
Rettentő könnyű most is kijelenteni, hogy kiesünk - jóformán semmi kockázat nincs benne. Le lehet ezt írni 500-szor is, ahogy ezt megtetté(te)k a Milan előtt is.
De vannak, akik nem adják fel. És remélem, a játékosok is így gondolják. Mert, ha így, akkor jó esélyekkel indulunk, hogy egy szép meccset láthassanak a nézők, és ezen felül!!! esetleg egy továbbjutás részesei is lehessünk.
A Barca nem felejtett el focizni, és kénytelen vagyok még egyszer hivatkozni arra, hogy a 3 szabálytalan gól jelentősen befolyásolta a párharc eddigi állását, mert ekkora különbség korántsem volt.
Jobb volt a Bayern - azon a meccsen, 1-2 góllal. Most jön a visszavágó, ahol mi is jobbak lehetünk 1-2 góllal...és ha Szerencse most mellénk áll?
Már hogyne látnám (ha nekem szántad), hogy változások történtek, és lépnie kell a Barcának is?! Szó sem volt erről. Legalábbis részemről. Nem is akartam róla szót ejteni, már megtettem más topikokban.Stalkyard írta:Lehet ezt mondogatni, magunkat győzködni, lehetünk elfogultak, de súlyos problémák lesznek, ha a vezetőség is ezen az állásponton van, és nem változtatunk sürgősen. Ugyanis olyan szinten beledöngöltek minket a gyepbe múlthét kedden, hogy nemhogy a 4, de talán még az 5 gólos különbség se lett volna túlzó egyáltalán. Aki még ezek után sem hajlandó belátni, hogy hatalmas változások történtek, annak nem is tudom mekkora pofon kéne. Talán még egy 0-4 holnap.Mikaos írta: Meg alapból nem voltak jobbak 4 góllal, a meccs képét tekintve.
Lehet ezt mondogatni, magunkat győzködni, lehetünk elfogultak, de súlyos problémák lesznek, ha a vezetőség is ezen az állásponton van, és nem változtatunk sürgősen. Ugyanis olyan szinten beledöngöltek minket a gyepbe múlthét kedden, hogy nemhogy a 4, de talán még az 5 gólos különbség se lett volna túlzó egyáltalán. Aki még ezek után sem hajlandó belátni, hogy hatalmas változások történtek, annak nem is tudom mekkora pofon kéne. Talán még egy 0-4 holnap.Mikaos írta: Meg alapból nem voltak jobbak 4 góllal, a meccs képét tekintve.
Drukk a csapatnakBarca96 írta:ez a beszéd! Meglehet az a továbbjutás, ha mi szurkolók nem hiszünk benne, akkor ki fog?El kell hinni, hogy sikerülni fog!
Hajrá!
VISCA BARCA!
ez a beszéd! Meglehet az a továbbjutás, ha mi szurkolók nem hiszünk benne, akkor ki fog?El kell hinni, hogy sikerülni fog!
Hajrá!
Barca96 írta:
Hát tény hogy jól játszanak, de nem ennyire. Most kedden úgy játszottak, ahogy eddig talán soha. Nem lehet még egy ilyen jó meccsük.