shutterisland írta:mások vagyunk, de én sokkal "szívesebben" esnék ki holnap egy nyugis 1-0 vagy 1-1-el, mint egy 3-0-ás győzelemmel.
vagy a legdurvább, hogy mennénk 4-0-ra, ne adj isten 5-0-ra, aztán kapnánk egyet.
az fájna legjobban.
bár büszkébb lennék a csapatra, de nem akarom azt, hogy újra elhiszem, hogy meglehet, és újra koppanjak.
csak akkor hitesse el velünk a csapat, hogy továbbmehetünk, ha meg is tudják csinálni

Szerintem nincs annál nemesebb, mint emelt fővel búcsúzni, akár 3-0-al. Nagyon büszke lennék én is, bár megvan ennek az eredménynek a veszélye, miszerint azt gondoljuk, h nincs semmi baj a csapatnál. Azonban ilyen eredménytől biztosan nem kell tartanunk, szerintem az elején nyomunk, ha jön a gól, toljuk, ha nem, akkor egy lötyögős x elé nézünk, lepacsizunk Robbenékkel, mindenki beül a luxusautójába és hazavezet. Jövő héten meg pezsgőznek egyet a bajnoki címre, ez is szép eredmény.
Írtam hétvégén, és azt hiszem Mihii is boncolgatta valamelyik nap: a következő 100 évben, minden szezonban csak egy kupa essen le a háromból! Ezt azonnal aláírnám. Nem rég volt, amikor egy spanyol kupát is úgy csókolgattunk volna, mint koldus az öt forintost.