2013.05.01. 09:38:16
A jobb csapat jutott tovább,és ezzel most ezúttal végre a foci nyert egy jó nagyot,nem örültem volna,hogyha a Chelsea után egy ilyen RM nyeri a BL döntőt.,mert akkor a következő évekre elképzelhető,hogy eme két csapat focija lett volna az irányadó,az pedig nagyon nem lenne jó!!
Ettől függetlenül a Dortmund majdnem elbénázta a végét,de szerencsére ezúttal a Realtól nem volt elég 25perc foci (első 15,utolsó 10perc),mert a meccs nagyobb részében,ha nem is dominánsan,de az történt amit a németek akartak! Akik Webbet hibáztatják azok nem tudom hol élnek,abszolút korrekt módon vezette a meccset az angol,előzetes félelmemmel ellentétben,azt a tizigyanús szitut 10ből 3bíró fújja be max,egyedül a kezezést lehet a szemére vetni,de CR tegnapi formáját elnézve úgyis felküldte volna Ramos labdája mellé a Holdra a bogyeszt!!
Egyébként Ramosnál gusztustalanabb játékost nagyítóval kell keresni a futballvilágában,és lehet,hogy akkor sem találnék,mit művelt Lewaval??? Már kb. a 20.percben 3sárgával kellett volna a meleg zuhany alatt áztatni a himbi limbijét, X.Alonso is bebizonyította,hogy mennyire "büszke" és sportszerű csapat is ez a Madrid,mikor ketten kb. ok nélkül elkezdték szorongatni talán Blaszchykowsky nyakát.....
Jó nagyot hánytam volna,ha egy ilyen csapat BL döntőt játszhat,de szerencsére marad nekik már 12.éve a régi szlogen : "MAJD JÖVŐRE"