Amint tud valaki valami pletykát róla,közölje!

Nem az. A Real tegnap fél órát,a BVB meg 60percet focizott,csak a Real legalább a helyzetei egy részét belőtte,így az marad meg mindenkiben,hogy egy hajszálon múlt,pedig a fenéket a BVB 180-ból 150 percben lefocizta a Realt...Ha a csoportmeccseket is ide vesszük,akkor meg még durvább az arány,a jobb csapat jutott tovább tegnap!S.Agüero írta:Kis túlzás. Azért tegnap a Dortmund sem nagyon akart focizni, szóval ez most annyira nem igaz. Első meccsre volt ez inkább igaz.és ezzel most ezúttal végre a foci nyert egy jó nagyot
Kis túlzás. Azért tegnap a Dortmund sem nagyon akart focizni, szóval ez most annyira nem igaz. Első meccsre volt ez inkább igaz.és ezzel most ezúttal végre a foci nyert egy jó nagyot
Pont ezzel a jelenettel példálóztam nemrég vmi kapcsán a BARCA vs reálban. Annyira jellemző képsor...csababarca írta:nekem ez a kedvencem tőle!salas9 írta: Ramos lehozza sárga nélkül. Aztán 70 valamikor nagy nehezen kapott egyet... És a túloldalon megválasztották a MOM-nak, hogy kíméletlen volt de szabályos eszközöket használt. Tudom, én vagyok a vak, mert tényleg szabályos volt! Bár eddig nem tudtam, hogy ér könyökölni (akár háromszor is)![]()
https://www.youtube.com/watch?v=EvtcaiJQWaY
csoda,hogy nem tört el az állkapcsa a támadónak. Persze semmi lap, vagy szankció. JAH DE! A lekönyöklött játékos lapot kapott szimulálásért![]()
ebben a videóban minden benne van ami Ramos pályafutását jellemzi.
nekem ez a kedvencem tőle!salas9 írta: Ramos lehozza sárga nélkül. Aztán 70 valamikor nagy nehezen kapott egyet... És a túloldalon megválasztották a MOM-nak, hogy kíméletlen volt de szabályos eszközöket használt. Tudom, én vagyok a vak, mert tényleg szabályos volt! Bár eddig nem tudtam, hogy ér könyökölni (akár háromszor is)![]()
Teljes mértékben egyetértek! A két mérkőzés alapján egyértelmű és jogos a Dortmund továbbjutás, ám maguknak köszönhetik, hogy tegnap meleg volt a pite a végén. Tetszett mikor szép egyérintős passzokkal kihozták a labdát a németek, nagyon jók voltak. Webb szerintem is korrekten vezette a meccset, a Hummels kezes nálam is szabad lett volna (Jo5é szerint piros lap isMezner2 írta: ...
Szerintem nincs annál nemesebb, mint emelt fővel búcsúzni, akár 3-0-al. Nagyon büszke lennék én is, bár megvan ennek az eredménynek a veszélye, miszerint azt gondoljuk, h nincs semmi baj a csapatnál. Azonban ilyen eredménytől biztosan nem kell tartanunk, szerintem az elején nyomunk, ha jön a gól, toljuk, ha nem, akkor egy lötyögős x elé nézünk, lepacsizunk Robbenékkel, mindenki beül a luxusautójába és hazavezet. Jövő héten meg pezsgőznek egyet a bajnoki címre, ez is szép eredmény.shutterisland írta:mások vagyunk, de én sokkal "szívesebben" esnék ki holnap egy nyugis 1-0 vagy 1-1-el, mint egy 3-0-ás győzelemmel.
vagy a legdurvább, hogy mennénk 4-0-ra, ne adj isten 5-0-ra, aztán kapnánk egyet.
az fájna legjobban.
bár büszkébb lennék a csapatra, de nem akarom azt, hogy újra elhiszem, hogy meglehet, és újra koppanjak.
csak akkor hitesse el velünk a csapat, hogy továbbmehetünk, ha meg is tudják csinálni
recrea írta:
Illetve elmondhatjuk, h megint később esünk ki a BL-ből, mint a Real.
Illetve elmondhatjuk, h megint később esünk ki a BL-ből, mint a Real.StickyFingaz írta:A Real már kiesett.Holnap a Bayeren van a sor.
változik a csapat,változik a közeg.sjd írta:
Amúgy csak nekem volt furcsa, h az a közönség, aki 7-8 éve még felállva tapsolt a csapatot szétalázó Ronaldinhonak, most hangosan fütyülte Lewandowskit?
[grammarnazi]röhej, Lewandowski [/grammarnazi]mess2009 írta:micsoda röhely, az aLevandowsky aki otthon a mennybe vitte őket itt a bénaság csúcsát bemutatva majdnem kiejtette a csapatát....na erre mondhatjuk, hogy ilyen a foci.