bali 15 írta:Átnézel te néha a másik oldalra? Megint el akarják adni a fél csapatot...
Higuain és Benzema mehet a levesbe, jöjjön Falcao és Cavani. Di Maria, az egyetlen egy ember aki CR-en kívül egy kis dinamizmust visz a játékba, ő is mehet a levesbe.
Pár éve Mourinho volt az edzőisten és most ő is mehet a levesbe. Mond, te ezt normálisnak tartod?
Amúgy a Castilla futószalagon termeli a játékosokat, nem a világklasszisokat, az igaz. De még a bizonyításra is alig adnak esélyt.
A stílus lehet, hogy bajos, de van olyan, hogy egy együttműködés nem akarja beteljesíteni önmagát. Attól, hogy mondjuk Mou nagyon jó edző, még nem kell Madridban maradnia, ha nem megy ott neki. Egyik félnek sem jó, elválnak. Igazából szerintem a Mou saját fegyvere visszacsap, látják azt a madridisták is, hogy nem azért nyertek alig valamit, mert minket toltak, hanem, mert ők sem voltak elég jók hozzá. Én is becsapva érezném magam.
recrea írta:jelwaz írta:Lehet szidni a madridistákat, de a barcások se különbek (legalábbis Magyarországon biztos). Persze a hófehérkéket nehéz megverni hülyeség terén, a mi társaságunknak sikerül megszorongatni őket. Jelenleg ez a két legnagyobb csürhe, és ezt arra alapozva is mondom, hogy az utcán miket látok, hallok ezektől (mindkét féltől).
Az, h Te magadat eme csürhe tagjának vallod, a Te dolgod, én pedig különbnek tartom magam, és nem tartozom ebbe a csürhébe, akkor sem, ha kulturáltan kinyilvánítom a véleményemet a Madridról és egyetértek azzal, h nevetséges az átigazolási politikájuk és a "mi vagyunk a Real Madrid" stílusok. Hányok tőle, ezen pedig semmi nem változtat.
Értem, amit mondasz, de szerintem ez nem így működik. Látod, én sokaknak ellene beszélek, és amit elítéltem azt is többesszámban írom, mintha én is ilyen lennék. Egy külső szemlélőnek ilyenek lesznek a Barcások. Ebbe a közösségbe tartozunk, ezért is bántó, hogy sorsközösséget kell vállalnunk velük. De ilyen az élet. Ha Angliában minden magyar pizzafutár, akkor rólad is azt fogják gondolni, ha ott élsz, hogy az vagy. Na hülye példa, remélem érted, hogyan értem
recrea írta:Ez is általánosítás, aki látja a focit, azt is látta, h piszok erős a Bayern és h nagyszerű focit játszik a Dortmund, és ez nem csak az utóbbi két hétben lett belátva.
Igen, és azt gondolta mindenki, hogy meg tudja szorítani, esetleg nagy csatában kiütik majd valamelyik "legjobbat"...
recrea írta:Mondjuk Te utáltad Laportát is, Gaspartot is és gondolom Nunezt is. Akkor ki lenne a megfelelő és milyen intézkedésekkel?
Igen, alapból ilyen utálós vagyok

De Laporta első éveit nagyon csíptem. Meg az a Larssonos BL győztes csapat nagyon szerethető volt.
Gergely írta:Azt hiszem mindennek a másik oldalát is nézni kellene!
Igazat adok neked, de érted, én is egy érme másik oldaláról beszélek. Pepet nem kell védeni, jó véleménnyel vannak róla. Szerintem már túl jóval is. Földön kell tartani magunkat. (Amúgy éljen Nyíregy, az avádért pedig a fejem fölé emelek egy 10-es táblát

)
ZolTano írta:azért az elég érdekes, hogy kapunk egy ruhát egy jó csapattól és máris mennek itt a megosztó hozzászólások.
Érdekes, hogy, ha az ember kritizálni mer, mindig ez a reakció. Hidd el, én már elég régóta szapulom a Barcát, nem a Bayern elleni zakó óta.