Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A dobószázalék esés nem feltétlen vonja magával azt, hogy nem lenne jobb. Esik 1-2 százalékot a dobása, de közben 3-4 ponttal többet szerez pl. (csak egy példa).Tocy írta:Persze, bár szerintem Durant akkor sem lenne jobb...a dobószázalékai esnének, az fix.
Gondolom Te is érzed, hogy ezt még korai lenne előhozni. Mert:Cumbee írta: u.i.: Lassan szívesen nekiugranék újra egy kell-e RW az OKC-nek vitának, vagy csak tönkreteszi szegény KD karrierjét, hátha 1-2 hater mostanra meggondolta magát és nem csak egyedül lennék aki védi ezt a Russel gyereket.
Szó szerint kis labdát, de a gyakorlatban azt, hogy alacsonyabb szerkezetre váltottak. 3 hátvéddel(guard) játszanak és csak 2 magassal. Vagy, hogy egyszerűbb legyen megérteni. A kosárlabádban számokkal is szokták jelölni a posztokat.varnagykrisztian írta:http://kezdo5.hu: Rossz előjelek a Thunder számára. Kevin McHale, a Rockets edzője az ellenfél legveszélyesebb hátvédjének (Russell Westbrook) kidőlése után szinte azonnal erőteljes small-ballozásba kezdett csapatával, amire egyelőre érdemi ellenlépés nem jött Scott Brookstól – a Rockets pedig 0-3-ról 2-3-ra jött fel a párharcban, és otthon egyenlíthet a hatodik meccsen.
A PIROSSAL JELÖLT MIT JELENT?KÖSZI
Pláne, ha az ellenfél legjobban futó emberét kinyírták, így a rohanós játék nekik fekszik jobban, a small ball-nál pedig általában ez a cél.socio66 írta:kevésbé lesz statikus, center-domináns a játék, gyorsabb, mobilisabb lesz a csapat, több kinti dobást lehet vállalni, stb.
nyilván matchup függő a dolog, egy komoly magasember-párossal felálló csapat ellen nem lehet ezt alkalmazni, de ha az ellenfél centere támadásban nem domináns-mint perkins például-, akkor a small-ballozó csapat ráállíthat védekezésben egy forwardot mondjuk, aki támadásban azt csinál majd vele, amit akar.
Köszi socio a gyors választ......de kifejtenéd hogy ez mire jó......én még amatőr-ön nyomomsocio66 írta:small-ball amikor alacsony ötössel van pályán egy csapat, általában center nélkül, három hátvéddel.
mostanában elég sokan alkalmazzák.
Én sírok. Miatta is, de azért is, mert voltam olyan buta és leültem NYK-BOS meccset nézni még valamelyik nap. Kicsit zavar, hogy engem jobban érdekelt a dolog, mint ezt az idióta Smith-t, végig kellett szenvednem az egész meccset, a 11-ből semmijével. De legalább láttam, hogy neki az is fastbreak, ha az összes caspattársa mögötte fut, előtte viszont 5 Celtics védő van. Még véletlen sem lassítana le az állatja, inkább beviszi egy lendületből 5 ember közé, majd elveszti. Mondjuk így, hogy kiderült, hogy valszeg kicsit másnapos volt, már érthető a dobáspontossága és a tré döntései is. Egy álmom, hogy a liga egyszer kiveti magából az ilyen idiótákat, mint Bynum és Smith és inkább olyanok lesznek, akiket érdekel is a kosárlabda és nem csak pénzt akarnak vele keresni, hogy még többet bulizhassanak. Na mind1...neobarca írta:http://allball.blogs.nba.com/2013/05/01 ... %3Anbahppt
Bynum. Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek...
Bob legyen igazad és sok sikert kívánok nektek is a 6. meccshezBob_Marley írta:Valamiért úgy érzem ők megfogják csinálni és lesz 7ik meccs, Houstonban óriási hangulat várható.
Lee meg visszatért. Igaz csak másfél percre. De azt meg, hogyBob_Marley írta:Kicsi Warriors kiejtette a Denvert, szegény Karl tényleg egy "choker"
Azért az teljesen egyértelmű hogy 1; a hatodik meccsen már más felfogás várható a NY-tól 2; ha esetleg oda kerülne a párharc akkor meg pláne "lehetetlen" hogy ne a Nix menjen tovább, most hirtelen nem tudom a pontos adatot de sima 90% felett van a 7ik meccs hazai győzteseinek száma.socio66 írta:nagyon nem vagyok meglepve, eddig is mondtam hogy kevesek vagyunk, annyi történt, hogy felébredt a celtics.
innentől nem tudom mit várjak, ha kiesünk szerintem beállok hítesnek.
Same story, 4-2vel már ki lehet esniTocy írta: Megvan a győzelem a Bostonnak, 4-1-gyel már ki lehet esni![]()
Pontosan. Pont nem érdekel, hogy ki meleg meg ki nem. Ha egy ismert, elit játékos lenne, akkor még azt mondom oké, de akkor sem kellene mindennek erről szólni, így meg aztán...kanty írta:Amúgy ez miért kell hír legyen? És most nem csak a Te bejegyzésedre értem, mindenütt kb. ez folyik a csapból. Nekem tök mindegy, hogy Elton, cigány, impotens vagy akármi. Megy a rájátszás, néhány elég jó párharccal, és az a legnagyobb hír, hogy egy alsó kategóriás játékos kijelentette, hogy meleg. Nem azzal van bajom, hogy bevallotta, mert mondom hidegen hagy, csak kicsit idegesítő, hogy majdnem mindenütt ebbe ütközök bele.Bob_Marley írta:
Collins bejelentette hogy homoszexuális, első aktív játékos aki ilyen bejelentést tett, nagyon nagy respekt neki, hogy felvállalja.
Maximálisan egyetértekkanty írta:Amúgy ez miért kell hír legyen? És most nem csak a Te bejegyzésedre értem, mindenütt kb. ez folyik a csapból. Nekem tök mindegy, hogy Elton, cigány, impotens vagy akármi. Megy a rájátszás, néhány elég jó párharccal, és az a legnagyobb hír, hogy egy alsó kategóriás játékos kijelentette, hogy meleg. Nem azzal van bajom, hogy bevallotta, mert mondom hidegen hagy, csak kicsit idegesítő, hogy majdnem mindenütt ebbe ütközök bele.Bob_Marley írta:
Collins bejelentette hogy homoszexuális, első aktív játékos aki ilyen bejelentést tett, nagyon nagy respekt neki, hogy felvállalja.
Amúgy ez miért kell hír legyen? És most nem csak a Te bejegyzésedre értem, mindenütt kb. ez folyik a csapból. Nekem tök mindegy, hogy Elton, cigány, impotens vagy akármi. Megy a rájátszás, néhány elég jó párharccal, és az a legnagyobb hír, hogy egy alsó kategóriás játékos kijelentette, hogy meleg. Nem azzal van bajom, hogy bevallotta, mert mondom hidegen hagy, csak kicsit idegesítő, hogy majdnem mindenütt ebbe ütközök bele.Bob_Marley írta: