miihii írta:Igen, volt EGY ilyen meccs is. Aztán a következő bajnokin, amikor szintén nem volt Leo, észre sem lehetett venni a pályán. A lehozza a meccseket hatalmas túlzás, mert vannak jó napjai, de ezeket piszok gyorsan feledteti is másik hárommal, amikor olyan szürke, mint Gandalf szakálla
A legnagyobb baj szerintem az, hogy nem tudjuk egyelőre kitalálni, mitől vannak a jó meccsei, és aztán miért süllyed vissza a középszerűségbe.

De tényleg, a Mallorca ellen rúgott hármat, adott egy gólpasszt, mindenki el volt ájulva tőle (megjegyzem, jogosan, mert azon a meccsen tényleg fantasztikusan játszott), aztán a két következő találkozón észre sem lehetett venni, eltűnt a mezőnyben, alibizett, egy-két villanása volt, de összességében nagyon gyengén szerepelt.
Ugyanez, amikor támadó középpályásként nyomta Xavi mellett, úgy, hogy Iniesta közben balszélső volt. Ragyogó hetekkel, sőt hónapokkal örvendeztetett meg minket, én már azt hittem, hogy meg is találtuk a végleges, tökéletes pozíciót a számára, aztán egyik pillanatról a másikra ismét sorozatban hozta a gyenge meccseket. A tökéletes kiszámíthatatlanság ez, abban az értelemben, hogy soha nem tudhatjuk, hogy az adott poszton mennyi ideig fog nagyon jól vagy éppen pocsékul játszani.
visca el barca írta:másrészt, és ez már titoék sara, soha nem tudják ugyanott játszatni és erőltetik vele ezt a csatárpozíciót. borzalom. bayern ellen is lathattuk, megkapja a labdát, nincs előtte senki és fingja nem volt mit csinaljon, igy hát belevezette az első védőbe aki szembe volt vele....
Kisebb csapatok ellen annyira nem rossz ötlet Messi-poszton játszatni, de láthattuk, hogy egy-egy erősebb ellenfél védelme könnyedén hatástalanítja Cescet, ha az említett pozícióban kap lehetőséget.
Amúgy meg szerintem éppen az említett értelemben való kiszámíthatatlanság miatt van az, hogy nem játszatják folyamatosan ugyanazon a poszton, ugyanabban a szerepkörben Titóék, ez nem az ő hibájuk szerintem.
Fejben lehetnek gondok Cescnél, amiket orvosolni kellene, mert a tudása alapján oszlopos tagja lehet a jövő Barçájának is. Ha mentálisan rendbe jön, akkor talán a csapaton belüli helyét is könnyebben meg lehetne találni.