Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.05.08. 09:31:36

Sanama írta:Fergusson a héten jelenti be lemondását ?! :shock: :shock:
Nem tudom mennyire hihető, azért engem meglepne

https://www.facebook.com/Manchester.Uni ... 1449681529
Nemrég olvastam, hogy a nyáron átesik egy műtéten, így a szezon legelejét valószínűleg kihagyja, viszont utána nyomatékosították, hogy folytatja a jövő évben is. Nem tudom meddig fogja még bírni a kispadon, de már így is elképesztő, amit véghezvitt.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Sanama
Llegenda del Barça

2013.05.08. 01:03:11

Fergusson a héten jelenti be lemondását ?! :shock: :shock:
Nem tudom mennyire hihető, azért engem meglepne

https://www.facebook.com/Manchester.Uni ... 1449681529
PCsabi
aka Game90

2013.05.07. 17:42:49

Gareth Tello írta: (OFF: Mi ez az aláírás, mármint ami nem Bearden? :mrgreen:)
Aranyköpések. Kár, hogy a Barca vs. Real topikot nem olvasom, szerintem ott is akadna 1-2 gyöngyszem.

Hétvégén nyertünk a QPR ellen, élvezhetetlen meccs volt, de 3 pont, hellószia. 3 points ☑ Walcott's goal clocked at 20 secs ☑ Koscielny Boss ☑ Crucial Szczesny save ☑ Arteta and Ramsey's never tiring engines ☑

2 meccsünk maradt, Wigan, Newcastle, muszáj lenne begyűjteni a 6 pontot, de nehéz összecsapásokra számítok, mert mindketten kiesőjelöltek.

Holnapra csak egy kívánságom van, hogy ne nyerjen a Spurs, mert akkor a sorsunk már a két rivális kezében van...

Ja, Giroud más kapura játszik (ha letakarjátok a felsőtestét, akkor meg nem mondjátok, hogy egy csávó van a képen):

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.05.06. 20:06:28

Ehh...
Kép

Jaj, szegény David Luiz, nagyon megrúgta Rafael.
http://i.minus.com/ibevm3P0mefEsn.gif :lol:

Anderson? :D

José Enrique :lol:
miihii írta:Én nagyon szurkolok nektek, borzasztóan örülnék, ha valahogy kipöckölődne a cselszkij a BL-ből :twisted: Aztán jövőre Moúú mehetne az Európa liga duplázásért :mrgreen:
Amúgy az jutott még eszembe a mérkőzés kapcsán, hogy el tudom képzelni azt, hogy szép csendben lepaktál egymással a két csapat... Nyerjen a Chelsea:
- A Chelseanek jó, mert így indulhatnak valószínűleg a BL-ben. Ha lemaradnak róla, Mourinho nem hiszem, hogy megy Londonba... Szóval ha megvan a BL-hely, José is tuti érkező szerintem.
- Nekünk jó, mert mivel lemaradunk a BL-ről, Bale valószínűleg megy, érte meg akkora rakás pénzt kapunk, amennyit összesen nem láttunk korábban...
Vagy csak Abramovics megrakja a csapatát tippmixen, aztán szól a bírónak, hogy 10% az övé.

Stats.
Kép
Kép
Villa nem semmi.
miihii
KHAL

2013.05.05. 20:35:34

Gareth Tello írta: Szerdán jön a Chelsea-Spurs, match of season, nagyon fontos lenne egy győzelem!
Én nagyon szurkolok nektek, borzasztóan örülnék, ha valahogy kipöckölődne a cselszkij a BL-ből :twisted: Aztán jövőre Moúú mehetne az Európa liga duplázásért :mrgreen:

Az említett meccs igazi 6 pontos, létfontosságú derbi lesz, az tuti.

A hátralevők:

Chelsea 68 pont (Spurs O, Villa I, Everton O)
Arsenal 67 pont (Wigan O, Newcastle I )
Spurs 65 pont (Chelsea I, Stoke I, S'land O)

Ez lehet megint az utolsó percekig izgalmas sakkozás lesz, mint tavaly 8) (Bár az elég csúnyára sikerült :cry: )
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.05.05. 20:11:09

Gareth Bale's goals have won 22 points this season in the Premier League, only Robin van Persie's have won more (26).
miihii írta:Egy jó erős közepes meccsen a cselszkij a végén begyötört egy gólt, így idegenben verte a MU-t.Ezzel nagyot léptek az év végi helyezkedésnél és gondolom GT barátunk legnagyobb bánatára elléptek 3 pontra a Spurs-től (65), mellyel a kövi körben találkoznak. Kettejük közé ékelődve a Zenál (67 pont) , de egy meccsel többet játszottak.
2-3 összecsapásuk van kigolyózni egyiküket a BL-ből :D
Végig szurkoltam az ikszért, nem voltam ideges a gólnál... :lol:
Szerdán jön a Chelsea-Spurs, match of season, nagyon fontos lenne egy győzelem!
AVB: "It will be extremely difficult, but if we achieve these nine points we will be enjoying Champions League football next season. That is our aim, but we understand that other teams are improving and it will probably go down to the wire."
Remélem, Dembélé játszhat majd.

COYS!
miihii
KHAL

2013.05.05. 19:58:45

Egy jó erős közepes meccsen a cselszkij a végén begyötört egy gólt, így idegenben verte a MU-t.Ezzel nagyot léptek az év végi helyezkedésnél és gondolom GT barátunk legnagyobb bánatára elléptek 3 pontra a Spurs-től (65), mellyel a kövi körben találkoznak. Kettejük közé ékelődve a Zenál (67 pont) , de egy meccsel többet játszottak.
2-3 összecsapásuk van kigolyózni egyiküket a BL-ből :D
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.05.04. 20:06:40

Mezner2 írta:Tudom,hogy a futballban nincs ha, de HA :lol: Bale nem lenne,akkor ez a Spurs valahol a 12.-15.hely között küszködne,elképesztő mennyire nullkreativítás van ott rajta kívül majd mindenkiben,ő az egyetlen aki megmeri húzni,rá meri lőni,stb... (aztán lehet,hogy csak pont mindig rossz meccsüket láttam,kb. 6-7-t idén..)
Azért kicsit túlzol ezzel a 12-15. hellyel, de alapvetően igazad van, elképesztő, mennyire egyemberes csapat lettünk ezzel, hogy AVB kialakította Bale-nek azt az új szerepkört. Ami persze nem baj, amíg ennyi zseniális dolgot művel a fiú, de láthattuk, mire megyünk akárki ellen, amikor sérült...
Amúgy másokban is van kreativitás, ha most nem is mutatkozott meg annyira, Lennon, Holtby, Sig, Dembélé, csak így elsőre. :)
A csatárainkba sajnos már kevesebb szorult, ráadásul ők (Defoe és Adebayor) mindketten pocsék szezont futnak, ezért örülnék a nyáron Benteke érkezésének, amiről mellesleg már a SkySports is cikkezett.

Napi Bale: http://www.youtube.com/watch?v=HXfTZt5sAu0
=D> Messi.
Közeleg egy újabb mérföldkő: Gareth Bale scores his 20th PL goal of the season. Only Jürgen Klinsmann and Teddy Sheringham (both 21) have scored more PL goals in a season for Tottenham in the PL era.
Lesz itt 21, 22, sőt.

A meccsről még annyit, hogy
- Dembélé megsérült...
- egyébként bűnrosszul játszottunk, hat lövésünkből egy találta el a kaput (Bale!)...
- Huddlestone, Walker és Vertonghen tetszett, a többiek nem annyira, Bale is gyenge volt magához képest a gólján kívül
Viszont ennek a győzelemnek nagyon pozitív hatása lehet a jövőre nézve, remélhetőleg rengeteg energiát szabadít fel a srácokban, amire szükség is lesz a nagy versenyfutásban.
COYS!

Közben úgy tűnik, a Senal is nyerni fog Walcott góljával, de azért hajrá, QPR, hátha Townsend még beköszön egyszer.
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.05.04. 18:16:59

Tudom,hogy a futballban nincs ha, de HA :lol: Bale nem lenne,akkor ez a Spurs valahol a 12.-15.hely között küszködne,elképesztő mennyire nullkreativítás van ott rajta kívül majd mindenkiben,ő az egyetlen aki megmeri húzni,rá meri lőni,stb... (aztán lehet,hogy csak pont mindig rossz meccsüket láttam,kb. 6-7-t idén..)
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.29. 20:30:36

VILLA: Guzan, Lowton, Vlaar, Baker, Bennett, Westwood, Delph, Sylla, Weimann, Agbonlahor, Benteke.
SUNDERLAND: Mignolet, O’Shea, Cuellar, Rose, Bardsley, N’Diaye, Larsson, Gardner, Sessegnon, Johnson, Graham.
2-3.
Game90 írta:1. Michu Hazard helyére.
2. Ja, van rá kb. 1% esélyünk... :D Ha majd a Sky Sports vagy Jamie Sanderson lehozza, szólj :P
3. Sima 9 ponttal csak óvatosan, most az Arsenal-ról beszélünk... :? :mrgreen:
4. De a Chelsea-ben és a Spurs-ben is benne van, hogy hibázik, ezen a londoni rangadón nagyon sok fog múlni.
1. Ide most nem lehet mást mondani, csak azt, hogy... Deal. :mrgreen:
2. Most hozta le Wenger hivatalos házi napilapja.
3. Ja, tényleg. Majd a QPR-től kicummant a Senal 5-1-re... :lol:
4. És még annál is több. Ha Bale hozza a formáját, nyerünk.

(OFF: Mi ez az aláírás, mármint ami nem Bearden? :mrgreen:)
PCsabi
aka Game90

2013.04.29. 20:17:18

Gareth Tello írta: Jó kis együttes, mondjuk Michu vagy Fellaini még befért volna valahova. :)

Game, amúgy a rendkívül hiteles és színvonalas Daily Star szerint az Arsenal vissza szeretné csábítani Fabregast a nyáron.
Gondolom, nem szomorkodnál, ha összejönne az üzlet. :D

ARSENAL: QPR (A), Wigan (H), Newcastle (A).
Ez szerintem sajnos nagyon sima kilenc pont.

CHELSEA: ManUnited (A), Spurs (H), Aston Villa (A), Everton (H).
Ez a legnehezebb sorsolás, a United megtréfálhatja a kékeket, mi is remélhetőleg, a Villa idegenben nem könnyű ellenfél, és az Everton is erős.

SPURS: Southampton (H), Chelsea (A), Stoke (A), Sunderland (H).
Itt nincs mese, a három S-t muszáj verni, bár a Stoke idegenben nem lesz sétagalopp, és a Di Canio-féle Sunderland is marha erős.
1. Michu Hazard helyére.
2. Ja, van rá kb. 1% esélyünk... :D Ha majd a Sky Sports vagy Jamie Sanderson lehozza, szólj :P
3. Sima 9 ponttal csak óvatosan, most az Arsenal-ról beszélünk... :? :mrgreen:
4. De a Chelsea-ben és a Spurs-ben is benne van, hogy hibázik, ezen a londoni rangadón nagyon sok fog múlni.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.29. 15:35:36

Bale az Év Játékosa és az Év Fiatal Játékosa is! 8)
Tökéletesen megérdemelte, grat hozzá. Bár gondolom, a BL-helyezés jobban érdekli, mint az Év Játékosa-díj.

Az Év Csapata:
Kép
Jó kis együttes, mondjuk Michu vagy Fellaini még befért volna valahova. :)

Game, amúgy a rendkívül hiteles és színvonalas Daily Star szerint az Arsenal vissza szeretné csábítani Fabregast a nyáron.
Gondolom, nem szomorkodnál, ha összejönne az üzlet. :D
Game90 írta:Chelsea - Spurs meccset most már jó lenne, ha pótolnák, mert addig össze-vissza van minden, mindenesetre ha hozzuk a maradék 3 meccsünket, akkor nem lehet baj (QPR-nak már mindegy, a kiesőjelölt Wigan-nel szerintem megszenvedünk, a Castle meg most kapott egy hatost a Suárez nélküli 'Pool-tól).
Chelsea-Spurs május 8-án lesz amúgy.

ARSENAL: QPR (A), Wigan (H), Newcastle (A).
Ez szerintem sajnos nagyon sima kilenc pont.

CHELSEA: ManUnited (A), Spurs (H), Aston Villa (A), Everton (H).
Ez a legnehezebb sorsolás, a United megtréfálhatja a kékeket, mi is remélhetőleg, a Villa idegenben nem könnyű ellenfél, és az Everton is erős.

SPURS: Southampton (H), Chelsea (A), Stoke (A), Sunderland (H).
Itt nincs mese, a három S-t muszáj verni, bár a Stoke idegenben nem lesz sétagalopp, és a Di Canio-féle Sunderland is marha erős.

Nem érzem magunkat esélyesnek egyáltalán, de láthattuk már, hogy mire képes a csapat, ha van Bale.
COYS!
PCsabi
aka Game90

2013.04.29. 15:16:53

ozsimiki írta:Csabiékat,azaz Arsenal fanokat kérdezném,hogy beáldoznák e ők személy szerint a jövő évi BL szereplést,ha végre változások történnek a csapat irányítását,felfogását tekintve? Én a helyükben simán.

máshogy fogalmazva: ha köv szezonban nem lenne Bl,de letennék az alapjait egy kupákra is esélyes csapatnak ősztől,az úgy deal lenne,nemde?
Egyértelmű, igen.

De te is tudod, hogy erre kb. mennyi esély van :)

Arsenal - ManUnited 1-1: meccs előtt aláírtam volna az 1 pontot, de látva a meccset, kicsit csalódott vagyok, mert ez a United gyakorlatilag nem akart semmit sem, csak túl akartak lenni a 90 percen, miközben nekünk nagyon jól jött volna a 3 pont a BL-hely miatt, bár nem mindig láttam a srácokon, hogy nagyon küzdöttek volna érte. Amúgy kicsit meglepődtem, hogy SAF-ék ellen megadtak egy lesgólt. Sagna meg egy idióta, elpasszolta magát, majd felrúgta RvP-t, 11-es, bravó.

Chelsea - Spurs meccset most már jó lenne, ha pótolnák, mert addig össze-vissza van minden, mindenesetre ha hozzuk a maradék 3 meccsünket, akkor nem lehet baj* (QPR-nak már mindegy, a kiesőjelölt Wigan-nel szerintem megszenvedünk, a Castle meg most kapott egy hatost a Suárez nélküli 'Pool-tól).

*vagyis lehet, ha a Spurs veri a Chelsea-t, utána meg mindkét csapat nyeri a hátralévő meccseit.
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.04.28. 19:03:40

Barcaman1993 írta:Komolyan, hogy én minek nézek ilyen meccseket. Minél több PL. meccset nézek, ezek annál unalmasabbak. 2 "ekkora" csapat és helyzetet is alig látni az egész meccsen...
Volt olyan támadás,hogy 3nál többet passzolt vmelyik csapat??? Hihetetlen mélyen van az angol foci technikailag,és ezen még a sok latin légiós sem tud markánsan változtatni,nem véletlen,hogy olyan játékosok akik a La Ligában tök átlagok voltak (technikailag mindenképp) ott kiemelkedő spíllereknek számítanak !
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.04.28. 19:00:59

Komolyan, hogy én minek nézek ilyen meccseket. Minél több PL. meccset nézek, ezek annál unalmasabbak. 2 "ekkora" csapat és helyzetet is alig látni az egész meccsen...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.04.28. 17:30:39

Csabiékat,azaz Arsenal fanokat kérdezném,hogy beáldoznák e ők személy szerint a jövő évi BL szereplést,ha végre változások történnek a csapat irányítását,felfogását tekintve? Én a helyükben simán.

máshogy fogalmazva: ha köv szezonban nem lenne Bl,de letennék az alapjait egy kupákra is esélyes csapatnak ősztől,az úgy deal lenne,nemde?
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
zola8787
Director del Fútbol

2013.04.28. 17:03:19

Ja, RvP fogadtatására meg kíváncsi leszek.
Hallhattuk :lol: Nem szeretik :D

És az 1. gól előtt Van Persie adta el az előnyt :D:D

Les, de nem érdekel, hajrá Arsenal :)
PCsabi
aka Game90

2013.04.28. 16:23:29

Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Ramsey, Rosicky, Cazorla, Walcott, Podolski.
Subs: Mannone, Vermaelen, Jenkinson, Monreal, Wilshere, Oxlade-Chamberlain, Gervinho.

United: De Gea, Rafael, Evans, Ferdinand, Evra, Valencia, Carrick, Jones, Nani, Rooney, van Persie.
Subs: Lindegaard, Anderson, Giggs, Chicharito, Cleverley, Kagawa, Buttner.

Remélem Podolski sokat lesz középen. Amúgy muszáj minimum 1 pontot szereznünk. Ja, RvP fogadtatására meg kíváncsi leszek.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.28. 15:01:20

Game90 írta:Suárez 10 meccses eltiltást kapott, amiért megharapta Ivanovic-ot.

Amúgy kösz' Wigan.
1. Luis Suarez has now been banned 25 matches for biting (7 Ajax) - alleged racism (8 LFC) - biting (10 LFC).
Sturridge-nek egyelőre nem okoz problémát a kutya helyettesítése.

2. ...
Nem érdemeltünk döntetlent, ha Huddlestone kapufájából gól lesz, nyerünk... :?
Kezd elúszni az a BL-hely... Már csak abban bízom, hogy a United ma megcsap titeket, mi meg elverjük a Cselszkit.
Ja, a Swansea is elcsenhetne pár pontot a kékektől.

Más:
PL assists since 2010/11: Silva 29 assists, Nani 26, RVP/Rooney/Mata 25, Walcott 24.
PCsabi
aka Game90

2013.04.27. 18:26:12

Gareth Tello írta: Adebayor?
Jól van, ezek szerint akkor van Giroud-nál szerencsétlenebb csatár is... :mrgreen:

Suárez 10 meccses eltiltást kapott, amiért megharapta Ivanovic-ot.

Amúgy kösz' Wigan.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.23. 20:03:29

Először is hatalmas gratuláció a Unitednek, tökéletesen megérdemelten lett övék a bajnoki cím, valamint van Persie-nek a mesterhármasához és ahhoz a hihetetlen találathoz, ami szerintem minimum goal of the season.
Game90 írta:Amúgy elképzelem, hogy Giroud mit csinált volna ugyanebben a szituációban:
1. Nem tudta volna levenni a labdát.
2. Simán leszerelte volna a védő, mert csetlik-botlik a labdával.
3. 5 méterrel a kapu mellé lőtte volna.
És utána fél percig grimaszolt volna.
Adebayor?
2. Kapásból akarta volna ellőni, de óriási lukat rúgott volna.
3. Kapásból be akarta volna vágni a rövid alsóba, de véletlenül a hosszú felsőbe bombázta volna.
4. Lekönyökölte volna a védőt, aztán belőtte volna, de hiába, mert megkapta volna a pirosat.
5. Elbotlott volna a saját lábában, aztán tizenegyest reklamált volna.
6. Kapásból rátűzte volna, eltalálta volna a felső kapufát, a labda pedig onnan szép ívet leírva a saját kapujába szállt volna.
7. Kilőtte volna a stadionból, aztán a passz adójának reklamált volna, hogy adjon már pontosabb labdát.
8. Rá sem indult volna az indításra, gondolván, biztosan lesen áll.

Kagawa ügyes volt: http://footygifs.co.uk/img/kagawamiss.gif

Phil Jones???
http://www.101greatgoals.com/wp-content ... /jones.jpg
:lol: :lol: :lol:
PCsabi
aka Game90

2013.04.23. 16:35:43

S.Agüero írta:Csúnya gólt akasztott Pörszi. Ilyeneket én lőttem fénykoromban. :mrgreen:

http://youtu.be/D2TUSVBG3tQ
Tavaly még nálunk lőtt hasonló gólt Song gólpassza után az Everton ellen... :(

Amúgy elképzelem, hogy Giroud mit csinált volna ugyanebben a szituációban:
2. Simán leszerelte volna a védő, mert csetlik-botlik a labdával.
3. 5 méterrel a kapu mellé lőtte volna.
És utána fél percig grimaszolt volna.

Nagyon egyértelmű volt az idei bajnoki cím, teljesen megérdemelte a ManUnited.

Evra-t utálom, de most nagy arc volt :mrgreen: :
http://youtu.be/WF45aLXi5dI
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.04.23. 15:12:26

Azért nem sokan gondolták volna nyáron szerintem, hogy az idei PL-t ekkora különbséggel nyeri meg valaki. Gratula a Mu-nak, abszolút megérdemelt 1. hely!

A BL-ről pedig remélem a 3 csapat közül a Chelsea vagy a Spurs fog lemaradni. Én az Arsenal nélkül nem igazán tudom elképzelni a BL-t még ha nem is ők a legkomolyabb tényezők.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.04.22. 21:45:34

S.Agüero írta:Ilyeneket én lőttem fénykoromban. :mrgreen:
A midben ? :mrgreen:
Amúgy tényleg nem vt kis gól és ezzel a mai mesterhármasával úgy néz ki be is biztosítja a PL trófeát!
MatyiG
Adminisztrátor

2013.04.22. 21:28:25

Csúnya gólt akasztott Pörszi. Ilyeneket én lőttem fénykoromban. :mrgreen:

http://youtu.be/D2TUSVBG3tQ
Válasz küldése