diagonal írta:
Háát..egyikkel sem értek egyet:-) Nem játszottunk jól ma szvsz ( ma sem mint ahogy tavasszal szinte egyszer sem, legalábbis a korábbi szinthez képest ). Szerintem legalábbis, már csak az eredmény sem lett volna 1-2 a félidőben valószínűleg ha annyira jók lettünk volna. Továbbra sem dominálunk úgy a középpályán mint korábban, továbbra is meglepően sok az elpasszolt, eladott labda, továbbra is hajmeresztő dolgokat művel a védelem időnként és továbbra sem látom elég motiváltnak a csapatot.
Onnan indult az egész, h "régen játszottunk ilyen jól", ami azért sztem az elmúlt heteket elnézve nem olyan nagy szám még önmagában, ezt nekem sem kell elmagyarázni.
Az az 1-2 úgy lett, h sikerült egy nagyot hibázni, meg lőttek egy baromi nagy gólt. Ahhoz képest, hogy nemrég még a Rayo 6-7 tisztára játszott helyzetet alakított ki a kapunk előtt, ennek a Betisnek köze nem volt a meccshez. Mezőnyben, helyzetek számában is domináltuk a játékot (egyéni hiba tényleg sok volt egyébként), de Villa helyzetkihasználásával a lehető legrosszabb gólarány jött ki ebből a játékból. Simán lehetett volna ez 4-0 is 1-2 helyett a félidőben. Ahhoz képest, hogy nemrég még kiesőjelölt csapatok voltak teljesen pariban velünk, a 7. helyezett ellen ez teljesen jó.
diagonal írta:Tellót én a stabil kezdőbe raknám. Szerintem minden megvan benne ami kell, fiatal, motivált, kegyetlen kezdősebessége van és nem zavarja a labda ( ami sajnos sok hasonló típusú játékosnál baj ). Lehet volt hogy nem tudta lekezelni, de azt nézd meg hányszor futotta le a Betis védelmet, hány olyan beadása volt első félidőben amit kb. csak be kellett volna rúgni, csak éppen Villa vagy valaki más nem rúgta be, na meg volt egy nem akármilyen lövése is ami nem tudom most sem hogy bent volt-e vagy nem. Lehet nem milliókért jött hanem saját nevelés, de több fantáziát látok benne mint Alexisben mondjuk.
Én ennek mind nagyon örülök, de amikor az ilyen teljesítményében is benne van az, h elmegy a talpa alatt a labda (és kb. minden második meccsén van egy ilyen ordító technikai hiba), h két csatár előtt is elrúgja keresztbe, h 10 méterekre tolja meg a labdát stb., akkor csak arra tudok gondolni, h mit csinál majd egy rendes csapat ellen? Ok, hogy ő nagy király az ilyen meccseken, amikor csak meg kell tolni, futni utána és kész is a gól, de már láttuk jó párszor, hogy az első felkészültebb csapat leveszi őt a pályáról. Nem is véletlen, h idén a BL-meccseken még a padra sem került fel, Tito fél őt berakni, mint a tűztől, ez sztem nem véletlen
Betis, Zaragoza stb. ellen jó ő, de én pont hogy fantáziát nem látok benne.