Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Onnan indult az egész, h "régen játszottunk ilyen jól", ami azért sztem az elmúlt heteket elnézve nem olyan nagy szám még önmagában, ezt nekem sem kell elmagyarázni.diagonal írta: Háát..egyikkel sem értek egyet:-) Nem játszottunk jól ma szvsz ( ma sem mint ahogy tavasszal szinte egyszer sem, legalábbis a korábbi szinthez képest ). Szerintem legalábbis, már csak az eredmény sem lett volna 1-2 a félidőben valószínűleg ha annyira jók lettünk volna. Továbbra sem dominálunk úgy a középpályán mint korábban, továbbra is meglepően sok az elpasszolt, eladott labda, továbbra is hajmeresztő dolgokat művel a védelem időnként és továbbra sem látom elég motiváltnak a csapatot.
Én ennek mind nagyon örülök, de amikor az ilyen teljesítményében is benne van az, h elmegy a talpa alatt a labda (és kb. minden második meccsén van egy ilyen ordító technikai hiba), h két csatár előtt is elrúgja keresztbe, h 10 méterekre tolja meg a labdát stb., akkor csak arra tudok gondolni, h mit csinál majd egy rendes csapat ellen? Ok, hogy ő nagy király az ilyen meccseken, amikor csak meg kell tolni, futni utána és kész is a gól, de már láttuk jó párszor, hogy az első felkészültebb csapat leveszi őt a pályáról. Nem is véletlen, h idén a BL-meccseken még a padra sem került fel, Tito fél őt berakni, mint a tűztől, ez sztem nem véletlendiagonal írta:Tellót én a stabil kezdőbe raknám. Szerintem minden megvan benne ami kell, fiatal, motivált, kegyetlen kezdősebessége van és nem zavarja a labda ( ami sajnos sok hasonló típusú játékosnál baj ). Lehet volt hogy nem tudta lekezelni, de azt nézd meg hányszor futotta le a Betis védelmet, hány olyan beadása volt első félidőben amit kb. csak be kellett volna rúgni, csak éppen Villa vagy valaki más nem rúgta be, na meg volt egy nem akármilyen lövése is ami nem tudom most sem hogy bent volt-e vagy nem. Lehet nem milliókért jött hanem saját nevelés, de több fantáziát látok benne mint Alexisben mondjuk.
Háát..egyikkel sem értek egyet:-) Nem játszottunk jól ma szvsz ( ma sem mint ahogy tavasszal szinte egyszer sem, legalábbis a korábbi szinthez képest ). Szerintem legalábbis, már csak az eredmény sem lett volna 1-2 a félidőben valószínűleg ha annyira jók lettünk volna. Továbbra sem dominálunk úgy a középpályán mint korábban, továbbra is meglepően sok az elpasszolt, eladott labda, továbbra is hajmeresztő dolgokat művel a védelem időnként és továbbra sem látom elég motiváltnak a csapatot.sjd írta:Régen játszottunk már ilyen jó meccset, egyáltalán régen játszottunk ilyen jól.
Tellot meg lecserélhetnénk Usain Bolt-ra, futni ő is tud, és sztem a technikája sem lenne sokkal rosszabb...Nagyon fel tud húzni a gyerek ezekkel a labdaátvételekkel, meg a bedobásra bikázott centerezéseivel
Bilbao ellen Sanchez gólja előtti beadás, Bayern ellen Villa kapufája, most meg Villa gólja. És ehhez csak a legutóbbi 3 meccsre kellett volna visszaemlékezni...Mezner2 írta: Minden meccsen??![]()
Na igen, szerintem se volt az. Pont annyira játszottunk jól, amennyire kell, nem igazán ültünk le és voltak gyönyörű megoldásaink, ziccerre kijátszott akcióink. Most nem panaszkodhatunk, előre kell nézni.miihii írta:Úgy gondolom, h nem volt rossz meccs
És lehet, h kicsit fura, de nagyon tetszett, ahogy Leo dühöngött a hosszabbításban elrontott ziccerénél, 4:2-nél... Van benne még tűz
Minden meccsen??sjd írta:Nem érzel egy kis zavart az erőben, h annak ellenére, h nem tud beadni, minden meccsen van legalább egy gólpassza vagy gólpassz értékű labdája beadásból? Kb. mintha egy csatárról próbálnád megmagyarázni, h nem tud lőni, mert a kapu mellé is szoktak menni a lövései...Mezner2 írta:Ezt minden meccs után beírod,és még mindig nem értem,hogy miért! Alves tényleg nem tud beadni,egyszerűen nevetséges ezen a szinten az amit ő ebben a tekintetben produkál,nem az,hogy embert,de pályát nem talál a beadásai 95%-a. Egy életre megtiltanám neki,hogy beadjon....
Nem érzel egy kis zavart az erőben, h annak ellenére, h nem tud beadni, minden meccsen van legalább egy gólpassza vagy gólpassz értékű labdája beadásból? Kb. mintha egy csatárról próbálnád megmagyarázni, h nem tud lőni, mert a kapu mellé is szoktak menni a lövései...Mezner2 írta:Ezt minden meccs után beírod,és még mindig nem értem,hogy miért! Alves tényleg nem tud beadni,egyszerűen nevetséges ezen a szinten az amit ő ebben a tekintetben produkál,nem az,hogy embert,de pályát nem talál a beadásai 95%-a. Egy életre megtiltanám neki,hogy beadjon....
Ezt minden meccs után beírod,és még mindig nem értem,hogy miért! Alves tényleg nem tud beadni,egyszerűen nevetséges ezen a szinten az amit ő ebben a tekintetben produkál,nem az,hogy embert,de pályát nem talál a beadásai 95%-a. Egy életre megtiltanám neki,hogy beadjon....sjd írta:(Ja amúgy Alves nem tud beadni, adjuk el
szerintem azért akart nagyo még egyet mert a kapus szemétül betartott neki korábban.... bosszantotta, hogy még mákja is van az ürgének.lahertitty írta:Na mi volt ott a végén, Messi bekattant, erről Hulk jutott az eszembe.
Így utólag, ha tudom, h Messi nem játszik szerdán, akkor hoztam volna a keretbe Deu-t. És mivel feladtuk a meccset, nem lett volna nagy kockázat behozni és kipróbálni egy ilyen ellenfél ellen. Hadd szokja. Mindegy, ez már a múlt meg utólagos okoskodásGareth Tello írta:Felőlem az is lehet, Thiagón és Deun van a hangsúly.shutterisland írta:messit én hagynám, jöjjön montoya-deu-thiago, és ne a 84. percben.
60-65. perc környékén már jöhetnének a cserék, de Titót ismerve...
Felőlem az is lehet, Thiagón és Deun van a hangsúly.shutterisland írta:messit én hagynám, jöjjön montoya-deu-thiago, és ne a 84. percben.
messit én hagynám, jöjjön montoya-deu-thiago, és ne a 84. percben.Deu-Thiago-Messi hármas jöjjön majd.
ez a mentalitás inditott el minket a lejtőn...Lionel85 írta:Azért azt nem hinném, hogy a Real beelőzne... Ennyire nincs válság, hogy agyilag tök zoknik lennének a fiúk. Egyszerűen csak hosszú héten van túl a csapat, most talán azok fognak hajtani, akik kevesebb szerepet kaptak eddig és minden meg fognak tenni azért, hogy megverjék a Betist. Nem kell többet mögé képzelni a dolgoknak, mint amennyit valójában kéne... Szerintem egy ilyen kezdővel is meg kell verni a Betist, a bajnokságban még nem találták fel a Barça ellenszerét annyira, hogy gólt se szerezzen a csapat a Camp Nouban. Csak arra kell figyelni, ha van 1-2 gólos előnyünk, azt még a 90 percben is őrizzük és ne kényelmesedjünk el mint a Celta de nagyon Vigo vagy a Zsákos Bilbao ellen...
azért e a kezdő mert a többiek nem érdemelnek prémiumot,ezen felül lehet villa pedrot már ezen a mecsen árulják...JOseppe írta:Ráadásúl ez a csapat, annó a realt is már egyszer meglepte.Mezner2 írta:
Most komolyan,mire pihentetünk?? Az elmúlt 1,5 hónapot Messin kívül az összes játékosunk végiglazsálta és elalibizte(de még ő is sokszor,legalábbis mezőnyben mindenképp) ! Miért kell elszórakoznunk a bajnokság végét ? Miért kell hülye döntéseket még hülyébb döntésekre halmozni? Bajnokok vagyunk már? NEM! Nem kéne otthon,a csúfos leégés után kiszolgálni a szurkolókat,és a legerősebb 11et pályára küldeni ?
Egyébként ha nem kezd Leo,a mostani csapat nélküle lévő játékát figyelembe véve értelme sincs megnézni a meccset...
MIT MŰVELSZ TITO??????Ez a Betis nem egy gyenge társaság.
![]()