Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
érdekes. én ugy tudom a legtöbb városból azért visznek el egy-egy major sportot mert veszteséges. gondolom igy volt ez anno a supersonicsnál is (vagy nem?:D) akkor minek vinnék vissza?neobarca írta:http://www.nemzetisport.hu/amerikai_spo ... an-2245339
Így jártak. Pedig szívesen megnéztem volna...
Ebből a Wade/Kobe/Harden hármasból fél perc gondolkodás után az utóbbit vinném (jelenleg).Sanama írta: Akkor meg egyértelműen. Mondjuk ha lenne egy Wade-m/ Bryant-em SG-re, akkor gondolkoznék el.
Elsőben szinte csak alap dolgok vannak, ami érdekes lehet:varnagykrisztian írta:Game90, légyszi pár szóban fordítsd le nekem mit takar ez a két cikkGame90 írta:Ki a legjobb SG?
http://www.thedreamshake.com/2013/3/26/ ... ting-guard
http://bleacherreport.com/articles/1603 ... -nba-today. KÖSZI
Akkor meg egyértelműen. Mondjuk ha lenne egy Wade-m/ Bryant-em SG-re, akkor gondolkoznék el.Egy teljesen új csapatba, ahol Harden/Westbrook lenne az első játékosod.
Game90, légyszi pár szóban fordítsd le nekem mit takar ez a két cikkGame90 írta:Ki a legjobb SG?
http://www.thedreamshake.com/2013/3/26/ ... ting-guard
http://bleacherreport.com/articles/1603 ... -nba-today
Egy teljesen új csapatba, ahol Harden/Westbrook lenne az első játékosod.Sanama írta: Biztos hogy Hardent választanám, bár kérdés,hogy melyik csapatba, milyen emberem van.
Ez nem igaz, én is Hardent választanám.varnagykrisztian írta:Szerintem 10 emberből 8 Russell-t választaná és csak én és Game90 voksolna James-reGame90 írta:Ja! Ha választanotok kéne, akkor kit vinnétek a csapatotokba: Harden-t vagy Westbrook-ot? Mindkettőt imádom (RW-t is, a hülyeségei ellenére is), de nálam egyértelmű, hogy Bearden.![]()
Egyébként kíváncsi leszek LeBron mikor "robbant" egy brutál meccset, tőle ez "alap" amit eddig produkál
Biztos hogy Hardent választanám, bár kérdés,hogy melyik csapatba, milyen emberem van. De még hamarabb játszanék 2 sg-vel ,mint Westbrookalvarnagykrisztian írta:Szerintem 10 emberből 8 Russell-t választaná és csak én és Game90 voksolna James-reGame90 írta:Ja! Ha választanotok kéne, akkor kit vinnétek a csapatotokba: Harden-t vagy Westbrook-ot? Mindkettőt imádom (RW-t is, a hülyeségei ellenére is), de nálam egyértelmű, hogy Bearden.![]()
Egyébként kíváncsi leszek LeBron mikor "robbant" egy brutál meccset, tőle ez "alap" amit eddig produkál
Szerintem 10 emberből 8 Russell-t választaná és csak én és Game90 voksolna James-reGame90 írta:Ja! Ha választanotok kéne, akkor kit vinnétek a csapatotokba: Harden-t vagy Westbrook-ot? Mindkettőt imádom (RW-t is, a hülyeségei ellenére is), de nálam egyértelmű, hogy Bearden.
75-75 a Playoff 2. körében, egy iszonyatosan masszív és jó csapat ellen idegenben. Nem tudom, hogy mit vártál meccs előtt vagy mire fel ez a nagy pánikolás, simán jó ez a meccs. Bőven benne van a győzelem, szóval én nem temetném már előre a csapatot. Ha pedig vereség lesz belőle, akkor az lesz. A következő meccseket kell akkor nyerni. Ha végig söprésre számítottál, akkor nagyon elnéztél valamit, ha pedig 1-2 vereség belefér, akkor még semi helyrehozhatatlan nem történt, kb a terv szerint megy minden.Tocy írta:Félidő 52-50 ide. James és Wade EGYÜTT nem érik el a tíz pontot, utóbbinak 1!!! rádobása van eddig. Are you serious??? Ellenben Cole+Battier együtt 20 pontBosh 10 pont/10 lepattanójával együtt új BIG3 van...
Wade-ről nem hiába pofáztam, de ez a félidő azért szíven ütött tőle...a tisztákat sem dobta el, az önbizalma gyakorlatilag annyi, mint egy kövér pattanásos 16 éves lánynak.
70-70 a 3. negyed után, hihetetlen, hogy nem égünk még 20-szal. James 4/12 mezőnyből és 13 pont, ebből itt a végén mákolt egy triplát, gyakorlatilag ebben a negyedben a festéket nem is látta. Wade az elején bevállalt párat, aztán megint el lett felejtve, Chalmers csinálja a hülyeségeit, a 4/4-gyel álló Cole meg a padon ücsörög. Bosh-t lehet dicsérni, 12 pont mellé 14 lepattanó, küzd, harcol, de szinte ő az egyetlen. Apátia van kérem szépen...
Az meg külön tetszett, hogy Chalmers 3. bután eladott labdája után Bosh üvölt vele, Noah meg tapsol az arcukba...
Ahogy írtam Melóra, hogy elveszti a meccset a Knicksnek, na ebben a maiban ( mert nem létezik, hogy ezt megnyerjük valahogy... ) vastagon benne van James borzasztó felfogása.
Kb. 2 hete van a csapatnál, várható volt, hogy Pop nem fogja őt 10-15 perceket játszatni a PO-ban.varnagykrisztian írta: Nem tudjátok nekem megmagyarázni hogy a Spurs-nél McGrady miért nem kap lehetőségetMost játszott kemény 1 percet
James durva, hogy a másodikban nem dobott pontotGame90 írta:Ez az Év edzője díj a legviccesebb az összes közül, láthattuk, hogy mit ért a fantasztikus alapszakasszal a Nuggets...
Kicsit komoly pofonba szalad bele a Bulls, igazi erődemonstrációt tart a Heat, 4. negyed eleje, közte 4527 assist, triplák is esnek, védekezés meg nagyon rendben van. Bosh még mindig nem az igazi ebben a párharcban, Wade ránézésre nem erőltette meg magát, de így sem volt rossz, LBJ az elején nagyon oda tette magát, 6/6 FG-vel kezdett, utána meg visszavett, a 2. félidőben már nem is dobott pontot, inkább csak passzolt. Padról Cole és Allen fantasztikus volt. Az a 9 technikai meg nem semmi...
![]()
Egyébként Rose-ból csak nekem kezd elegem lenni? Megértem, hogy 100%-osan akar visszatérni, de már több, mint 1 hónapja dobálgat, meg folyamatosan mondják, hogy akár már pályára is léphetne (amúgy ugyanazon a napon volt Shumpert-nek is torn ACL, aztán már 3 hónapja játszik). Komolyan, Kobe hamarabb fog visszatérni...
neki lehet a legrosszabb ez a helyzet, ha tehetné, szerintem már rég pályán lenne.Game90 írta: Egyébként Rose-ból csak nekem kezd elegem lenni?
Szerintem vele kapcsolatban sok minden más is közrejátszik mintsem csak 1 sérülés.Szép nem szép de simán eltudom képzelni, hogy ebbe az Adidasnak is kemény beleszólása van, mégiscsak az ő arcuk s nem kis pénzt toltak bele, ha visszajön ideje korán és megsérül megint...Meg azért egy szalagszakadásnál valaki felépül 9 hónap alatt valaki 7 valaki meg 12.Simán azt is eltudom képzelni, hogy látják megy nélküle is a csapat, direkt nyomatják hogy jön-jön, de igazából logikusan csak a következő teljes idényt kezdik vele, amolyan marketing szöveg gyanánt próbálják az emberekben azt az érzést kelteni, hogy jönGame90 írta:
Egyébként Rose-ból csak nekem kezd elegem lenni? Megértem, hogy 100%-osan akar visszatérni, de már több, mint 1 hónapja dobálgat, meg folyamatosan mondják, hogy akár már pályára is léphetne (amúgy ugyanazon a napon volt Shumpert-nek is torn ACL, aztán már 3 hónapja játszik). Komolyan, Kobe hamarabb fog visszatérni...