Moyes to United? Memes?
Katt
IDE, meg
IDE, esetleg
IDE.
Moyes remek összesített mérlege az Old Traffordon, a Stamford Bridge-en, az Emirates-ben, illetve az Anfield Roadon:
Szerintem 1-2 év kell majd neki, hogy a saját ízlésére formálja a csapatot, mert nem lehet ugyanazt nyomni, mint Fergie-vel, de aztán jöhet a hengerlés.
Simán el tudom képzelni, hogy Fellainit vagy Baines-t viszi magával Manchesterbe.
Amúgy pár éven belül nagyon durván kiegyenlített lesz a PL szerintem,
- MU szokásos
- City erősödik, ha Mancinit végre kirúgják
- Chelsea erősödik Mourinhóval + Falcaóval esetleg
- mi folyamatosan erősödünk, pár éven belül beérik egy jó kis generáció az utánpótlásban, aztán jöhetnek fel a nagycsapatba (Pritchard, Soulaymane Coulibaly)
Ez lehet így majd a nagy négyes, ha a Senal tud újítani, ők is csatlakozhatnak, esetleg a Pool.
Game90 írta:Amúgy te elégedett lennél egy 5. hellyel? Mert az idei Arsenal az utóbbi 10 év leggyengébbje, aztán ha nem chokerkedjük el, még így is előttetek végzünk majd.
Összességében nagyon jó kis szezonunk van, főleg a korábbiakhoz képest, úgyhogy ezzel már elégedett vagyok, ha még a 4. hely is összejön, akkor pláne boldog leszek.
De mindenképpen pozitív, hogy látom a fejlődés jeleit a csapaton. Ha jövőre is így folytatjuk, és ki tudjuk iktatni a Basel-Inter-Fulham-jellegű hullámvölgyeket, sima lesz a BL-hely.
Amúgy a SPORT szerint elvileg érdeklődünk Villa iránt.