Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hányszor találkozott jó ellenféllel? Most komolyan??? Mert ha már egy Ewerthon meg egy Petrov veri akkor mi lesz egy világklasszis ellenféllel sezmben ??? (lásd Robben???) Mert a PD-re lehet hogy ez elég de egy olyan világklasszis csapatnak mint a Barca nem elég egy PD-középszintű hátvéd... De szerintem akkor is a legnagyobb baj hogy Frankie nem képes variálni a felállással taktikával ha esik ha fúj ha süt akkor sem. (De én sem temetem a csapatot de ez akkoris figyelmeztető jel és nem kellene egy kézlegyintéssel elengedni...)cps46 írta:Oleguer szerintem sokkal jobb játékos, mint amit most mutat, ősszel teljesen rendben volt.
Dinho se mindig villog!
Hát nem tudom, ha én 2004-ben görög szurkoló lettem volna, akkor se büszkén menten volna ki az utcáraDrigo írta:És mit érünk azzal ha mi tudjuk msztem semmit ha megint kiesünk a cselzi ellen én nem megyek többet utcára na jó azért ez húzós de akkor is nem lehet ezek ellen kiesni max úgy h jobbak nálunk nem úgy mint tavalycps46 írta:Én csak azt mondom, hogy nem lehet minden meccset megnyerni. Ha a chelsea ellen véletlenül kiesnénk, akkor is mi vagyunk a legjobbak, és ezt mindenki tudja, csak valaki nem képes elismerni, mert az fájna neki
De tudtommal Damia 1,5 évre van kölcsön adva és nem hiszem hogy sokat tudna fejlődni egy kieső jelölt csapatban.redlions írta:Nem kell vásárolni! Elég, ha Damiá megfelő rutint szerez! Ő tehetséges és nem fordul lassan, jó a kezdő sebessége.FTorres9 írta:Akárhogy is véditek Oleguert szerintem akkor sem idevaló!!! Remélem nyáron bevásárolunk hátra és Oleguer "főkatalán" Presas távozik!!!
igen a 2. gólnál annyit tennék hozzá amit mondtál h nem ugy volt, igaz h Gabri helyéről jött a beadás és hogy ott Oleguer volt besegíteni, de azér volt ott, mert Gabri meg behúzodott középre, talán nem véletlnül.....redlions írta: Nem szeretem Oleguert! És ne személyeskedj! Nézd meg a szitukat! Figyeld ki kiről mozdul....
ja mert a szélen játszott.ott télelg rendben van az ilyen mallorca,meg cadizok ellen..de tessék petrov azt csinált vele amit akart,meg a múlthéten a milito,meg az everton..cps46 írta:Oleguer szerintem sokkal jobb játékos, mint amit most mutat, ősszel teljesen rendben volt.
Dinho se mindig villog!
Nem kell vásárolni! Elég, ha Damiá megfelő rutint szerez! Ő tehetséges és nem fordul lassan, jó a kezdő sebessége.FTorres9 írta:Akárhogy is véditek Oleguert szerintem akkor sem idevaló!!! Remélem nyáron bevásárolunk hátra és Oleguer "főkatalán" Presas távozik!!!
És mit érünk azzal ha mi tudjuk msztem semmit ha megint kiesünk a cselzi ellen én nem megyek többet utcára na jó azért ez húzós de akkor is nem lehet ezek ellen kiesni max úgy h jobbak nálunk nem úgy mint tavalycps46 írta:Én csak azt mondom, hogy nem lehet minden meccset megnyerni. Ha a chelsea ellen véletlenül kiesnénk, akkor is mi vagyunk a legjobbak, és ezt mindenki tudja, csak valaki nem képes elismerni, mert az fájna neki
Nem szeretem Oleguert! És ne személyeskedj! Nézd meg a szitukat! Figyeld ki kiről mozdul....Rivaldinho írta:aki pedig ugy védi Oleguert mint Redgirllions az pedig elfogult, vak vagy én nem tom, mi, megmondom előre h a cselzi ellen is ez lesz......redlions írta:Aki egy emberre fogja a mai vereséget - elnézést - , de az egy fanatikus Oleguer gyülölő hülye!!!! Akárki játszott volna ma a helyén, akkor is kikapunk... Első gólnál Oli Gabrinak próbált segíteni, a harmadiknál szintén... A másodiknál meg lendületből megverték... Álló helyzetből, irányt váltva nehéz sprintbe kapcsolni,.. Ráadásul les gyanús gól volt...
Aki nem hiszi, nézze meg újra a gólokat!!!
És nem leszünk egy péppé hajtott meccs után! Azért ezt mindenki elfelejti....saviola83 írta:Teljesen egyet értek veled.Nincs semmi baj kikaptunk megesik az ilyen.Nem lehet mindig győzni.A chelse elleni meccs teljesen más lesz.Nem 9 emberrel védekező favágó csapat hanem egy technikás jó csapat aki nem fog körömszakadtáéig védekezni.Azért megnézném pl a chelset ha nem játszana náluk lampard terry makalele robben drogba.Kb most nálunk ehhez hasonló játékosok nem játszottak.Pl ma tuti ezek nélkül kikaptak volna a liverpooltól.És szerintem a liverpool nem sokkal jobb mint az atl madrid.redlions írta:Aki egy emberre fogja a mai vereséget - elnézést - , de az egy fanatikus Oleguer gyülölő hülye!!!! Akárki játszott volna ma a helyén, akkor is kikapunk... Első gólnál Oli Gabrinak próbált segíteni, a harmadiknál szintén... A másodiknál meg lendületből megverték... Álló helyzetből, irányt váltva nehéz sprintbe kapcsolni,.. Ráadásul les gyanús gól volt...
Szóvalé semmi baj a srácok kielemzik a meccset ők is tudják hogy ma nem ment.Jövő héten itt a javítási lehetőség.És akkor már lesz roni eto' edmilson lehet belletti is vagy motta.Azért ezekkel már más a csapat.
Komolyan... Oleguer hányszor találkozott a ligában középszar támadóval??? 4-5x ebből 2x Petrov, 1x Ewerthon ebből 3 vereség... Ez színtiszta statisztika. Bellettivel hányszor fordult ez elő?Kluivert55 írta:Engem is idegesít, hogy ha kikapunk vagy rosszul játszunk Oleguert mindig megtaláljátok! Elfogultak vagytok vele szemben és azt is az ő nyakába varrjátok ami nem az övé! Tény, hogy szokott hibázni de sztem közel sem annyit mint amennyit a nyakába akasztotok!
Szintén tisztelet a kivételnek!
Nem hiszem,hogy akárki is temett,csak senki nem örül,annak,hogy simán [auto_cenzúra] otthon,holmi Atletico M.-től..ennyi..cps46 írta:Aki most temeti a csapatot, szerintem soha nem volt igazán a szurkolója...
én nem nagoyn szoktma fikkantani,de ma jócskán benne volt mind a háromban...Kluivert55 írta:Engem is idegesít, hogy ha kikapunk vagy rosszul játszunk Oleguert mindig megtaláljátok! Elfogultak vagytok vele szemben és azt is az ő nyakába varrjátok ami nem az övé! Tény, hogy szokott hibázni de sztem közel sem annyit mint amennyit a nyakába akasztotok!
Szintén tisztelet a kivételnek!
Más dolog temetni a csapatot és más dolog nem úgy tenni mintha hibátlan meccsen/szezonon lennénk túl, és nagyon rossz belegondolni mi lenne ha teszem azt valaki megsérülne a Cselszkij meccs előtt... Gabri és Oleguer is katasztrófális volt. Pedig Petrov nem egy Robben... Sajnálom ha emiatt nem voltam soha a Barca szurkolója akkor nem voltamcps46 írta:Aki most temeti a csapatot, szerintem soha nem volt igazán a szurkolója...
aki pedig ugy védi Oleguert mint Redgirllions az pedig elfogult, vak vagy én nem tom, mi, megmondom előre h a cselzi ellen is ez lesz......redlions írta:Aki egy emberre fogja a mai vereséget - elnézést - , de az egy fanatikus Oleguer gyülölő hülye!!!! Akárki játszott volna ma a helyén, akkor is kikapunk... Első gólnál Oli Gabrinak próbált segíteni, a harmadiknál szintén... A másodiknál meg lendületből megverték... Álló helyzetből, irányt váltva nehéz sprintbe kapcsolni,.. Ráadásul les gyanús gól volt...
Az a baj, hogy ha Belletti játszik akkor sohasem történik ez meg, mert Belletti vagány, minden hájjal megkent fickó, ha kell akkor egy teljesen ártalmatlan szituban olyat ad Petrovnak ami után nincs kedve annyit fickándozni (márpedig a barca ellen (főként Messi és Ronnie ellen) a PD csapatainak 90%-a ezt játssza), mindamellett nem hinném, hogy ennyiszer elmegy mellette. Mindamellett Gabri még a Zamora ellen is kitűnt negatív irányban ő nagyon nem való ide, remélem helyette inkább visszahozzuk majd Damiát... (Vagy Oscar Lopezt vagy mindegy hogy kit csak ne Gabrit)redlions írta:Nézd vissza a szitukat!!! És figyelj arra, amit leírtam! Ha nem látod még így sem, akkor vak vagy...
Öszitén! Sosem szerettem Oleguert! Nem is gyülölőm! De itt páran már minden rossz szituban öt látják hibásnak, ha aközelben van....
Guilyt szeretem! Messit is! A félreértések elkerülése véget írom!