Cristian Tello

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.06.29. 09:40:43

Ez egy szimpatikus lépés tőle. Marad és meg akar küzdeni a helyéért még úgy is, hogy ő indul a legrosszabb helyzetből. Ez azért jelzi az elhivatottságát, de én továbbra is azt mondom, hogy nálunk maximum egy kiegészítő ember lehet, nem több.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
mahitoo
Entrenador del Barça

2013.06.23. 16:15:37

Igen, Thiagónál is láttuk, hogy kamu az egész. Vagy Rosell azt mondta, hogy jelenleg 18 millió a kivásárlási ára, ami augusztusban (WTF!) nőhet 90-re? Tartom a véleményem, mert Telloról ezt már akkor leírták (a 10 milliót) amikor meghosszabbította a szerződését. A 70 meccsen csak nevettem, de a többi része az jó eséllyel igaz. És az elmúlt években a sokadik ilyen herce-hurca megy. Szerencsére szinte mindenki maradt, de a fizetési igényük elég rendesen megnőtt a játékosoknak. Kéne egy aranyközépút a szerződésekben, ami a klubnak, és a játékosoknak is jó.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
looka
Capitá del Barça

2013.06.23. 13:25:35

mahitoo írta:Ezért írtam, hogy remélem csak vicc. Vagy elírás, kamu, stb. Azt viszont tartom, hogy ezek a szerződések nevetségesek.

Nincs mit tartani, mert nem láttad, láttuk egyik szerződést sem, ahogy sokba le merném fogadni, hogy az újságok szerkesztői sem. Annyi a pontos infónk, amennyit az elnökség elárul, és semmi olyat nem mondtak egyelőre, ami alátámasztja ezt a káoszhangulatot.

sjd meg pont azt írta le, hogy nem tudhatjuk mennyi alapja van ennek az egésznek (a 70 meccs alapján gyanítom, hogy semmi). Szóval a nevetséges szerződéseket inkább hagyjuk békén, amíg nem tudunk róluk semmit szerintem.
mahitoo
Entrenador del Barça

2013.06.23. 13:15:21

Ezért írtam, hogy remélem csak vicc. Vagy elírás, kamu, stb. :) Azt viszont tartom, hogy ezek a szerződések nevetségesek.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
sjd
Llegenda del Barça

2013.06.23. 12:36:45

mahitoo írta:70 meccs? :lol: Remélem ez vicc. A felkészülési meccsek sosem kapnak szerepet az ilyen záradékokban úgyhogy maximum lehetséges: 38 bajnoki, 2 spanyol szuperkupa, 13 BL meccs (12 lett), 9 spanyol kupa (8 lett), azaz 62 meccs max. :-({|=
Azért azt tegyük hozzá, hogy a cikk úgy kezdődik, hogy "spanyol lapértesülések". Én személy szerint már ott tartok, hogy amit nem Rossell vagy Tito nyilatkozik ezekkel a dolgokkal kapcsolatban, annak egy szavát nem hiszem el. (ld. a spanyol lapok milyen jól megszellőztették Thiago záradékait is, csak aztán jött Sandro, és szépen elmondta, h hülyeség az egész)
mahitoo
Entrenador del Barça

2013.06.23. 11:57:43

70 meccs? :lol: Remélem ez vicc. A felkészülési meccsek sosem kapnak szerepet az ilyen záradékokban úgyhogy maximum lehetséges: 38 bajnoki, 2 spanyol szuperkupa, 13 BL meccs (12 lett), 9 spanyol kupa (8 lett), azaz 62 meccs max. :-({|=

Ezentúl kérném a vezetőséget ilyen szerződések kikényszerítésére: ha adott játékos nem játszik a meccsek 90%-án, akkor ingyen vihető, és egy évig mi álljuk a 120%-ra emelkedett bérét, új ország esetén mi vesszük a lakását, álljuk az esetleges nyelvtanulása költségeit. A 90%-ot természetesen évi 100-120 meccsből számoljuk, tehát minimálisan 90 meccsen kell szerepelniük. A felnőtt keret mind a 25 játékosát rá kell erre beszélni, aki nem írja alá, az büntetésből kap havi 2 millió eurót. Tanulják már meg ezek az aranylábúak, hogy egy ekkora több mint egy klubnál hol a helyük! :twisted:

:mrgreen:

Viccet félretéve ez botrány. Nem azt mondom, hogy fiatal játékosokat kényszerítsünk bele abnormális kivásárlási árakba, de ilyen elszaladt árak, orosz és arab klubtulajdonosok mellett (na meg ugye Florentino) határozzuk már meg normálisan az értéküket.
culinho
Capitá del Barça

2013.06.23. 11:52:12

Én se értem. Hogy lehet ilyen szerződéseket kötni? 70 meccs és akkor 18 millió. Egy: nem volt össz 70 játékunk a szezonban, 2: ha lett volna és mindegyiken játszik, akkor az azt jelenti, hogy kihagyhatatlan, mint Messi és akkor a 18 millió euró bizonyulna nevetségesen alacsonynak. Kicsit elegem van már ebből a vezetőségből.
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2013.06.23. 11:32:32

Tello 10M-ért ajándék. Vicc kategória.
Pl Angliában hatalmas király lehetne a srác, és ott 10 milliót kb bármelyik csapat elő tud húzni a farzsebből.
Remélem Tello maradni akar, és sikerül új szerződést kötni vele... :roll:
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.06.23. 11:25:58

Most meg Tello... Ekkora barmok nem lehetnek a vezetők, most komolyan. Csak azért nem viszi el a fél világ a gyereket, mert maradni akar. 10 millió már akkor nevetséges volt, erre olvasom a cikket. Ha 50 meccsen pályán lett volna, akkor 14... Nem azért, de ha 50 meccsen játszik, akkor az azért van, mert annyira jó, hogy kezdőszintű játékos. És akkor nem 14-et ér, hanem jóval többet. 70 meccset meg sztem nem is játszottunk ebben a a szezonban. Hihetetlenül jó szakemberek ülnek azokban a székekben... Messinek a szerződésében nincs olyan kitétel, ha nem játszik 3 meccsen, akkor 30 millióért elvihető? A világ barmai nálunk a vezetők...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
kova4
Barça B

2013.06.08. 05:44:14

Mostanában lehet valami új pletykát hallani róla?
Az U21-es vb-n hogy játszik?
" A sikert az életben nem a tehetség, hanem a kitartás hozza." - (C.W. Wendte, író)

" Mérkőzés előtt soha nem gondolok döntetlenre, vagy vereségre. Mindig a győzelmen jár az eszem, bármilyen színű mez legyen rajtam." - (Ronaldo)
Alonso0190
Jugador del Barça

2013.06.01. 17:24:31

Gokuci
Jugador del Barça

2013.05.13. 15:51:31

sjd írta:
Gokuci írta:most pedig a keretben sem volt hétvégén, pedig már nem sérült...
Előző meccsen sem volt a keretben, előtte pedig 10 percet kapott...
Most ha komolyan ebből próbálsz levonni következtetéseket arra nézve, h "mekkora ász" a srác, akkor nincs több hozzáfűznivalóm...
Szerintem mérvadó, hogy mennyire számítanak a játékára, ha egy sérülés után visszatérve a padra sem nevezik olyan meccseken, aminek nincs tétje.
De javíts ki, ha tévedek!
Kiváló netes foci, kézilabda és hokimanager:
Csak ajánlani tudom!

http://www.powerplaymanager.com/r896199" target="_blank
sjd
Llegenda del Barça

2013.05.13. 15:50:07

Gokuci írta:most pedig a keretben sem volt hétvégén, pedig már nem sérült...
Most ha komolyan ebből próbálsz levonni következtetéseket arra nézve, h "mekkora ász" a srác, akkor nincs több hozzáfűznivalóm...
Gokuci
Jugador del Barça

2013.05.13. 15:45:52

Barcaman14 írta:
Gokuci írta: Szerintem pont ez a váratlan az, ami hiányzik a támadásokból, ezért javul Alexis is, mert mer teret nyitni egy-két csellel.
Most még váratlan, de szerintem egy valamire való védő belátható időn belül kiismeri azt amit Tello csinál és 5-ből legalább 4-szer ő nyeri a párharcot.

Cuencára sokan számomra érthetetlen módon úgy emlékeznek, mint egy jó melósra, aki eltengődik a pályán, pedig nagyon nem így van, ez abból a videóból is látszik, amit kristop linkelt. De nem csak a videó alapján ítélem meg, összességében is egy sokkal sokoldalúbb, labda biztosabb, jóval nagyobb játékintelligenciával megáldott játékos.
A gyorsaságát nem lehet levédekezni szabályosan. :)
Semmi kifogásom Cucu ellen, de egy olyan Cucu ellen, aki hozzá tud tenni a csapat játékához...
Jelenleg az Ajaxban kell bizonyítania, ha ott megteszi, nem lesz gond vele itt sem, de ha ott nem tud érvényesülni, akkor felesleges visszahozni.
Gondoljunk bele, egy David Villa nem tudta magát a kezdőbe verekedni a nagy sérülése után, akkor egy Cuenca? :S
Csak ajánlani tudom!

Barcaman14
Director del Fútbol

2013.05.13. 15:41:43

Gokuci írta: Szerintem pont ez a váratlan az, ami hiányzik a támadásokból, ezért javul Alexis is, mert mer teret nyitni egy-két csellel.
Most még váratlan, de szerintem egy valamire való védő belátható időn belül kiismeri azt amit Tello csinál és 5-ből legalább 4-szer ő nyeri a párharcot.

Cuencára sokan számomra érthetetlen módon úgy emlékeznek, mint egy jó melósra, aki eltengődik a pályán, pedig nagyon nem így van, ez abból a videóból is látszik, amit kristop linkelt. De nem csak a videó alapján ítélem meg, összességében is egy sokkal sokoldalúbb, labda biztosabb, jóval nagyobb játékintelligenciával megáldott játékos.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Gokuci
Jugador del Barça

2013.05.13. 15:37:11

sjd írta:
Gokuci írta: Cuenca egy bajnokságot nyert Ajaxban nem fér még a padra sem...
Oké, sérült volt
Azért ha már saját magad magyarázod meg, h miért írsz hülyeséget, az kicsit gáz, nem?
Bőven felfért a padra, sőt kezdő volt, amíg meg nem sérült...
Nem magyarázom magam, nem tudom, mit okoskodsz.
5 meccsen játszott, ebből 3x lecserélték és egyszer be.
egy gólpasszig jutott, most pedig a keretben sem volt hétvégén, pedig már nem sérült...

Ha akkora ász lenne a srác, amennyire körbe van nyalva, akkor egy bajnokságot nyert csapat cserepadjára csak odaférne, nem?
Csak ajánlani tudom!

sjd
Llegenda del Barça

2013.05.13. 15:18:02

Gokuci írta: Cuenca egy bajnokságot nyert Ajaxban nem fér még a padra sem...
Oké, sérült volt
Azért ha már saját magad magyarázod meg, h miért írsz hülyeséget, az kicsit gáz, nem?
Bőven felfért a padra, sőt kezdő volt, amíg meg nem sérült...
kristop
Entrenador del Barça

2013.05.13. 14:52:58

Gokuci írta:Cuenca egy bajnokságot nyert Ajaxban nem fér még a padra sem...
Oké, sérült volt, de ne ássunk már bele csodát, mert épp nincs itt...
A srác egyébként a jelenlegi Pedro klónja.
cselt véletlenül sem csinál, csak a notórius vissza passzok jönnek tömegszám.
nem hiszem, hogy arról a cuencáról beszélsz, aki nálunk volt. ő annyiban hasonlít pedrora, hogy a letámadást kábé mindketten ugyanolyan szinten tolják. de hogy nem cselezne?

http://www.youtube.com/watch?v=orh3v0tNQWY

egyébként korai még erről beszélni. tello a következő évet nálunk nyomja majd, cuenca az ajaxnál, aztán kiderül melyikből mi lesz. tello most előrébb tart.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Gokuci
Jugador del Barça

2013.05.13. 14:12:44

Barcaman14 írta:Elismerem, Tello egyre jobban megoldja ezeket a helyzeteket. Robbanékony és egy biciklivel általában meg is veri a védőjét. De továbbra is ez az egy elem szerepel a repertoárjában. Ez oké is mert pl. tegnap vagy az utóbbi időben színt vitt a bajnoki meccsek szürkeségébe, de ha már itt sokan második számú csatárnak tartják illetve jövőre a kezdőbe követelik...egy komolyabb meccsen, amikor komoly tét van és Tello már ötödjére próbálkozik ugyanazzal, de egyszerűen nem tudja megverni a védőjét, vajon tud-e előhúzni valami újat, valami váratlant? Mert szerintem nem. Ehhez nincs meg sajnos a játékintelligenciája, ami nem igazán tanulható.

Ezért tartom őt egy középszerű játékosnak. Cuencával ellentétben pl. akin látszott, hogy tudatosabban játszik.
Cuenca egy bajnokságot nyert Ajaxban nem fér még a padra sem...
Oké, sérült volt, de ne ássunk már bele csodát, mert épp nincs itt...
A srác egyébként a jelenlegi Pedro klónja.
cselt véletlenül sem csinál, csak a notórius vissza passzok jönnek tömegszám.
Tello rengeteget fejlődött az utóbbi időben, sokkal többet passzol az önzőzései helyett és nem rajta múlik, hogy senki nem érkezik a kapu előtt.
Lehet, hogy csak egy cselt tud, de egy védő sosem elég, hogy megállítsa, mert ha nem megy a bicikli, megtolja és senki nem éri utol. :)
Szerintem pont ez a váratlan az, ami hiányzik a támadásokból, ezért javul Alexis is, mert mer teret nyitni egy-két csellel.
Csak ajánlani tudom!

Varatrix
Director del Fútbol

2013.05.13. 14:12:04

Elfogult vagyok, de Tello jobb mint AS ha nem javul fel a chileno jövőre Tello kezdő lesz, és még akkor sem garantált.

Tello egyszerűen fenomenális játékos lesz én már rájöttem. :D
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.05.13. 13:30:44

Elismerem, Tello egyre jobban megoldja ezeket a helyzeteket. Robbanékony és egy biciklivel általában meg is veri a védőjét. De továbbra is ez az egy elem szerepel a repertoárjában. Ez oké is mert pl. tegnap vagy az utóbbi időben színt vitt a bajnoki meccsek szürkeségébe, de ha már itt sokan második számú csatárnak tartják illetve jövőre a kezdőbe követelik...egy komolyabb meccsen, amikor komoly tét van és Tello már ötödjére próbálkozik ugyanazzal, de egyszerűen nem tudja megverni a védőjét, vajon tud-e előhúzni valami újat, valami váratlant? Mert szerintem nem. Ehhez nincs meg sajnos a játékintelligenciája, ami nem igazán tanulható.

Ezért tartom őt egy középszerű játékosnak. Cuencával ellentétben pl. akin látszott, hogy tudatosabban játszik.
Kép

Mikaos
Director del Fútbol

2013.05.13. 12:59:55

Kevés játékosról mondható el, hogy képes alakítani egy meccs képét. És még kevésbé mondható el fiatal, rutintalan játékosokról. De Tello kapcsán ki merem jelenteni, hogy igenis: ő képes rá.
Új távlatokat nyit a csapat támadásaiban, a sematikus játékunknak új dimenziót tud adni az elfutásaival és beadásaival. Ráadásul a beadásai nem az esélytelen, teljesen felesleges kategóriát képviselik (mint Alves beadásai), hanem a könnyen elérhetőt. Persze, jó pár alkalommal van, hogy a csatárjaink (meg a középpályásaink) nem követik a támadást kellő sebességgel, így Tello "kihasználtsága" nem éri el a 100%-ot, de elég egy meccsen 2-3 alkalommal érkezni és máris ott van a gólveszély. Tegnap is megvolt, gól is lett belőle.
Talán, ha komolyan számolnak vele jövőre, nem ártana hozzá is alakítani a taktikát. Biztosra veszem, hogy több gólt tudnánk elérni (pláne, ha Messi mellett még lenne egy másik gólképes csatárunk).

Még nem teljesen bírja a 90 percet (főleg agyban), de ez úgy gondolom, természetes így fiatalon.
Számomra a második legjobb csatár a keretben.
diagonal
Jugador d'estrella

2013.05.13. 12:39:21

recrea írta:
sjd írta:Tello meghúzhatná egy meccsen 30-szor is a szélen, de ha arra nem érkezik senki, akkor mindez hihetetlenül haszontalan és káros lenne. Ez az "önerőből helyzet kialakítás" kb. annyira reális, mintha lehetne úgy gólpasszt adni, hogy a társak nem rúgják be.
Haszontalan és káros....csak épp nem Tello miatt. Ha egy belőtt, begurított labda elmegy keresztbe, az elsősorban a bent levő vagy bent nem levő játékosok hibája, nem pedig a szélső játékosé.
A kapu előtt egy az egyben csak ő (kivéve Messi) volt képes idén megverni az ellenfelét.

Egyébként nem fog ő menni sehova, szerintem jövőre is sokat fog játszani. Nagy csapat ellen be sem tették, a Real ellen betlizést felesleges felhozni, mert két éve világ- és európabajnok játékosok teszik ugyanezt.

Cuenca az, aki még semmit nem bizonyított az első csapatban, és az sem véletlen, h marad az Ajaxban. Az meg, h ott jól játszik, igen jól, volt már játékos, aki kiemelkedett az egész ligából, azóta alibizik élfocisták ellen. (Bazsa)
Hát nagyon remélem én is hogy nem megy sehova. Ez az ember ahányszor kezdőben van annyiszor bizonyítja kb. hogy ott a helye, a badásaiból egy vagon gólt lőhetnének a többiek. És nem tudom kiről mondható ez el rajta kívül az elmúlt idényben?
Én nem érzem magam elfogultnak tényleg, de a tény az tény, úgy megy el ahogy akar a bal oldalon mindegy ki áll vele szemben és nem egyszer vagy kétszer egy-egy meccsen. Lehet egyszerű a játéka, de hogy hatásos az is biztos.
Olvasom most a Neymar mizériát, hogy a tulajdonjoga félig a faterjáé, meg félig valami befektető csoporté meg mittudomén már ki mindenkivel kellene megállapodni hogy jöjjön, meg a Real is akarja és képes lenne 100 milliót kifizetni + a Barcának is a 40 millió kompenzációt. Ha tényleg így van, lehet eretnek gondolat, de én azt mondom menjen csak a Realba ennyiért, mi meg kapjuk meg a 40 milliót. Nincs ember aki annyit érne, még Neymar sem pedig szeretem a játékát.
Tello akkor játszana a bal oldalon jövőre, a 40 millióból meg lehet igazolni két középső védőt vagy valakit aki majd berúgja Tello beadásait:-)
bennike123
Jugador del Barça

2013.05.12. 23:17:08

sjd
Llegenda del Barça

2013.05.11. 22:46:37

recrea írta:a vezetőség is, mert többet játszott a szezonban, mint amire gondoltunk, ez pedig nem a véletlen műve.
Az nem tudom honnan jött le, h én kevesebbet játszattam volna, mert sztem ez korrekt mennyiség volt, de azt is tegyük hozzá, hogy akkor az sem a véletlen műve, hogy a Milan, Bayern elleni meccseken, amikor mindenki a kezdőbe követelte őt, sokszor még a padra sem került be.
recrea írta: De ezt már nincs kedvem magyarázni sokadszorra, h kinek a hibája, ha nincs érkező egy pályán tartott(!) beadásra. Az, h esetleg nem használtuk ki az ő szereplésével együtt járó lehetőségeket, részben az edző és a csapattársak hibája is.
Én nem értem miért kell ebben a kizárólagosságot keresni. (OFF: Ez egyébként jellemző mostanában a fórumon, h ha valaki rosszul játszik, azt adjuk el, és ha valaki kritikát fogalmaz meg, az egyből fanyalog a többiek szerint, meg ki akar utálni embereket a csapatból, mindenből csak ilyen végletek léteznek az emberek fejében) Nem csak egy bűnbak van ebben a dologban. Az, h a csapattársak, meg a taktika hibája is, az nem azt jelenti, h a legkevésbé sem az ő hibája.
Együtt kell élni a játékkal. Egy teljesen homály indításnál sem takarózhatsz azzal, h "elvileg ott kellett volna lennie a csatárnak", hanem oda kell rúgni, ahol áll (persze ettől még a csatár is barom, de te sem csináltál semmit jól). Ha pedig nincs érkező a beadásra, nem kell beadni. Hanem visszafordulni, hátrapasszolni, csak ez már fáj a szurkoló szemének.
(és mellesleg nem ezt hívják alibinek, hanem amikor csak azért is beadod, aztán mutatod, h miért nincs érkező?)
Esetleg akkor lenne jogos, amit írsz, ha véletlenül nem lenne érkező, de ez teljesen tudatos dolog.
Amikor a múlt heti meccset néztem, akkor tűnt fel, hogy amíg Villa a pályán volt, mindig mozgott befelé a beadásokra. Messi beáll, Sanchez megkapja a labdát a jobb oldalon, mi az első dolga Messinek? Fut ki a szélre elkérni tőle. (agyvérzést is kaptam ott helyben) De most ha ennek ellenére berúgja a chilei a labdát középre, akkor az Messi hibája lett volna?
Arról már sokkal inkább lehetne értekezni, h mekkora hülyeség ez a taktika (megtettem már párszor), de ha egyszer ez van, akkor ezt kell betartani. Nem lehet úgy kifutni a pályára, hogy az egyik játékos beadná a labdát, miközben akinek érkeznie kellene, ott kéri tőle 2 méterre. Ahogy annak sincs semmi értelme, hogy állandóan Albát meg Alvest futtatják be a védelem mögé, miközben középen nem jön senki.

Na mind1, eléggé eltértünk a témától, de én még mindig tartom, h csapatsportban, de főleg a fociban nincs olyan, hogy valaki valamit tökéletesen csinál, csak aztán a csapattársak mindent elrontanak. (Na jó, max kapusnál :D )
Lezárt