Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mahitoo írta:Ezért írtam, hogy remélem csak vicc. Vagy elírás, kamu, stb. Azt viszont tartom, hogy ezek a szerződések nevetségesek.
Azért azt tegyük hozzá, hogy a cikk úgy kezdődik, hogy "spanyol lapértesülések". Én személy szerint már ott tartok, hogy amit nem Rossell vagy Tito nyilatkozik ezekkel a dolgokkal kapcsolatban, annak egy szavát nem hiszem el. (ld. a spanyol lapok milyen jól megszellőztették Thiago záradékait is, csak aztán jött Sandro, és szépen elmondta, h hülyeség az egész)mahitoo írta:70 meccs?Remélem ez vicc. A felkészülési meccsek sosem kapnak szerepet az ilyen záradékokban úgyhogy maximum lehetséges: 38 bajnoki, 2 spanyol szuperkupa, 13 BL meccs (12 lett), 9 spanyol kupa (8 lett), azaz 62 meccs max.
![]()
Szerintem mérvadó, hogy mennyire számítanak a játékára, ha egy sérülés után visszatérve a padra sem nevezik olyan meccseken, aminek nincs tétje.sjd írta:Most ha komolyan ebből próbálsz levonni következtetéseket arra nézve, h "mekkora ász" a srác, akkor nincs több hozzáfűznivalóm...Gokuci írta:most pedig a keretben sem volt hétvégén, pedig már nem sérült...
Előző meccsen sem volt a keretben, előtte pedig 10 percet kapott...
Most ha komolyan ebből próbálsz levonni következtetéseket arra nézve, h "mekkora ász" a srác, akkor nincs több hozzáfűznivalóm...Gokuci írta:most pedig a keretben sem volt hétvégén, pedig már nem sérült...
Előző meccsen sem volt a keretben, előtte pedig 10 percet kapott...
A gyorsaságát nem lehet levédekezni szabályosan.Barcaman14 írta:Most még váratlan, de szerintem egy valamire való védő belátható időn belül kiismeri azt amit Tello csinál és 5-ből legalább 4-szer ő nyeri a párharcot.Gokuci írta: Szerintem pont ez a váratlan az, ami hiányzik a támadásokból, ezért javul Alexis is, mert mer teret nyitni egy-két csellel.
Cuencára sokan számomra érthetetlen módon úgy emlékeznek, mint egy jó melósra, aki eltengődik a pályán, pedig nagyon nem így van, ez abból a videóból is látszik, amit kristop linkelt. De nem csak a videó alapján ítélem meg, összességében is egy sokkal sokoldalúbb, labda biztosabb, jóval nagyobb játékintelligenciával megáldott játékos.
Most még váratlan, de szerintem egy valamire való védő belátható időn belül kiismeri azt amit Tello csinál és 5-ből legalább 4-szer ő nyeri a párharcot.Gokuci írta: Szerintem pont ez a váratlan az, ami hiányzik a támadásokból, ezért javul Alexis is, mert mer teret nyitni egy-két csellel.
Nem magyarázom magam, nem tudom, mit okoskodsz.sjd írta:Azért ha már saját magad magyarázod meg, h miért írsz hülyeséget, az kicsit gáz, nem?Gokuci írta: Cuenca egy bajnokságot nyert Ajaxban nem fér még a padra sem...
Oké, sérült volt
Bőven felfért a padra, sőt kezdő volt, amíg meg nem sérült...
Azért ha már saját magad magyarázod meg, h miért írsz hülyeséget, az kicsit gáz, nem?Gokuci írta: Cuenca egy bajnokságot nyert Ajaxban nem fér még a padra sem...
Oké, sérült volt
nem hiszem, hogy arról a cuencáról beszélsz, aki nálunk volt. ő annyiban hasonlít pedrora, hogy a letámadást kábé mindketten ugyanolyan szinten tolják. de hogy nem cselezne?Gokuci írta:Cuenca egy bajnokságot nyert Ajaxban nem fér még a padra sem...
Oké, sérült volt, de ne ássunk már bele csodát, mert épp nincs itt...
A srác egyébként a jelenlegi Pedro klónja.
cselt véletlenül sem csinál, csak a notórius vissza passzok jönnek tömegszám.
Cuenca egy bajnokságot nyert Ajaxban nem fér még a padra sem...Barcaman14 írta:Elismerem, Tello egyre jobban megoldja ezeket a helyzeteket. Robbanékony és egy biciklivel általában meg is veri a védőjét. De továbbra is ez az egy elem szerepel a repertoárjában. Ez oké is mert pl. tegnap vagy az utóbbi időben színt vitt a bajnoki meccsek szürkeségébe, de ha már itt sokan második számú csatárnak tartják illetve jövőre a kezdőbe követelik...egy komolyabb meccsen, amikor komoly tét van és Tello már ötödjére próbálkozik ugyanazzal, de egyszerűen nem tudja megverni a védőjét, vajon tud-e előhúzni valami újat, valami váratlant? Mert szerintem nem. Ehhez nincs meg sajnos a játékintelligenciája, ami nem igazán tanulható.
Ezért tartom őt egy középszerű játékosnak. Cuencával ellentétben pl. akin látszott, hogy tudatosabban játszik.
Hát nagyon remélem én is hogy nem megy sehova. Ez az ember ahányszor kezdőben van annyiszor bizonyítja kb. hogy ott a helye, a badásaiból egy vagon gólt lőhetnének a többiek. És nem tudom kiről mondható ez el rajta kívül az elmúlt idényben?recrea írta:Haszontalan és káros....csak épp nem Tello miatt. Ha egy belőtt, begurított labda elmegy keresztbe, az elsősorban a bent levő vagy bent nem levő játékosok hibája, nem pedig a szélső játékosé.sjd írta:Tello meghúzhatná egy meccsen 30-szor is a szélen, de ha arra nem érkezik senki, akkor mindez hihetetlenül haszontalan és káros lenne. Ez az "önerőből helyzet kialakítás" kb. annyira reális, mintha lehetne úgy gólpasszt adni, hogy a társak nem rúgják be.
A kapu előtt egy az egyben csak ő (kivéve Messi) volt képes idén megverni az ellenfelét.
Egyébként nem fog ő menni sehova, szerintem jövőre is sokat fog játszani. Nagy csapat ellen be sem tették, a Real ellen betlizést felesleges felhozni, mert két éve világ- és európabajnok játékosok teszik ugyanezt.
Cuenca az, aki még semmit nem bizonyított az első csapatban, és az sem véletlen, h marad az Ajaxban. Az meg, h ott jól játszik, igen jól, volt már játékos, aki kiemelkedett az egész ligából, azóta alibizik élfocisták ellen. (Bazsa)
Az nem tudom honnan jött le, h én kevesebbet játszattam volna, mert sztem ez korrekt mennyiség volt, de azt is tegyük hozzá, hogy akkor az sem a véletlen műve, hogy a Milan, Bayern elleni meccseken, amikor mindenki a kezdőbe követelte őt, sokszor még a padra sem került be.recrea írta:a vezetőség is, mert többet játszott a szezonban, mint amire gondoltunk, ez pedig nem a véletlen műve.
Én nem értem miért kell ebben a kizárólagosságot keresni. (OFF: Ez egyébként jellemző mostanában a fórumon, h ha valaki rosszul játszik, azt adjuk el, és ha valaki kritikát fogalmaz meg, az egyből fanyalog a többiek szerint, meg ki akar utálni embereket a csapatból, mindenből csak ilyen végletek léteznek az emberek fejében) Nem csak egy bűnbak van ebben a dologban. Az, h a csapattársak, meg a taktika hibája is, az nem azt jelenti, h a legkevésbé sem az ő hibája.recrea írta: De ezt már nincs kedvem magyarázni sokadszorra, h kinek a hibája, ha nincs érkező egy pályán tartott(!) beadásra. Az, h esetleg nem használtuk ki az ő szereplésével együtt járó lehetőségeket, részben az edző és a csapattársak hibája is.