Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De más csapatok nem is azt a játékot játsszák, amit mi. Az sem véletlen, hogy mi nagyon keveset lövünk távolról, mi szeretjük kipasszolgatni, kisakkozni az ellenfelet, és úgy befejezni az akciót. Ebbe pedig nem illik bele a tömérdek elrontott beadás. Meg gondolom Alves aránya azért az általad felsorolástól is alaposan elmarad.barca99 írta:
A beadásokon való lovaglást meg nem tudom feldolgozni, nincs játékos a világon, aki akár csak megközelítené, hogy a próbálkozásainak fele emberhez menjen (legjobbak - Seria A: 373/90, Liga: 237/69, PL: 353/106, Bundesliga: 216/80) szóval a sok buta szakember miért nem tiltja be ezeket? A legtöbbből csak labdavesztés és kontra van.
Aktív játékosok közül csak Messinek és Xavinak van a több asszisztja a Ligában, elég egyszerűen lerendezed a kérdést. Egyébként meg kell nézni tíz hőtérképet, Alves pozíciója nem fullback, hanem wingback, egyszerűen hangsúlyosabbak a támadó feladatai, ebben benne van, hogy nem ér vissza. Bumm, valamit valamiért.LG írta:Ezek tudatában talán azt is megértitek, miért kritizálom Alvest állandóan már egy ideje. A mi játékunk a labdatartásra irányul, ő viszont nagyon sok labdát ad el könnyelműen, és beadásai után is ugye az ellenfél jöhet, tehát az is labdavesztés, még ha nem is annyira veszélyes, mintha a mezőnyben adja el, lehetőséget adva ezzel az ellenfélnek a kontrára. Nagyon sok támadásunk miatta hal el, az ellenfél gyakran az ő elrontott passzaiból indulhat, nem beszélve arról, hányszor nem ér vissza az ellenfél kontráinál. És véleményem szerint a néhány gólpasszával, és a sok futással ezeket a hibákat nem kompenzálja.
Meg Messi és Iniesta nélkül is.Capon írta: Valahogy más csapatok is megvannak sőőt meccseket nyernek Dani Alves nélkül is.
Igen, Montoya, teljesen jó. Volt itt már Oleguer-el is lehozva pár meccs, nem lesz itt világvége ha egy Dani Alves elbattyog Párizsba. Legalább szerezünk egy rakat lóvét.LG írta:Az okos emberek a vezetőségben azért összehoztak egy 0-7-es összesitést a Bayern ellen, és bizony Alves szépen asszisztált hozzá a tömérdek eladott labdájával, és minősíthetetlen védekezésével. Top 3 max az eladott labdákban, és az elrontott beadásokban, bár ezekben lehet, hogy az első is.menczel írta:A hátamon feláll a szőr mikor a top5 (top3?) Dani Alvest, a tucatember Montoyával akarják pótolni a fotelmenedzserek. Örülök, hogy ennél okosabb emberek ülnek a vezetőségben.
Az ilyen nyilatkozatok hallatán tudatosult csak bennem, elmúlt szezon végén tényleg egy korszak ért véget. Sajnálnám ha távozna, nem is tudom, hiszem találnánk egy jó szélsőt a helyére. Idén pedig pénz sem igazán lenne rá, mivel csatár, kapus és középső védő a prioritás. Maradni fog.mes írta:"A Barcelona játékosa vagyok, jól érzem magam, de nem zárkózom el a PSG vagy más csapatok elől - mondta Daniel Alvés a Canal+ csatornának. - A Paris hatalmas tervekkel rendelkező ambíciózus klub, amely szeretne nemzetközi szinten is a legjobbak közé kerülni. Kiváló játékosokat szerződtetnek céljaik eléréséhez, néhány klasszis már csatlakozott hozzájuk, jó úton járnak. Tudom, hogy a Monaco is hasonló terveket szövöget, tényleg bárki előtt nyitva áll az ajtóm."
Remélem Barcelona kapui is nyitva állnak a távozása előtt, és akkor mindenki boldog lesz.mes írta:"A Barcelona játékosa vagyok, jól érzem magam, de nem zárkózom el a PSG vagy más csapatok elől - mondta Daniel Alvés a Canal+ csatornának. - A Paris hatalmas tervekkel rendelkező ambíciózus klub, amely szeretne nemzetközi szinten is a legjobbak közé kerülni. Kiváló játékosokat szerződtetnek céljaik eléréséhez, néhány klasszis már csatlakozott hozzájuk, jó úton járnak. Tudom, hogy a Monaco is hasonló terveket szövöget, tényleg bárki előtt nyitva áll az ajtóm."
Az okos emberek a vezetőségben azért összehoztak egy 0-7-es összesitést a Bayern ellen, és bizony Alves szépen asszisztált hozzá a tömérdek eladott labdájával, és minősíthetetlen védekezésével. Top 3 max az eladott labdákban, és az elrontott beadásokban, bár ezekben lehet, hogy az első is.menczel írta:A hátamon feláll a szőr mikor a top5 (top3?) Dani Alvest, a tucatember Montoyával akarják pótolni a fotelmenedzserek. Örülök, hogy ennél okosabb emberek ülnek a vezetőségben.
Mondjuk nem értem ezt a hangnemet....Levezették múltkor a bajnoki meccsek topicban,hogy beadni is remekül tud,én azóta nem vitatkozom senkivel Alves ügybenLG írta:Akkor kövesse őt Angliába!Ott úgyis elég, hogy a játéka a sok futásban merül ki.
Ez a baj... hogy nincsen neki olyan...miihii írta:
Ennek az embernek ki a répa lehet a stylist-ja!?
Akkor kövesse őt Angliába!