Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Minimum 30, azok után, hogy pár éve vették 40 körüli összegért.csabimo írta:Adomsocio66 írta:david luiz végképp el lett vetve, mint opció?
nagyon lement az ázsiója a srácnak, pedig nálam egy 'c' verzióként odaférne a kívánságlistára.nem is volna nagy pénz.. kérdés ha Mou odamegy kell-e neki?.. szerintem igen.
Adomsocio66 írta:david luiz végképp el lett vetve, mint opció?
nagyon lement az ázsiója a srácnak, pedig nálam egy 'c' verzióként odaférne a kívánságlistára.
Az a baj vele, hogy pont olyan, mint a jelenlegi védőink. Nagy átlagban jól teljesít, de meccsenként akad egy hibája, ami életveszélyes, igazából eléggé hullámzó a srác. Én nem tartom akkora játékosnak. Ilyen típusú, inkább támadásban erős védőből már van elég a csapatban.socio66 írta:david luiz végképp el lett vetve, mint opció?
nagyon lement az ázsiója a srácnak, pedig nálam egy 'c' verzióként odaférne a kívánságlistára.
Hummels marad a Dortmundban sajnos!davi10 írta:Ha igazak a pletykák örülök, hogy végül nálunk kötött ki, és ahogy nézem nem is került olyan sokba, maradt még pénz Hummelsre meg egy normális kapusra.
Azért ők ketten nagyon büntetnének ott elől.JOseppe írta:A sport.es szerint már Leo üdvözölte Neymart a klubnál.Akkor csak összejön végre a dolog.
Azt is taglalják az újságirók az oldalon, hogy állitólag a jövő hónapban fog érkezni a brazil.
Hunter91 írta:Egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy miért egy pályafutása végén járó drága játékost akarunk igazolni. 2 év múlva pedig ismét lecseréljük TS-t?
Most fizetünk érte 40-45 millát. Két év múlva pedig eladjuk 10 millióért a Monaconak, vagy bárkinek. Mi ebben az üzlet?
Hummels most 30-ért megszerezhető. 8 évig kirobbanthatatlan lenne a kezdőből. Akkora h.lye a vezetőség, hogy szinte fáj.
A másik marhaság az lenne, ha kicsengetnénk több tíz milliót a Romának egy olyan játékosért, akit nem lehet minden meccsen játszatni, mivel fiatal és még ingatag a formája.
Erre gondoltam...Ezt hozta a marca,meg a sport is...Megint kamuszagú,de ámen...Már vége lehetne a felhajtásnak...blaugrana99 írta:http://www.mundodeportivo.com/20130521/ ... 66312.html Egy hasonló cikket olvastam néhány hete valahol.Pontosan ez volt a forgatókönyv ott is.
Ennek nem igazán örülök. Szerintem Hummels-el járnánk a legjobban, de ha valóban maradni akar, akkor maradni is fog. Az ő maradásával egyébként nagyot húzna a Dortmund, így talán több kulcsember is elgondolkodna, hogy talán érdemes lenne maradni.JOseppe írta:http://barcanoticias.blog.hu/2013/05/21 ... _prioritas
Pedig jó lett volna itt látni.Marad Ts.
Ezzel csak az a bibi, hogy Neymarnak is van egy kis szava az átigazolásban. Ha pedig tényleg a Barca a prioritás számára Perez fejre is állhat. Persze nyilván naivitás arra számítani, hogy akármit ajánl a Real, nem változtat az elvein, de egyelőre még mi vagyunk a favoritok. Nem is csodálkozom amúgy, hogy másik ajánlatra is várnak, ha Rosell ilyen 18-20 milliókat kínál érte. Ezt még ő sem gondolhatta komolyan. Szerintem menni fog a huza-vona és 40 körül elhúzzuk ilyen-olyan záradékokkal.MQuC írta:De miért pont a Reáltól? nyilván úgy visszalépnék, ha a kiszemelt játékos a riválishoz is szívesen aláírna, mint a huzat.... Legyen szó bárkiről...