Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sörvirsli írta:
Valaki indokolja már meg,hogy mi olyan nagy szám ebben a Thiagóban?
Sokak úgy pánikolnak itt mintha a klub Messit vagy Iniestát akarná eladni!
Tehetséges és elég technikás ez kétségtelen,meg az is,hogy kaphatott volna több lehetőséget is.
De amikor kapott akkor is elég sok labdát elszórt, nem emlékszem,hogy bármely meccsen is különösebben kiemelkedőt nyújtott.
Nekem leginkább ez maradt meg belőle:
http://www.youtube.com/watch?v=M7cPZAndWdk
Van a középpályára is épp elég ember:Xavi,Ini,Busi,Song,Fabregas.
Ha adnak ért 25-30 misit akkor vigyék,az alatt úgy se nagyon adná el a klub.
LG:
Tudjuk, nem lőtt 19 évesen mesterhármast a Real Madridnak, így mennie kell.
Tudjuk, nem lőtt 19 évesen mesterhármast a Real Madridnak, így mennie kell.sörvirsli írta:Valaki indokolja már meg,hogy mi olyan nagy szám ebben a Thiagóban?
Sokak úgy pánikolnak itt mintha a klub Messit vagy Iniestát akarná eladni!
Tehetséges és elég technikás ez kétségtelen,meg az is,hogy kaphatott volna több lehetőséget is.
De amikor kapott akkor is elég sok labdát elszórt, nem emlékszem,hogy bármely meccsen is különösebben kiemelkedőt nyújtott.
Nekem leginkább ez maradt meg belőle:![]()
http://www.youtube.com/watch?v=M7cPZAndWdk
Van a középpályára is épp elég ember:Xavi,Ini,Busi,Song,Fabregas.
Ha adnak ért 25-30 misit akkor vigyék,az alatt úgy se nagyon adná el a klub.
Persze, hisz a szerződést a játékosnak kell aláírnia. Csak a klubjának nincs már ilyenkor beleszólása. De Thiago esetében én maximálisan megérteném, ha menni akarna, főleg, ha Pep valóban hívná a Bayernba. Méltatlanul eltékozoljuk a gyereket, pedig idén a többiek gyenge teljesítménye miatt indokolt lett volna őt játszatni. És jövőre sem hinném, hogy Tito olyan nagyon sok játéklehetőséget adna neki.visca el barca írta:odaát olvastam
"Na, a MU és a Bayern készül lecsapni Thiagóra. Elvileg 90 milla a kivásárlási ára, de van benne egy záradék, hogy ha nem lép pályára bizonyos számú mérkőzésen, akkor csak 18 millió. És idén ez történt."
ilyenkor ugye azért a jatekosnak is van beleszolása? ergo ha ő nem akar elmenni mu-ba akkor hiába fizetik ki a lovettát...
Szerintem van, ha nem lenne, akkor Messi a Cityvel lett volna bajnok idén.visca el barca írta:iilyenkor ugye azért a jatekosnak is van beleszolása? ergo ha ő nem akar elmenni mu-ba akkor hiába fizetik ki a lovettát...
Szerintem van. A kivásárlási árnál, ha a vevő klub felmutatja azt az összeget, azzal az eladó klubot lehet kikerülni, legalábbis a Götze ügyből ezt a kövekeztetést lehetett levonni.visca el barca írta:ilyenkor ugye azért a jatekosnak is van beleszolása? ergo ha ő nem akar elmenni mu-ba akkor hiába fizetik ki a lovettát...
Szerinted mit csinált a Dortmund, ahogy már mondtam, Götze esetében? A kivásárlási ár erre lett kitalálva a játékosoknak, hogy legyen menekülő út.MQuC írta:Miért, szerinted úgy van, hogy, ha a MU vagy bárki, akár mi is meg akarunk szerezni valakit, akkor, ha átutaltuk az összeget, azzal lakatot tettünk rá?És már pakolhat is és a csapata vezetősége csapkodja az asztalt?
maradjunk azért a realitás talaján, én is tudok írni olyan védőket, akik jobbak lennének, mint luiz mondjuk, csak nincs értelme, mert mozdíthatatlanok.S.Agüero írta: Amúgy ha már c verzió, akkor nálam vagy Kompany játszik
Minimum 30, azok után, hogy pár éve vették 40 körüli összegért.csabimo írta:Adomsocio66 írta:david luiz végképp el lett vetve, mint opció?
nagyon lement az ázsiója a srácnak, pedig nálam egy 'c' verzióként odaférne a kívánságlistára.nem is volna nagy pénz.. kérdés ha Mou odamegy kell-e neki?.. szerintem igen.
Adomsocio66 írta:david luiz végképp el lett vetve, mint opció?
nagyon lement az ázsiója a srácnak, pedig nálam egy 'c' verzióként odaférne a kívánságlistára.
Az a baj vele, hogy pont olyan, mint a jelenlegi védőink. Nagy átlagban jól teljesít, de meccsenként akad egy hibája, ami életveszélyes, igazából eléggé hullámzó a srác. Én nem tartom akkora játékosnak. Ilyen típusú, inkább támadásban erős védőből már van elég a csapatban.socio66 írta:david luiz végképp el lett vetve, mint opció?
nagyon lement az ázsiója a srácnak, pedig nálam egy 'c' verzióként odaférne a kívánságlistára.
Hummels marad a Dortmundban sajnos!davi10 írta:Ha igazak a pletykák örülök, hogy végül nálunk kötött ki, és ahogy nézem nem is került olyan sokba, maradt még pénz Hummelsre meg egy normális kapusra.
Azért ők ketten nagyon büntetnének ott elől.JOseppe írta:A sport.es szerint már Leo üdvözölte Neymart a klubnál.Akkor csak összejön végre a dolog.
Azt is taglalják az újságirók az oldalon, hogy állitólag a jövő hónapban fog érkezni a brazil.