Én pont örülök sokakkal ellentétben, hogy nem Hummels jön ide. Legalábbis így, hogy Pique bombabiztos még jövőre. 2 lassú égimeszelő középső védő nálunk, akiket folyton lekontráznak.. Maradjunk annyiban, hogy nem a legjobb megoldás lenne. Minimum egyiküknek gyorsnak/dinamikusnak kéne lennie szerintem, ha jól tudom Silva inkább az. Őt elnézegetném itt szívesen, amennyit láttam játszani eddig rendre meggyőző volt, nem ügyetlen a gyerek. Hummels is ügyes és meggyőző rendre ha látom, egyedüli baja, hogy pont olyan mint Pique - mármint stílusra, formailag jelenleg sokkal jobb -, akiből egy is elég középre. Mondjuk ha Gerard barátunk így folytatja a mélyrepülését lehet jövőre az ő helyére elhozzuk a Németet - már ha tényleg marad Dortmundban -, de remélem visszatér a helyes útra. Plusznak meg ugye ott van még Bartra is, akibe szerintem lenne potenciál, csak ahhoz kéne játszania is, hogy ki tudja hozni azt magából. Majd talán jövőre..
A Neymaros cikkek meg nem tudom miről szólnak, de gondolom arról, hogy bármelyik pillanatban bejelenthetik - ha nem akkor javítsatok. Őszintén kétlem, hogy a konföderációs kupáig elhoznánk akár, de ne legyen igazam. Csak valahogy nem illene a képbe ez a gyors igazolás..

Bár lehet az idei saga a középső védőről fog szólni.. Meglátjuk, mindenesetre tényleg jó lenne ha már az átigazolási szezon első napján itt pózolna, de sajna nem látok rá sok esélyt.