Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igazad lehetsocio66 írta:mostanában nem nagyon forog a topik, ennek talán az lehet az oka-bár csak a magam nevében beszélek-, hogy azért nem a legizgalmasabb csapatok kerültek be a konferenciadöntőkbe, remekül összerakott csapatok, elit védekezés mindenhol, de valahogy eziránt kevésbé tudok lelkesedni.
Ha ennek a srácnak nem ilyen bokái lennének... Gyűlölöm, amikor valaki ennyire tehetséges és még dolgozni is akar, de a sérülések miatt sosem láthatjuk meg, hogy mivé válhatna.Game90 írta:Sport Science - Stephen Curry:
http://youtu.be/HOiH1eVCggw
Boogie Cousins to Cleveland for the first pick... who says no?
NCAA-t annyira nem követem, csak a döntőt láttam, de pár mockdraftot elolvastam ill. pár videót megnéztem már, Noel, McLemore, Oladipo és Adetokunbo a kedvenceimCumbee írta: Ma este viszont lottery sorsolás, a végeredménytől függően lehet majd jövök 1-2 elmélettel, ha valakit megihlet a téma, akkor 1-2 draftal kapcsolatos bejegyzést én pl már szívesen olvasnék.(Ráadásul vannak itt olyanok is, akik követik az NCAA-t, ők pl jobban képben vannak az új játékosokkal mint én, aki csak 1-2 mockdraftot nyálaztam végig.)
Ilyen avatarral nincs sok kedvem írni ebbe a topikba...Bob_Marley írta:Game eltűnt.
Lehet, hogy szeret a Knicks-ben játszani, meg Melo-val nagy spancicák, de ennél a 4 év/20 milliónál bőven kaphatott volna jobb szerződést más csapatoktól.Bob_Marley írta: JR Smith hosszabbított a Knicks-szel.
Te is rákaptál erre a csatornára?Bob_Marley írta:NBA Playoffs 2013: Grizzlies at Spurs Game 1 - Grizzled Vets vs Playoff Noobies
https://www.youtube.com/watch?v=Rr5V1wp ... r_embedded
Nekem nincs bajom a párosításokkal, mondjuk a GSW-t nagyon sajnáltam, de idén ez is nagyon szép volt tőlük. Nyáron valahogy együtt kell tartani a csapatot (sajnos nem fog menni) és akkor jövőre, ha elkerülik őket a komoly sérülések, nagyon sokra vihetik. Szerintem inkább azért van pangás, mert hiába van playoff, ez már uborkaszezon. Alapszakasz alatt nagyon sok téma van, most viszont megy egy pár párharc, oszt annyi. Én pl a GSW-nek iszonyatosan szorítottam végig, "közelről" követtem őket,de valszeg kevesen értékelték volna, ha minden meccs után írok róluk. Ugyan ez a helyzet a Kings sagával is, nálam az elmúlt hónap TOP3 történése volt, de gyanítom, hogy túl sok mindenkit nem hatott meg különösebben a dolog. Az edzőkeringő, meg tán még ennyi embert sem érdekel, más meg nem történt mostanában. Alapszakasz alatt nagyobb a pörgés, több mindenről lehet írni, több mindenről lehet "vitatkozni" ráadásul a Boston és a LAL is kiesett, így divatcsapatok nélkül maradtunk.socio66 írta:mostanában nem nagyon forog a topik, ennek talán az lehet az oka-bár csak a magam nevében beszélek-, hogy azért nem a legizgalmasabb csapatok kerültek be a konferenciadöntőkbe, remekül összerakott csapatok, elit védekezés mindenhol, de valahogy eziránt kevésbé tudok lelkesedni..
Esélytelen, a srácnak köze sincs és nem is lesz az NBA-hez. Egy spanyol másodosztályos csapatban pár pontos meccseket tudott hozni, ez mindent elmond.Cumbee írta: Remélem megveti a lábát, ha a pad végén is, de megragad egy NBA csapatban.
Remélem megveti a lábát, ha a pad végén is, de megragad egy NBA csapatban.Mike Brown has invited Hungarian C Greg Somogyi to the Cavaliers' mini-camp.
The Lakers signed Somogyi for Summer League and training camp last year, and the 23-year-old impressed Brown enough to earn a look from the Cavs. Size is always coveted and Somogyi is 7'3" and 242 pounds, but his skill-level and athleticism could prevent him from ever getting a foothold in the NBA. He's averaging just 12.8 minutes per game with his current team in Spain.
mondjuk a grizzlies sem egy észveszejtően látványos csapat, és bármennyire is rossz matchupok a heat számára, nehéz elképzelni ahogy legyőzik őket a döntőben, és marc gasol áll a finals mvp trófeával.csababarca írta:mert ezt a színtelen-szagtalan SAS-t
Ráadásul 22:30-tól Méhes Gábor és Bazska kommentálásában adja a Sport 2 is, úgyhogy szerintem, akkor már azt érdemes megvárni.Bob_Marley írta: Ma már kezdődik is, ráadásul korán van a meccs 21:30 CET úgyhogy kötelező néznie mindenkinek a Spurs-Grizz első meccset![]()
Elég közel voltamBob_Marley írta: Memphis-OKC 4-2
Spurs-GSW 4-1
Pacers-Knicks 4-2
Miami-Bulls 4-1
Nem rossz, de én egy Spurs - Miami-nak is örülnékGame90 írta:Grizzlies - Heat döntőt
Ezért írtam én is úgy, hogy jelenleg Harden-t választanám. Mert az nem kérdés, hogy a prime Wade (és főleg a prime Kobe) teljesen más kategória, mint a mostani Harden (mondjuk ő még csak 23, szóval valószínűleg fog még fejlődni).Tocy írta:Mondjuk ha legjobb SG, akkor szerintem ( más miatt is, de főleg ) a védekezés miatt továbbra is az egészséges, Jamestelen Wade a legjobb SG. Sokkal hatékonyabb mint Bryant és Harden, Harden idén a PO-ban szerintem megint nem hozta azt ( közel sem ), amit elvártak volna tőle, csak hát lesz-e még valaha is Wade egészséges?