Na megvolt a sorsolás. Háát érdekes.

a Wizards felugrott a 3. helyre, a Bobcats csúszott egészen a 4.-ig. Végül ismét a Cavs nyert, a Magic pedig csak 2. lett.
A Washington nagyon nagyot fogott ezzel, betömhetnek 1-2 lukat, jövőre PO csapat lesznek. Én személy szerint a Cavs miatt néztem a sorsolást, szerettem volna, ha a Charlotte elé kerülnek. Az első hely viszont fölösleges volt, a Magic érzésem szerint nem kavart volna be a Cavs-nek, így pedig a jövő évi Cavs 1/1 Wiggins-el már nagyon bundának fog tűnni.

:D
TOP4:
Cavs: 2 lehetőség van. Noel, vagy needre SF (Porter a hírek szerint) Nekem volt egy ötletem, amit az edzőcserével már keresztülhúzott a csapat, de kis módosítással még így is tökéletes lehet. Röviden: Én Noelt húznám elRoseoztatnám vele az év nagy részét, a Barnának pedig megmondanám, hogy idén az egyetlen cél, hogy a többiek megtanuljanak védekezni. Ráhajtanék a jövő évi lotteryre, illetve a jövő évi szerencsés SF FA csomagból igyekeznék igazolni 1 valakit. (Ez nyilván James lenne, ha nincs rá esély, akkor Butler miatt addigra Deng a Bullstól szerintem simán hozható lesz, jó védő és pontot is tud dobni, tökéletes fit lenne.)
Magic: Fiatal mag, szerintem ők az egyik nyertesek,m bár a 2. hely nem néz ki olyan jól, de érzésem szerint ők needre húztak volna és nem a legjobbb elérhető emberrel mennének, magyarán amúgy is egy guardot választottak volna, így pedig, még olcsóbban meg is ússzák.
Wizards: Eszméletlen mázlisták, nagyon jól jött nekik ez az ugrás. Náluk a körülmények szvsz totál megegyeznek a Cavs-ével, SF needjük van, de a centerük sérülékeny, így oda is tudnak húzni. AZ én tippem az, hogy a Cavs morzsáiból élnek majd, akit Noel és Porter közül bent hagy a Cleavlend, azt fogják húzni.
Bobcats: Lúzerek. Tavaly még a szimpatikus kiscsapatot láttam bennük, idén totál besokaltam tőlük. Az utolsó 3 meccsüket megnyerték, nagy küzdelemmel sikerült az Orlando fölé küzdeniük magukat, meg is érdemlik a szívást. Remélem idén is sikerül valami körmönfont taktikával meglepniük a választásukkal mindenkit, beleértve saját magukat is.
Ha ennek a srácnak nem ilyen bokái lennének... Gyűlölöm, amikor valaki ennyire tehetséges és még dolgozni is akar, de a sérülések miatt sosem láthatjuk meg, hogy mivé válhatna.
szerk.: El is indultak az első pletykák, hogy a Cavs cserélné az 1/1-et. Érdekes, kíváncsi leszek, hogy hogyan döntenek, illetve, hogy kit kapnának érte. Simmonsnak ahogy az lenni szokott, már van is ötlete.
Boogie Cousins to Cleveland for the first pick... who says no?