Kaká: neki már vége, legalábbis Madridban, ha visszamegy a Milanba, ott talán fel tud valamit mutatni a régi önmagából, itt szerintem kudarcra van ítélve.
Varane: túlértékelt vagy sem, erről lehet vitatkozni, szerintem az egyik legnagyobb tehetség jelenleg az európai futballban, aki ilyen fiatalon már a legmagasabb szinten is bizonyított. Legalább még 10-15 évig alapember lesz Madridban, ha elkerülik a súlyosabb sérülések. El kell ismerni, nagy fogás volt a blancók részéről.
Ancelotti: fellendítheti a Madridot, ha Pérez pénzt és türelmet ad neki, és nem szól bele a szakmai dolgokba, például a játékosigazolási kérdésekbe. Jó szakemberről van szó, ha megkapja a bizalmat, szinte biztos vagyok benne, hogy élni fog vele. Talán nem lesz olyan jó Barça-verő taktikája, mint a Special Five-nak, de összességében jobb, erősebb Realt fog felépíteni szerintem. (A szebb játék már kétségesebb, elvégre olasz edzőről van szó.

)
Közben a hírek szerint Mourinho első célpontja a Chelsea-nél Gomez lehet majd.

Együtt kell majd játszatni Torres barátunkkal, az lenne ám a technikás támadósor.