Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Daniel Barca írta:A Real vinné Busquetset és Thiagot ...
És ahogy a fenti példa is mutatja, a Barcelona szurkolói sem restekGergely írta:A Real Madrid elnöksége és szurkolói ellentmondást nem tűrően egyre jobban arra törekednek , hogy a két tábor teljesen egymásnak essen!
Látnok vagyneobarca írta:Egy csöppet ellentmondás amit írsz nem? Véletlen nem mérleg a horoszkópod?Daniel Barca írta:A Real vinné Busquetset és Thiagot ...
Így felőlem vihetnék:
Casillas+Ramos = Busquets+Thiago
Busquetset lehetne pótolni (bár olyan szinten mint Ő biztos nem), Thiagot meg végképp. Bár ez csak egy h*lye agyszülemény a részemről, nem szabad elengedni őket, fontos láncszemei a csapatnak, csupán a foltok bevarrására lenne jó opció. Szerintem.![]()
Viccet félre téve. Busit én nem csípem, de ennek a csapatnak jelenleg rá van szüksége. Senki más nem tudná helyettesíteni. Thiago meg egy csiszolatlan gyémánt. Nem szabad elengedni. Kísértetiesen hasonlít Xavi esetére. Ő sem csinált sokáig semmit csak dolgozott szépen. Nem lett elküldve, bíztak benne és meg is lett az eredménye.![]()
Casillasra még azt mondom ok. Bár annak az esélye, hogy hozzánk jönne, pont 0. Viszont ő az egyetlen madridista akit elismerek és tisztelek.
De ezt a ramos dolgot ugye nem gondoltad komolyan? Az egyik legnagyobb gerinctelen undorító féreg a világon. Ez még viccnek is rossz. Maradjon ott vagy takarodjon másik országba. Mondjuk Szibériába...
Egy csöppet ellentmondás amit írsz nem? Véletlen nem mérleg a horoszkópod?Daniel Barca írta:A Real vinné Busquetset és Thiagot ...
Így felőlem vihetnék:
Casillas+Ramos = Busquets+Thiago
Busquetset lehetne pótolni (bár olyan szinten mint Ő biztos nem), Thiagot meg végképp. Bár ez csak egy h*lye agyszülemény a részemről, nem szabad elengedni őket, fontos láncszemei a csapatnak, csupán a foltok bevarrására lenne jó opció. Szerintem.
Úgy tudom, hogy elég időt töltött már pszichológusnál, hogy ez már ne legyen aktuális. Persze még biztos megvannak még a nyomai, de a várost talán már elmeri hagyni.navasról köztudott h egy elég speciális mentális betegségben szenved, nem fog elmenni sevillából. nem véletlen h még mindig ott van.
Nehezen. Ha jól emlékszem voltak olyan válogatott meccsei hogy hazai(spanyol) pályán játszott, mikor külföldre utaztak el sem ment a csapattal.Varatrix írta:Most olvastam utána...visca el barca írta:navasról köztudott h egy elég speciális mentális betegségben szenved, nem fog elmenni sevillából. nem véletlen h még mindig ott van.
Nem tudtam, de azért ez durva. Hogy bírja a VB-t meg az ilyeneket?
Most olvastam utána...visca el barca írta:navasról köztudott h egy elég speciális mentális betegségben szenved, nem fog elmenni sevillából. nem véletlen h még mindig ott van.
Egy nagyon fontos szempontot kifelejtettél: mennyi mezt lehet eladni vele?Varatrix írta:Navassal jól járnának szerintem. Túl sok bemutatást nem igényel. Hamar beilleszkedne szerintem Madridba.
Navassal jól járnának szerintem. Túl sok bemutatást nem igényel. Hamar beilleszkedne szerintem Madridba.bali 15 írta:Az AS szerint Jesus Navas jöhet a helyére.
Amúgy bocsi, még nem végleges a dolog!!
Amúgy tökmin1, csupán idő kérdése, hogy mikor megy el valahova.
Mert a szurkolók nagyon utálták...
Az AS szerint Jesus Navas jöhet a helyére.az h hiba volt e majd elválik, attól függően h kit hoznak helyette.
ez a baj a real madriddal. megvesznek minden egy szezont futott játékos, majd miután nem tripláznak évente 4x, mindenki nulla és el kell adni.bali 15 írta:Di MariaPSG
Csak én érzem úgy, hogy ez hiba volt?
Gyakran vannak buta megoldásai, de a védőinket szépen helyben tudja hagyni....
madridom.hu...Forrás?
Forrás?bali 15 írta:Di MariaPSG
Csak a BL meccsek után kötelező, bajnokikon nem.Capon írta:
Nem kötelező a sajtó rendelkezésére állni meccs után? Én úgy tudom.
Azon felül, h elképesztően gyerekes mélységekig süllyednek odaát, ez a 442 is kitesz magáért a Mourinho József meg Karanka Ajtony megnevezésekkelCapon írta:http://www.fourfourtwo.hu/regio-hirek/s ... -a-realnal
Nem kötelező a sajtó rendelkezésére állni meccs után? Én úgy tudom.