Látnok vagyneobarca írta:Egy csöppet ellentmondás amit írsz nem? Véletlen nem mérleg a horoszkópod?Daniel Barca írta:A Real vinné Busquetset és Thiagot ...
Így felőlem vihetnék:
Casillas+Ramos = Busquets+Thiago
Busquetset lehetne pótolni (bár olyan szinten mint Ő biztos nem), Thiagot meg végképp. Bár ez csak egy h*lye agyszülemény a részemről, nem szabad elengedni őket, fontos láncszemei a csapatnak, csupán a foltok bevarrására lenne jó opció. Szerintem.![]()
Viccet félre téve. Busit én nem csípem, de ennek a csapatnak jelenleg rá van szüksége. Senki más nem tudná helyettesíteni. Thiago meg egy csiszolatlan gyémánt. Nem szabad elengedni. Kísértetiesen hasonlít Xavi esetére. Ő sem csinált sokáig semmit csak dolgozott szépen. Nem lett elküldve, bíztak benne és meg is lett az eredménye.![]()
Casillasra még azt mondom ok. Bár annak az esélye, hogy hozzánk jönne, pont 0. Viszont ő az egyetlen madridista akit elismerek és tisztelek.
De ezt a ramos dolgot ugye nem gondoltad komolyan? Az egyik legnagyobb gerinctelen undorító féreg a világon. Ez még viccnek is rossz. Maradjon ott vagy takarodjon másik országba. Mondjuk Szibériába...

Egyébként nem gondoltam komolyan, csak felvetettem a témát, mert most erről mennek a pletykák, tehát csupán kíváncsiságból osztottam meg veletek.