Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Igen, nem ült repülőre. Ezért hívták "A nem repülő Hollandi"-nakCastiel írta:Bergkamponak volt valami hasonló betegsége
sopisz írta:Betudnád linkelni hol olvastad? érdekesnek hangzikVaratrix írta:Most olvastam utána...visca el barca írta:navasról köztudott h egy elég speciális mentális betegségben szenved, nem fog elmenni sevillából. nem véletlen h még mindig ott van.
Nem tudtam, de azért ez durva. Hogy bírja a VB-t meg az ilyeneket?
Betudnád linkelni hol olvastad? érdekesnek hangzikVaratrix írta:Most olvastam utána...visca el barca írta:navasról köztudott h egy elég speciális mentális betegségben szenved, nem fog elmenni sevillából. nem véletlen h még mindig ott van.
Ez így van... Sőt! A Barcelonai 5-0-ás meccs után, amikor a valamikori Madridi legenda Di Stefano azt mondta hogy gyalázat volt ez a Real részéről, és a Barcelona tanította őket balettozni(fehérLG írta:Idén mondjuk nem sok Real meccset láttam, de Pepe ennyire lezüllött? Mert évekig azt hallgattam a kollégáktól, hogy a világ egyik legjobb védője, és tökéletesen megérte az árát. Most meg hirtelen közellenség lett, bár odaát úgy látszik így mennek a dolgok. Emlékszem Guti, Gravesen, Lassana Diarra, Gago, Sneijder is rövid ideig istenítve voltak, aztán ki lettek átkozva.
Idén mondjuk nem sok Real meccset láttam, de Pepe ennyire lezüllött? Mert évekig azt hallgattam a kollégáktól, hogy a világ egyik legjobb védője, és tökéletesen megérte az árát. Most meg hirtelen közellenség lett, bár odaát úgy látszik így mennek a dolgok. Emlékszem Guti, Gravesen, Lassana Diarra, Gago, Sneijder is rövid ideig istenítve voltak, aztán ki lettek átkozva.Gergely írta:
Pepét , Kakát és a két csatárukat már zavarnám el!
Egyik sem Real szint!
De jó is lenne... Egy helyen azt olvastam, hogy Coentraót a Bale-üzletbe akarják bevonni, hát majdnem felkötöttem magam.salas9 írta:közel állnak Coentrao leigazolásához is. Érte -ha igaz- 18 millió eurót fizetnének.
Daniel Barca írta:A Real vinné Busquetset és Thiagot ...
És ahogy a fenti példa is mutatja, a Barcelona szurkolói sem restekGergely írta:A Real Madrid elnöksége és szurkolói ellentmondást nem tűrően egyre jobban arra törekednek , hogy a két tábor teljesen egymásnak essen!
Látnok vagyneobarca írta:Egy csöppet ellentmondás amit írsz nem? Véletlen nem mérleg a horoszkópod?Daniel Barca írta:A Real vinné Busquetset és Thiagot ...
Így felőlem vihetnék:
Casillas+Ramos = Busquets+Thiago
Busquetset lehetne pótolni (bár olyan szinten mint Ő biztos nem), Thiagot meg végképp. Bár ez csak egy h*lye agyszülemény a részemről, nem szabad elengedni őket, fontos láncszemei a csapatnak, csupán a foltok bevarrására lenne jó opció. Szerintem.![]()
Viccet félre téve. Busit én nem csípem, de ennek a csapatnak jelenleg rá van szüksége. Senki más nem tudná helyettesíteni. Thiago meg egy csiszolatlan gyémánt. Nem szabad elengedni. Kísértetiesen hasonlít Xavi esetére. Ő sem csinált sokáig semmit csak dolgozott szépen. Nem lett elküldve, bíztak benne és meg is lett az eredménye.![]()
Casillasra még azt mondom ok. Bár annak az esélye, hogy hozzánk jönne, pont 0. Viszont ő az egyetlen madridista akit elismerek és tisztelek.
De ezt a ramos dolgot ugye nem gondoltad komolyan? Az egyik legnagyobb gerinctelen undorító féreg a világon. Ez még viccnek is rossz. Maradjon ott vagy takarodjon másik országba. Mondjuk Szibériába...
Egy csöppet ellentmondás amit írsz nem? Véletlen nem mérleg a horoszkópod?Daniel Barca írta:A Real vinné Busquetset és Thiagot ...
Így felőlem vihetnék:
Casillas+Ramos = Busquets+Thiago
Busquetset lehetne pótolni (bár olyan szinten mint Ő biztos nem), Thiagot meg végképp. Bár ez csak egy h*lye agyszülemény a részemről, nem szabad elengedni őket, fontos láncszemei a csapatnak, csupán a foltok bevarrására lenne jó opció. Szerintem.
Úgy tudom, hogy elég időt töltött már pszichológusnál, hogy ez már ne legyen aktuális. Persze még biztos megvannak még a nyomai, de a várost talán már elmeri hagyni.navasról köztudott h egy elég speciális mentális betegségben szenved, nem fog elmenni sevillából. nem véletlen h még mindig ott van.
Nehezen. Ha jól emlékszem voltak olyan válogatott meccsei hogy hazai(spanyol) pályán játszott, mikor külföldre utaztak el sem ment a csapattal.Varatrix írta:Most olvastam utána...visca el barca írta:navasról köztudott h egy elég speciális mentális betegségben szenved, nem fog elmenni sevillából. nem véletlen h még mindig ott van.