Csak azért kérdeztem mert, én szoktam játszani. Ősszel lesz két éve már. Nagyon nagy lábmunka kell hozzá. Nem olyan egyszerű sport aminek tűnik. Én is másképp tekintek azóta a teniszezőkre.csababarca írta:Néha, hobbi szinten ütőt ragadok. De bazi nagy az a pálya ám, tévében nem jön át,hogy mekkora. Épp ezért amikor először játszottam,utána egyből máshogy néztem a teniszezőkre, mert embertelen amit melóznak a meccseken.nagyiibarca írta:A nézésén kívül valaki játszani is szokott teniszt?
Amúgy a pingpong barátibb,jobban is megy, sokkal.
Egyéb Sportok
- nagyiibarca
- Jugador d'estrella

"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Néha, hobbi szinten ütőt ragadok. De bazi nagy az a pálya ám, tévében nem jön át,hogy mekkora. Épp ezért amikor először játszottam,utána egyből máshogy néztem a teniszezőkre, mert embertelen amit melóznak a meccseken.nagyiibarca írta:A nézésén kívül valaki játszani is szokott teniszt?
Amúgy a pingpong barátibb,jobban is megy, sokkal.

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- nagyiibarca
- Jugador d'estrella
A nézésén kívül valaki játszani is szokott teniszt? 

"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
Igen, JDS a Velasquez elleni vereséggel szemben most ismét remek formát mutatott. Nem kedvelem őt, de ez a szép munka volt tőle.lui1698 írta:UFC 160
Hát LG nem jött össze Hunt-nak ez a dolog valahogy. Sőt, ha az elején JdS nem hagyja, hogy kijöjjön az után a baromi nagy pofon után, akkor már az 1.-ben vége lehetett volna.
JdS szerintem jól taktikázott, végig tartotta a távot Hunt pörölyeitől, fárasztotta, szúrkált, aztán meg jött nagy fináléval.
Bigfoot-Velasquez-en, meg szerintem hamar odanyúlt a bíró. Nem védte magát Silva (mondjuk nem értem, miért vette el a kezét, mikor rá is szólt előtte), de még nem volt vége.
Teixeira meg, hogy ki volt, hogy bement hozzá Tyson.Kérdezte tőle Rogan, hogy jobban örül-e neki, mint a győzelemnek, ő meg rávágta, hogy igen.
Velasquez győzelme papírforma volt, engedhette volna még a bíró, de szerintem csak idő kérdése lett volna, hogy meddig bírja brazil.
Tehát JDS mehet Cain ellen a címért. Eddig mindkét oldalon 1-1 egyoldalú győzelem, remélem mos mindkettő csúcsformában lesz, és akkor hatalmas meccs lehet.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Monfils hatalmas kedvenc, kár, hogy közbejött az a sérülés neki, jó kis teniszező lehetett volna belőle.Gareth Tello írta: Amúgy elég jó meccsek lesznek már a második fordulóban is:
Monfils-Gulbis

-
- Az Év fórumozója 2013
Akkor ezért nem játszatta Tito! Más sportág felé kacsintgat ezek szerint a srác.lui1698 írta:JdS

Roland Garroson meg Nadal az első meccsén elvesztette az első szettet a német Brands ellen.

Amúgy elég jó meccsek lesznek már a második fordulóban is:
Monfils-Gulbis
Raonic-Llodra
Montañés-Ferrer
Tsonga-Nieminen
Fed három szettben győzte le spanyol ellenfelét, a második körben az indiai Dewarman ellen menetelhet tovább.
- lui1698
- Llegenda del Barça
UFC 160
Hát LG nem jött össze Hunt-nak ez a dolog valahogy. Sőt, ha az elején JdS nem hagyja, hogy kijöjjön az után a baromi nagy pofon után, akkor már az 1.-ben vége lehetett volna.
JdS szerintem jól taktikázott, végig tartotta a távot Hunt pörölyeitől, fárasztotta, szúrkált, aztán meg jött nagy fináléval.
Bigfoot-Velasquez-en, meg szerintem hamar odanyúlt a bíró. Nem védte magát Silva (mondjuk nem értem, miért vette el a kezét, mikor rá is szólt előtte), de még nem volt vége.
Teixeira meg, hogy ki volt, hogy bement hozzá Tyson.
Kérdezte tőle Rogan, hogy jobban örül-e neki, mint a győzelemnek, ő meg rávágta, hogy igen. 

Teixeira meg, hogy ki volt, hogy bement hozzá Tyson.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
azt meg hogy?S.Agüero írta:EuroSportom meg nincs...
milyen szolgáltatónál vagy ?
én UPC-s vagyok, de nincs ilyen mediaboxom az máshol van, de még anélkül is jön az Eurosport meg a Sport 1,2,M

mondjuk nekem így Digim nincs... elég nagy [auto_cenzúra]...

madridista
-
- Az Év fórumozója 2013
Így szokott ez lenni, emberemlékezet óta az Eurosporton megy a tenisz.S.Agüero írta:Roland Garrost nem közvetíti egy magyar csatorna sem? Ahogy nézem sem a SportTV, sem a Digi... Elég szánalmas... EuroSportom meg nincs...

Itt azért lehet követni a tornát:
http://www.firstrow1.eu/sport/tennis.html
Ha már Garros:
http://eurosport.yahoo.com/news/tennis- ... 37383.html
Biztos voltam benne, hogy valahogy elintézik. Remélem nem zavarta meg ez a közjáték a felkészülését, és kicsapja a nagyképű brazilt.lui1698 írta:Hunt megkapta a vízumot:
http://totaldamage.blog.hu/2013/05/20/m ... _jds_ellen
- Primitive
- Entrenador del Barça
Igen, tudom, csak cinikus volt a kérdésem.piton írta: Indult csak sérülés miatt feladta a mérkőzését, kétséges a Roland Garros részvétele is.
http://www.origo.hu/sport/tenisz/201305 ... apjan.html
Nem igazán megy neki salakon, szóval megértem ha hagyja a francba az egészet és készül Wimbledonra.

Római döntőben meg az történt, amit vártam, és előzöleg meg is írtam. Sajnos nagyon sima lett.

Remélem Federer lesz olyan okos, és időben vonul vissza. Nálam sokat vesztene a nimbuszából, ha 5 év múltán az 1. körben esne ki Wimbledonban egy 19 éves tejfeles szájútól.
1-2 év még lehet benne a legmagasabb szinten, onnantól pedig már csak lefelé.

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- lui1698
- Llegenda del Barça
Hunt megkapta a vízumot:

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Na, most néztem meg őket én is.LG írta:Bocs, hogy későn, de válaszolok. Ez a gála engem nem igazán hozott lázba, egyértelműen Belfort volt a húzónév. A két fő mérkőzést utólag visszanéztem, azok elég jóra sikeredtek, ha még nem láttad, érdemes megnézned.
Jövő 7en viszont jön a UFC 160, néhány nagyon jónak ígérkező mérkőzéssel. Különösen a már korábban általam emlitett Hunt-JDS meccset várom, két nagyon komoly ütőerejű harcos feszül egymásnak, szinte garantált a KO győzelem vmelyik részről. De a Velasquez vs. Antonio Silva meccs sem épp elhanyagolható...
Egy kis ízelítő:
http://www.youtube.com/watch?v=nioaxb2Nqms
Rockhold nem húzta sokáig, Belfort ment az elejétől, mint az állat, el is kapta gyönyörűen azzal a rúgással. Elvileg mehetne a Silva - Weidman győztese ellen, de nem nagy a valószínűsége, pedig nem lenne rossz bunyó.
Wanderlei-ék meg már kedveskedtek is egymásnak:
http://totaldamage.blog.hu/2013/05/17/w ... om_sonnent
Várom ezeket a meccseket is.

Bocs, hogy későn, de válaszolok. Ez a gála engem nem igazán hozott lázba, egyértelműen Belfort volt a húzónév. A két fő mérkőzést utólag visszanéztem, azok elég jóra sikeredtek, ha még nem láttad, érdemes megnézned.lui1698 írta:
UFC On FX 8: Belfort Vs Rockhold
Jövő 7en viszont jön a UFC 160, néhány nagyon jónak ígérkező mérkőzéssel. Különösen a már korábban általam emlitett Hunt-JDS meccset várom, két nagyon komoly ütőerejű harcos feszül egymásnak, szinte garantált a KO győzelem vmelyik részről. De a Velasquez vs. Antonio Silva meccs sem épp elhanyagolható...
Egy kis ízelítő:
http://www.youtube.com/watch?v=nioaxb2Nqms
- piton
- Capitá del Barça
Indult csak sérülés miatt feladta a mérkőzését, kétséges a Roland Garros részvétele is.Primitive írta: És a végére egy kérdés: Murray miért nem indult a tornán?
http://www.origo.hu/sport/tenisz/201305 ... apjan.html
Nem igazán megy neki salakon, szóval megértem ha hagyja a francba az egészet és készül Wimbledonra.

Hattrick: Ádáz Pitonok
- Primitive
- Entrenador del Barça
Ugyan már! Csak tartogat a Garrosra.Gareth Tello írta: Ennyit Djokóról... Megindult lefelé a lejtőn, jövőre már a top10-ben sem lesz.![]()
Fed nyeri.

Többé-kevésbé követtem az egész torna lefolyását, de 1-2 meccsnél komolyan küszködtem a hányigerrel. (túlnyomórészt női meccsek voltak :lo: )
Sajnos Djokker meccsét most nem láttam, mondjuk nem is baj, elég enervált szerencsétlen.
Nadal sem az igazi. (mondjuk soha nem is lesz már az) Gulbissal azért nem kis meccset nyomtak.

A mai Ferrer-Nadal meccset viszont sikerült nyomon követnem. David az év vicce kb.

Valami hiányzik nekem ezen a tornán. Az RG árnyékában néhány játékos kb. ...rik az egészbe bele.
És a végére egy kérdés: Murray miért nem indult a tornán?

GT-vel nem értek egyet. Szerintem Nadal be fogja húzni a tornát.... Fed nagyon jó meg minden, de szerintem kevés lesz.
Novák meg remélem a Garrosra összeszedi magát.

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
-
- Az Év fórumozója 2013
Ennyit Djokóról... Megindult lefelé a lejtőn, jövőre már a top10-ben sem lesz.S.Agüero írta:![]()
Djoko vezetett Rómában 6-2 5-2-re Berdych ellen, innen sikerült kikapnia.
Nadal - Berdych
Paire - Federer/Janowicz
Holnap jön a két elődöntő.

Fed nyeri.
-
- aka Game90
The 50 highest-earning American athletes:
http://sportsillustrated.cnn.com/specia ... index.html
The international 20:
http://sportsillustrated.cnn.com/specia ... nal20.html
May csak 90 milliót kapart össze.
http://sportsillustrated.cnn.com/specia ... index.html
The international 20:
http://sportsillustrated.cnn.com/specia ... nal20.html
May csak 90 milliót kapart össze.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- lui1698
- Llegenda del Barça
Ó, én még nagyon kezdő vagyok ebben a sportban. Épp, hogy láttam egy pár meccset, szóval nekem az öreg volt az első ilyen nem kifejezetten sportoló alkatú ember akit láttam a ketrecben.LG írta:Szerintem ezen nem kéne meglepődni, Fedor sem egy görög isten testű harcos volt. De említhetném Mike Huntot is, aki másodvirágzását éli. Egyébként Nelson akár címmeccs közelébe is kerülhet a pletykák szerint, ugyanis épp Huntnak vízum problémái akadtak, aki emiatt miatt lehet nem állhat ki JDS ellen, és Nelson pótolhatja őt. Ha pedig letudná győzni a brazilt, mehetne Velasquez ellen a címért. Mondjuk ezt nem szeretném, ha megtörténne, mert már hetek óta várom a Hunt-JDS meccset.
Én a július 6.-i Silva - Weidman meccset várom, kanty mester említette, hogy nézzek egy pár meccset Silva-tól, és hát valóban nagy tanár a csávó. Ez lesz az első amit élőben tudnék nézni.
Te jártasabb vagy, hétvégi meccsek közül lesz amelyik érdekesnek néz ki?:
UFC On FX 8: Belfort Vs Rockhold
Date: May 18, 2013
Venue: Arena Jaragua
Main Card (FX / 9:00 EST)
Vitor Belfort vs. Luke Rockhold
Chris Camozzi vs. Ronaldo Souza
Rafael dos Anjos vs. Evan Dunham
Rafael Natal vs. Joao Zeferino
Preliminary Card (Fuel TV / 6:00 EST)
Hacran Dias vs. Nik Lentz
Mike Rio vs. Francisco Trinaldo
John Cholish vs. Gleison Tibau
Michel Richard dos Prazeres vs. Paulo Thiago
Yuri Alcantara vs. Iliarde Santos
Roger Hollett vs. Fabio Maldonado
Preliminary Card (Facebook / 4:30 EST)
Azamat Gashimov vs. John Lineker
Chris Cariaso vs. Jussier Formiga
Jeremy Larsen vs. Lucas Martins

- Deus
- Boixos Nois
http://index.hu/kulfold/2013/05/16/elka ... ogkereszt/
Észlény... Amúgy kíváncsi voltam, hogy milyen tetkók vannak rajta, és EZT találtam...
Öcsém, ha valaki ilyeneket varrat fel magára, az elmebeteg. Főleg a hasi rész ami elég beteg: Death of the jews... villamosszék, gázkamra, stb...
Nem kóser a gyerek, az hétszentség.
Észlény... Amúgy kíváncsi voltam, hogy milyen tetkók vannak rajta, és EZT találtam...
Öcsém, ha valaki ilyeneket varrat fel magára, az elmebeteg. Főleg a hasi rész ami elég beteg: Death of the jews... villamosszék, gázkamra, stb...
Nem kóser a gyerek, az hétszentség.

Szerintem ezen nem kéne meglepődni, Fedor sem egy görög isten testű harcos volt. De említhetném Mike Huntot is, aki másodvirágzását éli. Egyébként Nelson akár címmeccs közelébe is kerülhet a pletykák szerint, ugyanis épp Huntnak vízum problémái akadtak, aki emiatt miatt lehet nem állhat ki JDS ellen, és Nelson pótolhatja őt. Ha pedig letudná győzni a brazilt, mehetne Velasquez ellen a címért. Mondjuk ezt nem szeretném, ha megtörténne, mert már hetek óta várom a Hunt-JDS meccset.lui1698 írta:Kicsi UFC159:
Ezt a Roy Nelson-t mikor megláttam eléggé néztem, hogy ez most így, konkrétan ilyen alkattal mit akar, aztán mikor nyakszirten taszította a csoki gyereket egyből visszaszívtam, a végén meg ahogy ugrált a ketrecre, és mutogatta a hordót az hatalmas volt.![]()