FC Barcelona and Santos have reached a principal agreement on the transfer of Neymar. Only details left. He will sign for 5 years.

én csak azt mondom,hogy azért ez az ajánlat akkor is nevetséges.geridoss írta:
Jövőre lejár a szerződése. Akkor lennénk totál idióták, ha kiadnánk érte 50 milliót.
eddig nyugodt voltam,de ha visszagondolok az elmúlt 5-6év igazolásaira akkor engedd meg hogy kételkedjek.geridoss írta:
Szerintem nyugodj meg, a vezetőség biztosan tisztában van a céljaival, attól függetlenül, hogy nyilvánosságra hozzák, avagy sem...
tudom hogy május van de ugy látszik nem érted a lényeget ..geridoss írta: Mert május van.
a tárgyalások elkezdőttek... nem most kell igazolni de ezt már irtam ...most 3x...geridoss írta:
Május van. Az átigazolási szezon augusztus 31-ig tart, és még el sem kezdődött.
nem...olyan nem létezik...de ha ilyet kérdezel kár hogy válaszolok.geridoss írta:
Egy multifunkciós játékosmegfigyelő-igazgató-menedzserre gondolsz?
oké a média... ebben legyen igazad...geridoss írta:
A média*.
nem érted...geridoss írta: Fogjátok már fel végre, és nem tudom hányan írtuk már le, de folyamatosan írjátok a sok sok ökörséget megállás nélkül, hogy MÁJUS VAN!!!!!!!!!! Mit akartok ti komolyan? Hogy már az átigazolási szezon előtt eldőljön az összes kérdés? Akkor van egy rossz hírem. Fölöslegesen ne stresszeljetek, mert azt garantálom nektek, hogy a felkészülés kezdetéig (júliusig) nem sok minden fog eldőlni, ha el is fog, biztos, hogy nem minden... Szóval egy-két ember lehiggadhatna inkább, ahelyett, hogy irreleváns dolgokat vár a vezetőségtől. Nem túl gyakori, hogy egy következő évi keret már májusban kész.... Ja, hogy ilyen még sosem volt, és nem is lesz? Furcsa... Biztos egy nagy sz@r a vezetőségünk, hogy ilyen lassan dolgoznak :s.
Továbbra sem értek egyet, mert nekünk igen is olyan emberek kellenek, akik lehet körbepasszolják lehet Messinek játszanak alá, de ez is a feladatuk.Ezért is tartom többre akár Griezmannt vagy említett Muníaint, mert lehet nem csavarodnak rá a labdára, de csapatjátékosok, gyorsak jól látnak a pályán, agilisek, sokat futnak, s nem mellesleg védekeznek is.Ezek közül a gyors igaz Neymarra, sőt talán még fejben sem lassú, de se nem agilis, se nem védekezik, az hogy jól kezeli a labdát a lőtéri kutyát nem érdekli, ilyenből van 20 a keretben, olyan kell akinek megmondják fiam ezt csináld, s azt végrehajtja.Bestbarca írta:
...
Ebben igazat adok, ez üzlet, de nem hiszem hogy olyan helyzetben lenne a klub, hogy a szakmai érdekeket a marketing elé helyezze.visca el barca írta:Bob, ez már rég nem játék hanem üzlet. lehet h a griezmannak (ezt az embert kis tulzással sztem nem is ismerte senki még 1 hete be nem irtam) van 100 PD meccsen 20 golja, de szted hány ember fog majd griezzman mezt venni a nagyvilágban? az anyja, meg az apja. neymar mezből meg eladnak az átigazolása utáni hétben csak braziliaban fél milliót.Bob_Marley írta:..
neymarról meg soka ugy irnak, mintha megvennénk és kiesnénk. remélem azért ha itt köt ki nem fogsz a kardodba dőlni
Nem attól zseni hogy ide oda ugrál,hanem ahogy labdát kezel,ahogy cselez,amilyen ötletei vannak és ahogy megvalósítja azokat...Griezmann, Muníain fejében meg sem fordúlna soha olyan amit ő megcsinál...No ez az amit nem lehet tanítani,ezért több mint pl a másik kettő...Az megint más hogy ezt hogy tudja megvalósítani majd,de ettől még potenciálban magasan sokkal több van benne...És ez kell ide,hogy húzzon vki váratlant,és olyat amire senki nem számít,és ne csak Messi legyen akitől ezt lehet várni...Mertha megnézzük mindenki más csak körbeadogatja a védelemet és eszébe sem jut elvinni egykét ember mellett a labdát...A szélsőink elfutnak vonalig majd centereznek...Ennyi...Meg sem fordúl egyik fejében sem,hogy eltekerik hosszúra,vagy egy vissza csellel ráfordul a kapura...És ez nem csak taktika kérdése...Középpályás szerű szélsőink vannak rendre,akik első gondolata a passz és nem a lövés...Villa kivétel,de ő meg láthatjuk hogy már sosem lesz a régi,nincs miről beszélni...Jah meg Tello,de nem lehet rá alapozni egy szezont,mégha nagyon bíztató is,ahhoz még kevés,sztem ebben egyetértünk...Bob_Marley írta: Ezzel nagyon vitatkoznék.
Először is rendben brazil bajnokság nyilván nem rossz, de azért könyörgöm ha egy Ronaldinho nagy király tud lenni az mindent elmond (nincs bajom az ő személyével félre értés ne essék, de nem európai szint már ezt láthattuk mi is)
Sokszor előjön érvnek hogy 1 szezonos emberek ne jöjjenek, hát Neymar konkrétan 0 kilométeres.
Én azt az óriási potenciált se látom benne, Griezmann, Muníain tízszer előrébb tart mint a brazil, játéktudásban, fegyelemben, rutinban.
Attól zseniális, mert ide-oda ugrál?Ne vicceljünk már, rég nem erről szól a foci, ide puzzledarabok kellenek, akik maximálisan betartják a taktikát.
Én egyáltalán nem szomorkodnék ha mégse hoznánk ide, biztató hogy a vezetőséget se ejtették a fejére, nem akar sokat fizetni érte.20-30 millióért meglehetne próbálni, de akkor már ebből a pénzből ahogy sjd is írta lehetne hozni mást is.Többet meg biztos hogy nem ér.
Igazad van mondjuk, Robinho nem volt se jó, se rossz igazolás, nem lett ekkora zseni, mint R10, vagy Kaka, de abban a Madridban kifejezetten jó játékosnak számított. A Citynél is az első fél éve nagyon jó volt, de aztán jött a nagy leeresztés, ami jellemzi a brazilokat.visca el barca írta:robinho nem váltotta meg a világot, de sztem abszolut nem logott kia sorból. mind1, akkor rosszul emlékeztem. és akkor inkább jöjjön griezmann!LG írta:Sokan meg úgy, mintha garantáltan lőne 50 gólt a szezonban. Egyébként rosszul emlékszel, Robinhonál hasonló cirkusz volt, éhség sztrájkolt a gyerek, hogy a Madridba mehessen, odaát messiásként várták, itt meg sokan összecsinálták magukat, hogy Realnak is lesz egy R10 szintű focistája. Messinél akkoriban még itt sokan nagyobb tehetségnek tartották. Az első meccsén adott egy gólpasszt, akkor meg ne tud meg milyen orgiát rendeztek odaát a topicjában. Aztán hála istennek pár hónap alatt a helyére kerültek a dolgok.
robinho nem váltotta meg a világot, de sztem abszolut nem logott kia sorból. mind1, akkor rosszul emlékeztem. és akkor inkább jöjjön griezmann!LG írta:Sokan meg úgy, mintha garantáltan lőne 50 gólt a szezonban. Egyébként rosszul emlékszel, Robinhonál hasonló cirkusz volt, éhség sztrájkolt a gyerek, hogy a Madridba mehessen, odaát messiásként várták, itt meg sokan összecsinálták magukat, hogy Realnak is lesz egy R10 szintű focistája. Messinél akkoriban még itt sokan nagyobb tehetségnek tartották. Az első meccsén adott egy gólpasszt, akkor meg ne tud meg milyen orgiát rendeztek odaát a topicjában. Aztán hála istennek pár hónap alatt a helyére kerültek a dolgok.
Látom nem érted. Az egy dolog, hogy a Santos-t megveszik kilóra, de ha Neymar nem akar elmenni máshova, akkor teljesen mindegy mit mondanak...Lionel85 írta:Erre azért van kevés esély, mert inkább tárgyalnának más csapattal, akik amúgy is többet fizetnének érte, mint amennyit a Barcelona bármikor is fog. Kifizeti a Barcelona felé a büntetést, illetve sok millió euróért eladják Neymart. Nem fogja a Santos, hogy lejárjon a szerződése és ingyen elmenjen. Ebben biztos vagyok. Nem hülyék a brazilok.
Sokan meg úgy, mintha garantáltan lőne 50 gólt a szezonban. Egyébként rosszul emlékszel, Robinhonál hasonló cirkusz volt, éhség sztrájkolt a gyerek, hogy a Madridba mehessen, odaát messiásként várták, itt meg sokan összecsinálták magukat, hogy Realnak is lesz egy R10 szintű focistája. Messinél akkoriban még itt sokan nagyobb tehetségnek tartották. Az első meccsén adott egy gólpasszt, akkor meg ne tud meg milyen orgiát rendeztek odaát a topicjában. Aztán hála istennek pár hónap alatt a helyére kerültek a dolgok.visca el barca írta:
neymarról meg soka ugy irnak, mintha megvennénk és kiesnénk. remélem azért ha itt köt ki nem fogsz a kardodba dőlni
Szóval a világ két legjobb bajnokságában bizonyító Agüero talán hasonló szinten van vele...mesélj még!Szinte nincsen hozzá képest ütős támadó sehol. Talán Agüero
Erre azért van kevés esély, mert inkább tárgyalnának más csapattal, akik amúgy is többet fizetnének érte, mint amennyit a Barcelona bármikor is fog. Kifizeti a Barcelona felé a büntetést, illetve sok millió euróért eladják Neymart. Nem fogja a Santos, hogy lejárjon a szerződése és ingyen elmenjen. Ebben biztos vagyok. Nem hülyék a brazilok.CsacsMate írta:A Santos annyit ügyködik a dolgon, hogy a végén ingyen jön el majd a gyerek, aztán jó nagy mélytorkost kapnak.
Persze ehhez az is kell, hogy valóban itt akarjon játszani.
Én amennyire emlékszek Pato körül tuti nem volt ekkora. Pedig ő szerintem, pont az utóbbi évek legjobb brazil játékosa lehetett volna, ha nem ilyen sérülékeny. Borzasztóan sajnálom a srácot.visca el barca írta:sztem közel sem volt ekkora hype pato meg robinho körül...
Bob, ez már rég nem játék hanem üzlet. lehet h a griezmannak (ezt az embert kis tulzással sztem nem is ismerte senki még 1 hete be nem irtam) van 100 PD meccsen 20 golja, de szted hány ember fog majd griezzman mezt venni a nagyvilágban? az anyja, meg az apja. neymar mezből meg eladnak az átigazolása utáni hétben csak braziliaban fél milliót.Bob_Marley írta:..
25 millió az csak a 55%, nem igaz, hogy ezt nem lehet megérteni. Olvassatok.Léfe írta:A 25 milka tényleg elég vicces. Emlékezzünk mibe került 29 évesen Villa, vagy D.Alves. Szinte nincsen hozzá képest ütős támadó sehol. Talán Agüero
de nem hiszem, hogy olcsobb lenne. Már, ha jönne, vagy adnák. Emelni kellene, mert elviszik.
Az egész hozzászólással egyetértek. Ezt azért emelem ki mert a látszattal ellentétbe én is könnyedén túlélem ha nem jön a Brazil. Persze egyértelműen őt tartom a legalkalmasabbnak, mégha nem is biztos hogy illik majd a csapatba.LG írta:Meglátjuk. De azért volt néhány játékos a közelmúltban, akiben szinte biztos voltuk, hogy jönni fog, aztán mégsem jött, vmelyik kolléga emlitett is a topicban neveket. De mindig találtunk más alternatívát, szóval én nem izgulok Neymar miatt, túlélném azt is, ha nem jönne..
sztem közel sem volt ekkora hype pato meg robinho körül...LG írta:Neymarral pedig különösen szkeptikusnak kell lenni, látva a korábbi új Pelék, új Ronaldinhok, új Maradonák felsülését, néhányukról azt sem tudom, hogy élnek-e még egyáltalán.
Ezzel nagyon vitatkoznék.Bestbarca írta:"Muniain, Griezmann (,Masi, Depay)" Báhhhh...Értem én hogy nagy csapatban nem bizonyított még Neymar,de hozzájuk képest mérföldekkel előrébb jár azért...Pláne a zárójelesknél,bár az gondolom max vicc lehet...Jó tehetséges játékosok,de potenciálban,zsenialitásban max a cipőjét köthetnék be Neymarnak...Mindenki lenézi a brazil bajnokásgot,de azért 4 éve ő a legjobb ott,úgy hogy taknyos kölökként már a legjobb tudott lenni...Okés értem én sok a hype körülötte,és láttunk már ilyenekből nagy bukást,de ekkora felhajtás senki körül nem volt,azért ez sem véletlen...Igen biztos kell neki majd idő hogy megszokja az európai focit,úgy kb 1hónap...A labda itt is kerek,itt is faragni fogják mint brazíliaban...Csak kicsit mások lesznek a játszótársak...Amúgy meg nem kell tőle sok az első évben,ha odakerül berúgja már megérte...Ezt jelenleg senki nem tudja Messin kívül...Villa is már csak akkor rúg gólt ha belebotlik és befejeli helyette az ellenfél...