Tobias88 írta:Amúgy az kérdés, hogy tavaly kapott e a Santos már 10 misit, mert akkor csak 40 milliót kell idén odaadni nekik. Számoljunk a rosszabb verzióval és nézzük meg hogy körülbelül mi várható nyáron.
- Neymarra kimegy idén 50 millió
- Bojan visszajön 13 millióért
- Kimegy Villa és Valdes kb 25 millióért nagyjából
Más eladása a hírek szerint nem várható a jelenlegi csapatból, viszont kölcsönben van: Cuenca, Affelay, Fontas
Ha megpróbálnánk megszabadulni a ballaszttól, akkor is valahogy így alakulna: Krkic 7m, Cuenca 4m, Affelay 6m, Fontas 3m. A 38 milliós minusz így is 18 lenne és még kell venni egy kapust. Ter stegen lesz valószínű 10-12 millióért, rosszabb esetben -30 millió idén.
Ez még bent van a határon, de Hummels vagy bárki más már nem fér bele, mert a jelenlegi vezetés nem költekezik túl sosem.
Abból mondjuk pozitív, hogy azóta zseniális igazolásaink vannak, Sanchez az egyetlen melléfogás de ő is itt lett valamiért balfék. Előtte meg szégyen ami volt: Csigriakárki 25m, Keirrson 14m (most 1 milliót nem ér 24 évesen), Ibra 70m, Hleb 17m, Henrique 8m, Caceres 17m, G. Milito 20m, Gudjonsen 12m. 190 milliónyi kuka, remélem a Laporta féle vezetés nem jön vissza soha
Nem teljesen értek egyet. Bojan elvileg 13 millióért visszajön, de elvileg a Milan 5-ért vinné is. Nem sok, de a semminél több. Az általad vázolt 7 milliótól viszont elmarad. Cuencát nem hinném, hogy idén eladjuk, míg Fontásért és Affelayért se valószínű, hogy annyi pénzt kapnánk (mondjuk sztem annyit, amit te írtál, annyit érnek).
Jó lenne, ha kapusposzton tényleg sikerülne elhozni Ter Stegent, főleg ennyi pénzért. Konkrétan, akkor annyiért jönne, mint amennyiért Valdes menne.
Ezekkel meg a melléfogott igazolásokkal nem teljesen értek egyet. Csigánál nincs mit szépíteni, csúnyán melléfogtunk. Bár azt hozzátenném, hogy aki látta pl. a Sahtar-Barca Európai Szuperkupa meccset, az tudja, hogy a potenciál benne volt a srácban. Más kérdés, hogy nem hozta belőle ki a maxot. Keirrison, Henrique: nem is értem minek vettük meg őket. Ablakon kidobott pénz volt. Milito jól kezdett, de ezzel a sérüléssel, amit beszerzett, így tényleg csak pénzpazarlás volt ő is. Caceres nagyon biztató volt, nem is értem, hogy minek engedték el 1 szezon után. Azóta is láthattuk a Sevillában és a Juvében milyen kiválóan teljesített. Ibranál csak az árral volt gond. Túl lett értékelve, Etot pedig alulértékelték Laportáék. Hleb tényleg gyenge volt, de az árához és a korábbi teljesítményéhez képest igen jó áron szereztük. Azt viszont nem értem, hogy 1 évvel később miért nem adtuk el? Helyette 4 évig álltuk a pénzét, végül semmit sem kaptunk érte... Óriási biznisz. Gudjohnsen nem értem miért volt melléfogás? Olcsón jött, de nem saját posztján játszott. Ahhoz képest jól teljesített, Pep éra első évében pedig kiváló csere volt a kp-ra.