Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Jövőre mennek Párizsba 100 misiért.salas9 írta:A portugál bajnok FC Porto eddig két jelentősebb igazolása két fiatal mexicói válogatott:
Diego Reyes (CF América) - 6 millió euró
Héctor Herrera (Pachuca) - nem tudni a díjat.
Előbbi 20 éves középhátvéd, utóbbi belső középpályás és 23 éves.
Spanyol információk szerint Falcao, és Valdés is elutazott Monacoba..CsacsMate írta:Nem tudja valaki, hogy Falcao már a Monacoban van?
Sok helyen tényként kezelik. Moutinho-val, és James Rodriguez-el együtt. Illetve a következő célpont Coentrao. Bár az igazán lehetne Valdes...
A hírek szerint már az orvosi is megvolt, és ma aláírhatják a szerződést. Amúgy Jorge Mendes mennyit kaszálhat? Mindegyik játékosnak ő az ügynökeCsacsMate írta:Nem tudja valaki, hogy Falcao már a Monacoban van? Sok helyen tényként kezelik. Moutinho-val, és James Rodriguez-el együtt. Illetve a következő célpont Coentrao. Bár az igazán lehetne Valdes...
Hát azért még ott van Valbuena, meg N'kolou. Ráadásul a kameruniért is elvileg bejelentkezhet a Monaco. SkySports egy cikkben hozta össze a 2 játékos (Mandanda, N'kolou) az ASM-mel.visca el barca írta:
azért előnye is van a gyenge márszeji keretnek, nem fogják szétkapni őketmandanda, meg a nagy ayew és ennyi.
bár komolyan mondom nem bánnám, ha kicsengetnének értük 40 millát, abbol már portoi modra lehetne kukázni legalabb 4 minosegi jatekost...
Persze. De azért biztos akadnak olyan játékosok, akiknek nem mindegy, hogy a következő 1-2 évben 12millát tesznek zsebre 12ből, vagy 6ot a 12ből.visca el barca írta:
hát azért gondolom a jatekosok sem hulyék, biztos h felhivták a figyelmuket...
hát azért gondolom a jatekosok sem hulyék, biztos h felhivták a figyelmuket...Taibi írta:Vagy pont ezért úgy vannak vele, hogy még most összevásárolnak akit csak lehet, amíg csábító az adótörvény.visca el barca írta: mindenesetre érdekes amit a francia topicba is linkeltél, hogy két év mulva már a monacora is a franciaországi adószabályok vonatkoznak... bár ahogy elnézem a dolgokat a tulja nem dőlt a kardjába...
Vagy pont ezért úgy vannak vele, hogy még most összevásárolnak akit csak lehet, amíg csábító az adótörvény.visca el barca írta: mindenesetre érdekes amit a francia topicba is linkeltél, hogy két év mulva már a monacora is a franciaországi adószabályok vonatkoznak... bár ahogy elnézem a dolgokat a tulja nem dőlt a kardjába...
bence-barca írta:Az biztos! Most Mandandat is szóba hozták velük. Ha leigazolják én fejbe lövöm magam.visca el barca írta:
most már ideje lenne valdesért is kicsengetniuk 15 millát...
Az biztos! Most Mandandat is szóba hozták velük. Ha leigazolják én fejbe lövöm magam.visca el barca írta:
most már ideje lenne valdesért is kicsengetniuk 15 millát...
abra biztos kapott kártérítésnek 80 km kőolajvezetéketTaibi írta:Hm, közben Falcao szépen csendben átesett a kötelező orvosin Monacóban..![]()
A hercegségbeliek kicsengették a 60 millió eurós kivásárlási árát, és a hírek szerint holnap alá is írhatja a szerződését, évi 12milliós fizuért.
Úgyhogy úgy néz ki az egyik orosz milliárdos elhappolja a kolumbiait a másik orosz milliárdos elöl.
Viszont van néhány klub (mint a Porto), akik hatalmasat profitálnak az olajpénzekből. Pl ezt a két játékost 3 éve vették összesen 18millióért.salas9 írta:Az a baj, amióta az "olajosok" megjelentek Európában, teljesen meghülyült a piac. Olyan árakat kérnek(és fizetnek is ki) némelyik játékosért, hogy néha én is csak nézek...Barcaman1993 írta:Most nem azért, de ez a 2 ember hol ér 70 milliót? Nevetséges az egész, persze az ilyen Monaco szintű klubok a legnagyobb barmok. Még jó, hogy tavaly a Song-Alba duó 33 millióért hoztuk. Feel the difference. Ez az idei év Hulk-Witsel üzlete... Balekok.
Joao te vagy az?bence-barca írta:Nem semmi![]()
Bár megjegyzem, az oldal szerint tavaly náron 27m ellenében Moutinho a Tottenhambe igazolt. Én odáig nem jutottam
Nem semmi
Az a baj, amióta az "olajosok" megjelentek Európában, teljesen meghülyült a piac. Olyan árakat kérnek(és fizetnek is ki) némelyik játékosért, hogy néha én is csak nézek...Barcaman1993 írta:Most nem azért, de ez a 2 ember hol ér 70 milliót? Nevetséges az egész, persze az ilyen Monaco szintű klubok a legnagyobb barmok. Még jó, hogy tavaly a Song-Alba duó 33 millióért hoztuk. Feel the difference. Ez az idei év Hulk-Witsel üzlete... Balekok.
Én még mindig ott tartok összegekben, hogy 70-t ér Iniesta és Xavi összesen, nem vagyok túl naprakész ember, nekem 30 millió is egy valóságos vagyon, amit csak a legnagyobbakért fizetnek. Erre meg két ilyen nevesincs senkit visznek ennyiért. Meg kb. hasonlót várnának egy két-három cseles kis taknyosért valahol Brazíliában. Hát fúúú...Barcaman1993 írta:Most nem azért, de ez a 2 ember hol ér 70 milliót? Nevetséges az egész, persze az ilyen Monaco szintű klubok a legnagyobb barmok. Még jó, hogy tavaly a Song-Alba duó 33 millióért hoztuk. Feel the difference. Ez az idei év Hulk-Witsel üzlete... Balekok.
Most nem azért, de ez a 2 ember hol ér 70 milliót? Nevetséges az egész, persze az ilyen Monaco szintű klubok a legnagyobb barmok. Még jó, hogy tavaly a Song-Alba duó 33 millióért hoztuk. Feel the difference. Ez az idei év Hulk-Witsel üzlete... Balekok.ab1daL írta:Hivatalos: Joao Moutinho és James Rodriguez a Monacoba igazolt összesen 70 millió euróért!
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... rt-2247625