Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
So if he plays on Saturday, he doesn't leave.Charlie írta:Currently Thiago has played in 58.4% game this season, so if he takes part in Barca's final league game his total tally rise above 60%
Basically, Thiago HAS to play in Barca's final league game this weekend for his buyout clause to remain 90M.
C.
hát én attól félek, hogy ha ezt kinevelik belőle, akkor az ösztönös zsenije is háttérbe szorul, ami majd kiemelheti az állóvízből.Ha ezt ki tudná nőni, akkor hatalmas játékos lehetne belőle.
Persze, tudom hogy "enyhe" túlzás amit írtam, de kb ugyanenynrie túlzás az is, hogy mekkora szambakirály a srác, mert meccsenként csinál egy szép elhúzást.palesz77 írta:Ez a Thiago rosszul passzol dolog számomra mindig vicces, tény, hogyha eladja a labdát, akkor nagyon, és izgulhatunk nehogy gól legyen, de alapjáraton elég pontosan játszik.. Legalábbis a 92%-os passzpontosság erről tanúskodik. Persze ez száraz statisztika tudom, de most ezt máshogy nehéz mérni.. Mondom, értem én, meg látom is, hogyha hibázik, akkor orbitálisat, de annyiszor azért nem vét hogy már már amatőrnek titulálják itt egyesek a passzjátékát.Sanama a Neymar topicban írta:kicsit off de azért Thiago miért akkora szambázó? Mert 10ből 7labdája ellenfélnek megy, és meccsenként van 2 szép elhúzása? Azért ezt még mindig erős túlzásnak érzem nála.
Amúgy valóban nem nyom akkora showt egy meccsen, mint a nagy szambázók anno - sőt, mostanában nagyon nem is nyom semmit amikor látom, csak beleszürkül a dolgokba és 1-2 villanás egész meccs alatt, de ha mégis villan, az elég látványos -, de akkor úgy mondom, hogy benne meg lenne a potenciál rá, mert olyan a stílusa a játékának.. Képes olyan dolgokat csinálni, amit a keretből szinte senki más.
Ez a Thiago rosszul passzol dolog számomra mindig vicces, tény, hogyha eladja a labdát, akkor nagyon, és izgulhatunk nehogy gól legyen, de alapjáraton elég pontosan játszik.. Legalábbis a 92%-os passzpontosság erről tanúskodik. Persze ez száraz statisztika tudom, de most ezt máshogy nehéz mérni.. Mondom, értem én, meg látom is, hogyha hibázik, akkor orbitálisat, de annyiszor azért nem vét hogy már már amatőrnek titulálják itt egyesek a passzjátékát.Sanama a Neymar topicban írta:kicsit off de azért Thiago miért akkora szambázó? Mert 10ből 7labdája ellenfélnek megy, és meccsenként van 2 szép elhúzása? Azért ezt még mindig erős túlzásnak érzem nála.
Azért remélem, hogy neki több gerince van, mint Figo-nak.Chino írta:Na király! A Cadena COPE szerint Perez papa is kinézte magának Thiagot. Ha sikerül eladni (főleg ha a realnak) nem tudom hogy a saját fejemet vagy Rosell-ét fogom a falba verni. Jó lenne valami cáfolat az érintettől.
21 évesen azt nézze, hol érhet el kupákat? Ha eligazolna, azt a játéklehetőség miatt tenné..Chino írta:Egy örök vesztes Arsenalba miért menne el? A fizetése sem lenne magasabb, kupaszerzésre sincs igazán esélye.
Xavi a 2000-es évek elején már alapember volt, de előtte is már viszonylag sok lehetőséget kapott. Iniesta is már Rijkaard alatt rendszeres lehetőséget kapott, igaz, eleinte inkább csereként, de szinte menetrendszerűen jött a második félidő derekán, felpörgetve a csapatot. És rangadókon is komoly szerepet kapott, Thiagoval ellentétben. Ha Thiago is annyi lehetőséget kapna, mint Xavi és Iniesta ennyi idősen, akkor most nem lenne téma az esetleges távozása.connor írta:Azért azt látnia kellene, hogy ilyen idős korában sem Xavi sem Iniesta nem volt alapember. A következő szezonban még biztosan Xavi mögött kell játszania, de a játékpercei egyre csak nőni fognak, mert Xavi egyre kevesebbet bír majd. Azt pedig szinte biztosra veszem, hogy 2014/15-ös szezonra Xavi helyén ő lenne a kezdő, mivel Xavi akkor már 35 éves lesz. Thiago pedig csak 24. Azt hiszem, hogy ebbe bármelyik fiatal kp belemenne. A kérdés, hogy Mazinho mit akar...socio66 írta: a statisztika rendben van, de ettől függetlenül egyértelmű, hogy kiegészítőember, és klasszisok vannak előtte a sorban.
ennél máshol sokkal több játékpercet, és felelősséget adnának neki, erről van szó.
Azért azt látnia kellene, hogy ilyen idős korában sem Xavi sem Iniesta nem volt alapember. A következő szezonban még biztosan Xavi mögött kell játszania, de a játékpercei egyre csak nőni fognak, mert Xavi egyre kevesebbet bír majd. Azt pedig szinte biztosra veszem, hogy 2014/15-ös szezonra Xavi helyén ő lenne a kezdő, mivel Xavi akkor már 35 éves lesz. Thiago pedig csak 24. Azt hiszem, hogy ebbe bármelyik fiatal kp belemenne. A kérdés, hogy Mazinho mit akar...socio66 írta: a statisztika rendben van, de ettől függetlenül egyértelmű, hogy kiegészítőember, és klasszisok vannak előtte a sorban.
ennél máshol sokkal több játékpercet, és felelősséget adnának neki, erről van szó.
a statisztika rendben van, de ettől függetlenül egyértelmű, hogy kiegészítőember, és klasszisok vannak előtte a sorban.Yaya(07-10) írta:Nem értem ezt az egész kivásárlási ügy dolgot. a sérülése miatti kihagyásokat leszámítva minden kupameccsen, 2 kivételével az össze bajnokin is pályára lépett. a BL-ben mellőzték ez tény, de a csoportkörben sérült volt majdnem végig...a szezon 58 meccséből játszott 34-t, és 16-ot hagyott ki sérülés miatt. ez azt jelenit, hogy 8 meccsen nem lépett pályára, amikor egészséges volt.
nem is ezekre a csapatokra gondoltam, de az arsenal-ban például el tudnám képzelni, vagy a milan-ban.Gareth Tello írta: @socio: Nem vagyok biztos benne, hogy a Unitedban vagy a Cityben több lehetőséghez jutna, mint itt. Manchester vörös felén nem is illene bele a felállásba (4-4-1-1-ben szélső lenne? Vagy RvP mögötti visszavont ék?), a pénzes felén meg rengeteg vetélytársa lenne a csatár mögötti irányító posztján, Agüero, Silva, Tévez is tud ott játszani, ha meg Iscót viszi magával Pellegrini, akkor pláne nem lenne sok esélye ott Thiagónak.