Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért vegyük hozzá, hogy sérült is volt, és ne Ini meg Xavi perceihez hasonlítsuk már, ők azért kicsit más kategóriák, mint egy tehetséges gyerek. Egyedül Fabre helyett lehetett volna párszor a csapatba tenni, mert elég nagy flop volt ez a szezonja 1-2 időszakot leszámítva.Tarsi88 írta:Kevesebb mint 2000 percet volt a pályán szemben Xavi, Ini és Fabre 4000 perceivel. Én is kevesleném a helyében.barca99 írta:Ez komoly? Legalább annak nézz már utána, mennyi lehetőséget kapott. Tessék.
Nehogy már a világ legjobb középpályáján, 22 évesen ez ne legyen elég.
Kevesebb mint 2000 percet volt a pályán szemben Xavi, Ini és Fabre 4000 perceivel. Én is kevesleném a helyében.barca99 írta:Ez komoly? Legalább annak nézz már utána, mennyi lehetőséget kapott. Tessék.
Nehogy már a világ legjobb középpályáján, 22 évesen ez ne legyen elég.
a hulla gyenge középpályára mencseszterben simán odaférne. nem tudom moyes mit játszat 4-2-3-1-ben jo le lenne carrick meg cleverly előtt, a két szélen kagawa, nani, anderson akárki, elől meg fanpörciLG írta:Elnézve, hogy Angliában milyen jól megy a PD-ből érkező, technikás játékosoknak, szerintem Thiago igazi kincs lenne annak a csapatnak, aki meg tudná szerezni, és egy-két éven belül a PL egyik legjobb középpályasava nőné ki magát.
A helyében én is elgondolkoznék a távozáson, hisz nem komoly csapatok érdeklődnek utána, nálunk pedig nagyon nehéznek tűnik a helyzete.
Igen, ez pontosan így történt, csak ezt nem úgy hívják, h "Pep kirakta", hanem úgy, hogy "el akart menni". Tudtommal az nem kirakás, h meg van mondva egy játékosnak, h mennyi játéklehetőséggel számoljon. Viszont ha a játékos ezt nem fogadja el, és másik klubhoz igazol, akkor azt úgy hívják, h "el akar menni". Ha pedig "maradni akar", akkor nem igazol el a Manchester Cityhez.Yaya(07-10) írta:off: Akkor mivel magyarázod, hogy Keita(!!)több lehetőséget kapott, és az a Busquets is, aki akkor még meg sem közelítette a szintjét? az mind azért történt, mert ha egy meccsszámot elért volna, több fizu járna neki... rá is b@sztunk kő keménye az inter elleni odavágón a hiányára...persze a visszavágón már kénytelen volt Pep a kezdőbe tenni amikor égett a ház. egyébként ha olvasnál híreket, már úgy ment el, hogy szeretne visszatérni, ráadásul Pep lemondása után azonnal nyilatkozott, hogy bármikor kész visszatérni a barcához. ennyit az elfogultságról...Guardiola megmondta kerek perec, hogy nem fog nála több lehetőséget, kapni, szóval ha rendszeresen játszani akar el kell mennie. ki akarná a padot koptatni, amikor tök mindegy mit csinál csak 3. számú játékos a posztján holott jobb, min a másik kettő?
Ja, az öltözői hangulatnak milyen jót tenne egy olyan játékos, aki el akar menni, de nem engedik. És milyen motiváltan lépne pályára, még meg is érné több lehetőséget adni neki. Ezt maximum a Football Managerben tudod keresztülvinni.Yaya(07-10) írta:azért marhára nem mindegy, hogy egy játékos a klub engedélye nélkül léphet le, vagy a klubbal kell tárgyalnia a lehetséges vevőnek. ha valaki leteszi a 18 millát, egy szót sem szólhat a barca...ha 90 misi, akkor meg lehet alkudozni, visszavásárlási opcióban gondolkodni, esetleg nemet mondani a játékosnak. ha thiago menni szeretne, de nem engedik és megkapja a kellő lehetőséget, akár meg is gondolhatja később magát...
OFF: Az elfogultság egy dolog, de azért orbitális baromságokat nem kéne leírni.Yaya(07-10) írta:off: Touré maradni akart, de Pep kirakta, ezért adtuk el érzésem szerint áron alul.
Szerencsére Neymar a 10-est szeretné, úgyhogy Messit fogjuk eladni. (Ibrát meg gondolom azért adtuk el, mert Bojannak kellett a 9-es)neobarca írta:Remélem nem azért kell elmennie, hogy Neymar megkaphassa a 11-es mezszámot. Emlékezzünk csak vissza. Fabregas "4"es mezszámának Rafa lett az áldozata anno...
egy olyan világban ahol egy di maria 25 millio, lucas 40, neymar meg 65+12+36+40+ 3 pár korcsolya+ 4 soproni démon, ott thiago is ér ennyit. ha a madridnak nagyon kell, majd kicsengetik a pézt'.sjd írta:Csak mondom, h hasonló szituban Yayáért 30 milliót kaptunk, szóval a második esetben is inkább a 18 lenne a reális. De akkor örülök, hogy eszerint ez a legnagyobb problémánk Thiago lehetséges eligazolása kapcsánvisca el barca írta: hát azért rohadtul nem mindegy h 18 vagy 40 milliot kapunk érte ha menni akar.
Csak mondom, h hasonló szituban Yayáért 30 milliót kaptunk, szóval a második esetben is inkább a 18 lenne a reális. De akkor örülök, hogy eszerint ez a legnagyobb problémánk Thiago lehetséges eligazolása kapcsánvisca el barca írta: hát azért rohadtul nem mindegy h 18 vagy 40 milliot kapunk érte ha menni akar.
hát azért rohadtul nem mindegy h 18 vagy 40 milliot kapunk érte ha menni akar.sjd írta:Nem igazán látom itt az agonizálás lényegét.
Ha Thiago el akar menni, akkor a klub nem fogja akarata ellenére itt tartani, ezen nem változtat, hogy csak 18 milliót kérhetnek érte, vagy 40-et. Ha meg nem akar elmenni, akkor leteheti érte fél Európa a 18 milkát, és mégis itt fog maradni. Szerintem ez ilyen egyszerű, és nem azért akar majd elmenni, mert egy meccs hiányzott neki a boldogsághoz.
Ezzel nagyon egyet tudok érteni.sjd írta:Nem igazán látom itt az agonizálás lényegét.
Ha Thiago el akar menni, akkor a klub nem fogja akarata ellenére itt tartani, ezen nem változtat, hogy csak 18 milliót kérhetnek érte, vagy 40-et. Ha meg nem akar elmenni, akkor leteheti érte fél Európa a 18 milkát, és mégis itt fog maradni. Szerintem ez ilyen egyszerű, és nem azért akar majd elmenni, mert egy meccs hiányzott neki a boldogsághoz.
Hát reméljük, még jó sokáig. Vagy nem az oldalra gondolsz?Barcaman1993 írta:Meddig is tart az EB?
Június 15. és 28. között lesz. Ha a döntőig elhúzzák a Spanyolok, akkor mondjuk 30-án érkezik vissza Katalóniába. Onnantól kezdve 1 hónapjuk lesz, kiokoskodni, hogy mindenképp maradjonBarcaman1993 írta: Barcastuff: The buyout clause of Barcelona midfielder Thiago will be 18M until 31 July. From August on, it will again be 90M. [rac1] Meddig is tart az EB?
BarcastuffReplay írta:A Sport idézte, mely szerint az mondta, hogy "az EB után meglátjuk mi lesz".
A Mundo pedig arról ír, hogy a Real Madrid is aktivizálja magát a megszerzése érdekében.
Már önmagában az is elég lenne, hogy hagyjuk eligazolni, de ha a Madrid megszerzi, én magam pofozom fel a vezetőséget személyesen.Replay írta:A Sport idézte, mely szerint az mondta, hogy "az EB után meglátjuk mi lesz".
A Mundo pedig arról ír, hogy a Real Madrid is aktivizálja magát a megszerzése érdekében.
A mai edzésen az U21-es válogatott játékosok így Thiago (valamint Montoya, Bartra, Tello) már nem vettek részt.Charlie írta:Izraelben fogják rendezni 2013. június 15. és 28. között az U21 EB-t, de hamarabb elutaznak. Meglátjuk mi is lesz, nem szeretném, ha elmenne.
hát én azt látom h szept. 5-én játszanak legközelebb a válogatottal tétmeccset.Charlie írta:U21-re is utaznia kell és pont úgy jön ki valahogy, mint az utolsó meccs.
C.