Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezzel teljesen egyet értek (ha már Neymar dologban totálisan nem, illik megemlíteni ezt isBestbarca írta:...
Tulajdonképpen igen, jövőre tölti a 30-at, de kicsit tágabban vettem a 30 felett kategóriát: értsd 31 vagy idősebb.CsacsMate írta: Jövő ilyenkor már Iniesta is 30 felett lesz. Igen, halad az idő.
A németeknél van még legalább 3 átlag feletti rajtuk kívül is, akiket elnéznék nálunk: Leno, Zieler, és Adler. Bár ha jól tudom, az év kapusa talán Kevin Trapp lett? Ő sem lehet rossz, még csak 22 éves. Szóval kapus dolgában sem állnak (és soha nem is álltak) rosszul a németek...Gergely írta:Vajon létezik olyan év amikor minden igazolásunk tökéletesre sikerül?
Reina nem is értem mit keres a vevő listánkon
Ter Stegen nagyon ügyes de vallom egy országnak 2 megakapusa nem lehet nem létezik valami hiba biztosan van benne
Inkább Julio Cesar... Szívesen megnézném nálunk!
Subinho írta:Julio Cesart én is elnézegetném szívesen, csak hát 33 éves...
Kikérem magamnak! Én már akkor Alderweireld mezben rohangáltam, mikor te még azt se tudtad ki az a Depay...sjd írta: (Közvetlen Masi és Depay után)
(Közvetlen Masi és Depay után)Stalkyard írta:De, valószínűleg minden Barca szimpatizánsnak ő jutott egyből az eszébe az igazolások kapcsán.Deeperintodark írta:Toby Alderweireld neve fel sem merült?
De, valószínűleg minden Barca szimpatizánsnak ő jutott egyből az eszébe az igazolások kapcsán.Deeperintodark írta:Toby Alderweireld neve fel sem merült?
De most hiába veszünk valakit 5 millióért, hogy aztán 1 évig megint szenvedjünk s jövőre vehetjük Stegen 25 millióért vagy ki tudja mennyiért. Mi nagy ismerői vagyunk az ilyen lehetőségek elszalasztásának. A németre most kell lecsapni!Lionel85 írta:Reina elvileg olcsóbb lehet, mint a német. Márpedig most az átigazolási keret nagyrészét ráköltöttük Neymarra, így kapus posztra olcsóbb játékos kell, hogy még a védelembe is jusson valaki!
Meg nekem is. leugrok valami épületről, ha azt a bohócot ide merik hozni. Nem értem, egyáltalán hogy kerülhet szóba?Rivaldo11 írta:Ez esetben légyszives hagyj majd egy kis helyet a fán az én kötelemnek is. Mit reinázunk? Akkora lepkegyüjtő, hogy öröm nézni. Akkor már komolyan inkább Bogdán... Ter Stegenre kell lecsapni, és punktum. Meggyőződésem, hogy a világ egyik legtöbbre hivatott kapusát vennénk meg. Lépni kéne gyorsan ezügyben is...TT írta:nem áll szándékomban hinni a daily mailnek, de azt írták, hogy reina bármikor aláírhat. eddig nem akartam felkötni magam, viszont lehet megteszem.
ha spórolni akarunk, akkor ott van Pinto,levédi a szezont, semmivel nem rosszabb Reinanál, sőt.Lionel85 írta:Reina elvileg olcsóbb lehet, mint a német. Márpedig most az átigazolási keret nagyrészét ráköltöttük Neymarra, így kapus posztra olcsóbb játékos kell, hogy még a védelembe is jusson valaki!
Ez esetben légyszives hagyj majd egy kis helyet a fán az én kötelemnek is. Mit reinázunk? Akkora lepkegyüjtő, hogy öröm nézni. Akkor már komolyan inkább Bogdán... Ter Stegenre kell lecsapni, és punktum. Meggyőződésem, hogy a világ egyik legtöbbre hivatott kapusát vennénk meg. Lépni kéne gyorsan ezügyben is...TT írta:nem áll szándékomban hinni a daily mailnek, de azt írták, hogy reina bármikor aláírhat. eddig nem akartam felkötni magam, viszont lehet megteszem.
senkinek ne legyen kétsége, hogy Deluofeu egy menő bajnokságban akar focizni az A-ban úgyhogy semmiféle kreált parkolópálya nem érdekli.sjd írta:Ezt hívják nálunk Barcelona B-nek.Capon írta:Fiataljaink kölcsönadását illetően jutott eszembe, hogy nem lenne érdemes, vagy mennyire lenne életképes ötlet egy fiókcsapat?![]()
Persze ilyen szituációkban jól jönne egy elsőosztályú csapat, ahol a fiatalok kipróbálhatnák magukat kölcsönben, de sztem idáig nem is nagyon voltak ilyen problémáink (Pedro vs. Jeffren: egyik megragadt a kezdőben, másikat elpasszoltuk), és évi (talán) egy-két játékosért nagyon ezt nincs értelme fenntartani. (És így ők sem fognak belemenni) Ahol van fiókcsapat, ott lazán 7-8 embert kölcsönöznek ki nekik évente. Ja és akkor mi van, ha mondjuk leszerződünk a Levantéval, és kiesnek az első osztályból? Ugyanott tartunk, ahonnan elindultunk.
Btw asszem azonos ligában nem lehet fiókcsapat, szóval ez esetben keresni kéne egy olasz/német/portugál stb. egyesületet.
Deus írta:Rovid tav:barca99 írta: Mit jelent a hosszú táv?
I-------I
Hosszu tav:
I------------------------------I