Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A szavazás állása is érdekes:Varatrix írta:http://www.mundodeportivo.com/20130529/ ... 34024.html
Csak megsúgom, hogy Reus támadót játszik, míg Xavi középpályást.LG írta: Reust én is nagyon bírom, de teljesen más stilusú mint Xavi, sokkal támadóbb szellemben játszik. Nála szerintem itt pont ugyanaz lenne a probléma, mint Thiagonál, nincs igazán meg a posztja a rendszerben.
Mondjuk szerintem előbb-utóbb váltanunk kell, mert nem nagyon látom ki lehetne Xavi utódja, sem a csapaton belül, sem a játékospiacon.
Reust én is nagyon bírom, de teljesen más stilusú mint Xavi, sokkal támadóbb szellemben játszik. Nála szerintem itt pont ugyanaz lenne a probléma, mint Thiagonál, nincs igazán meg a posztja a rendszerben.Cooh írta:Személy szerint nagyon örülnék neki.fcjoc írta:Volt egy hír a Sport.es-n hogy Reus Barcelona-ban volt.. lehet itt találgatni hogy miért is. Szvsz jobban járnánk Thiago-val, nagy kedvenc szerintem a stadionban, de nem lehet tudni mit akar.
Fiatal és tehetséges, talán Xavi után őt tudnám elképzelni a barcaban...
szintúgy. ezért csapkodtam tavaly magam örömömben mikor felmerült Drogba neve ingyen... illik vagy nem illik a játékba, lehet segített volna minket a nehéz időkbenvisca el barca írta:
bár én azért egyszer megnéznék egy olyan barcát ahol vmi állat van középen
Személy szerint nagyon örülnék neki.fcjoc írta:Volt egy hír a Sport.es-n hogy Reus Barcelona-ban volt.. lehet itt találgatni hogy miért is. Szvsz jobban járnánk Thiago-val, nagy kedvenc szerintem a stadionban, de nem lehet tudni mit akar.
Nézd meg az idei Európa liga, valamint BL döntőt. Cech-nek és Neuer-nak nem kis szerepe volt abban, hogy csapataik emelhették magasba a trófeákat.socio66 írta:nem dőlnék a kardomba, ha végül reina lenne a befutó, nagyjából ugyanaz a kaliber, mint valdes, ha összekapja magát, nagyon jó kapus tud lenni, egyébként meg hajlamos a bizonytalanságra, ez nekünk nem lenne új.
ő az, akivel nem nagyon lehet mellényúlni, beilleszkedési problémái nem lennének, valószínűleg azt hozná, amit várunk, valdes szintjét.
nem rajta fognak elmenni a kupák, ha esetleg ide kerül.
Dettó. Hihetetlen, hogy egy Reina neve szóba kerülhet, több tizenegyest hárít, mint kapura tartó lövést..Zozzy 5 írta:hát én behányok, ha idehozzák, megmondom őszintén. megint bohócot csinálunk magunkból amiatt, hogy átesünk a ló túloldalára a saját nevelésekkel. játszott itt? tud spanyolul? gyorsan összehaverkodna azokkal is akikkel még nem? ja, hogy potyakirály? az mind1, hozzuk. taps, ha ezt meglépik. eleve az is érdekes, hogy a pool egy másodpercig nem ragaszkodik hozzá...
Negredo nekem is nagyon szimpatikus, de nem lennék szomorú, ha Torres kerülne valamilyen csoda folytán ide, kezdett a szezon végén egyre jobban játszani és mutatni valamit régi önmagábólRobcsyy írta:Negredot bírom nagyon, jó kis fricska lenne a habfehéreknek. Bár kizárt, hogy jönne padozni, olcsó sem lenne, úgyhogy szvsz kizárt a leigazolása.salas9 írta:
Mundodeportivo által lehozott nevek:
Rooney, Suárez, Soldado, Negredo, Gomez, Agirretxe, Pizzaro, Klose, Santa Cruz, Postiga.
Sport.es által felvázolt játékosok:
Chicharito, Leandro Damiao, Lukaku, Klose, Torres, Gomez, Osvaldo, Bony.
Klose közös nevező, ennek külön örülöksalas9 írta:Mundodeportivo által lehozott nevek:
Rooney, Suárez, Soldado, Negredo, Gomez, Agirretxe, Pizzaro, Klose, Santa Cruz, Postiga.
Negredot bírom nagyon, jó kis fricska lenne a habfehéreknek. Bár kizárt, hogy jönne padozni, olcsó sem lenne, úgyhogy szvsz kizárt a leigazolása.salas9 írta:
hát én behányok, ha idehozzák, megmondom őszintén. megint bohócot csinálunk magunkból amiatt, hogy átesünk a ló túloldalára a saját nevelésekkel. játszott itt? tud spanyolul? gyorsan összehaverkodna azokkal is akikkel még nem? ja, hogy potyakirály? az mind1, hozzuk. taps, ha ezt meglépik. eleve az is érdekes, hogy a pool egy másodpercig nem ragaszkodik hozzá...salas9 írta:Az angol lapok szerint a Barcelona nagyon közel került, hogy leigazolja Pepe Reinat a Liverpooltól. A kapusnál elsőbbséget élvez a katalán csapat, ám ha nem jönne össze neki úgy az Arsenal vagy a PSG is szóba jöhet.
Azt hiszem a Mundodeportivo is akkor süllyedt egy bulvárlap szintje alá, amikor az "igazi 9-est", illetve Rooney és Suarez nevét egy mondaton belül írták le.salas9 írta:ezen kívül a klub elgondolkozik még egy támadó leigazolásán. A pikantéria az, hogy a vezetőség illetve a szakmai stáb egy igazi 9-est szeretne hozni, amennyiben lenne rá lehetőség.(Leginkább pénz)
Nem fukarkodtak a nevekkel.salas9 írta: Mundodeportivo által lehozott nevek:
Ezek a nevek közül talán Suárez illene a legjobban a csapat stílusához... Egyébként ha ez igaz, akkor változások lesznek a szerkezetben....Mundodeportivo által lehozott nevek: