Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én azt se tudom, hogy 1 helyre hogyan kell küldeni, magától "felütötte a fejét" Peruban, ahol se repülőtér, se kikötő, szal onnan nehezen megy tovább.Rinku írta:http://www.addictinggames.com/strategy- ... demic2.jsp
Mivel az Offtopic le lett zárva, ide linkelem. Gondolom játszottak itt már vele néhányan, nyerő kombók esetleg?Csak nem sikerül kiírtani mindent, hogy tudtátok beküldeni mindenhova? Fél órája ismerkedem a játékkal még csak, jópofa, de nem tudok rájönni a világjárványra...
Ötletek?
Ha már itt tartunk..messideco írta:Hohó, az nekem is jól jönneVictor_Valdes írta:Aki játszik top elevenen és bármilyen működő "csíttel"' rendelkezik hozzá az szépenkérem privátban jelezzen!
A játék :Mihu írta:Van itt olyan, aki esetleg játszott már mesterlövész játékkal? Tudnátok nekem ajánlani valami olyat, aminek a játékmenete élvezetes, nem tudom fél órán belül végigvinni, és nem kell hozzá egy 500ezres atomerőmű?
Nincs mit!Mihu írta:Na hát közben már tolom a Sniper Elite V2-t, mert olvastam róla, és bár kapott hideget is és meleget is, valahogy megtetszett. Nagy piros pont volt, hogy II. vh-sEddig kicsit csalódás a játék, meg nem is fut szépen a gépemen, de azért tegnap csak beleszaladtam egy 3 órás játékba
Köszi egyébként
Sniper Ghost Warrior (1-2)Mihu írta:Van itt olyan, aki esetleg játszott már mesterlövész játékkal? Tudnátok nekem ajánlani valami olyat, aminek a játékmenete élvezetes, nem tudom fél órán belül végigvinni, és nem kell hozzá egy 500ezres atomerőmű?
Szerintem minden rész egyre jobb. De a kedvencem akkor is a Brotherhood, azt vagy 3x kinyomtamdavi10 írta:Hát sztem nem
Nekem már a 3 is egy kicsit unalmas volt, a 2-nél jobbat sztem nem is fognak csinálni.