2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Kíváncsi vagyok, így ráhajtunk-e mégis Thiago Silvára vagy Hummelsre Marquinhos meg a brazil Puyol helyett.messideco írta:Akkor, kapus nem fog érkezni... Koncentrálhat a vezetőség egy középhátvéd megszerzésére, plusz esetleg egy kilencest is lehetne hozni
Védő OK.messideco írta:Akkor, kapus nem fog érkezni... Koncentrálhat a vezetőség egy középhátvéd megszerzésére, plusz esetleg egy kilencest is lehetne hozni
Ez igaz..de ha végül reinat vesszük akkor meg mindig jobb lenne ha kölcsön vennénk..arrol nem is beszélek hogy reinaban mennyi szezon van még? 3-4S.Agüero írta:Mégis minek kölcsönben? Hogy 2 év múlva megint kapus után járjunk, a bibi az lesz, hogy addigra elviszik Ter Stegent meg a többi fiatal jó kapust.Laza írta:
Amúgy egy kérdés...
A chelseaval nem lehet tàrgyalni hogy corturis itt legyen kölcsönben?
Vagy ők eladtàk 3évre és ennyi?
Vagy minden évben egyévre?
Ez igaz..de ha végül reinat vesszük akkor meg mindig jobb lenne ha kölcsön vennénk..arrol nem is beszélek hogy reinaban mennyi szezon van még? 3-4S.Agüero írta:Mégis minek kölcsönben? Hogy 2 év múlva megint kapus után járjunk, a bibi az lesz, hogy addigra elviszik Ter Stegent meg a többi fiatal jó kapust.Laza írta:
Amúgy egy kérdés...
nekem eszembe nem jutna igazolni oda de attol vezetoseg még megteheti.sjd írta:Azért legalább Te ne írj ilyeneket. Azért tök felesleges valakit külön igazolni, h sörmeccseken, meg meccs végén játsszon, miközben Montoyától Deulofeuig egy komplett saját nevelésű cseresort padoztat agyon Tito. Ennyire nem vagyunk emberszűkében.visca el barca írta: hm, nem tudom klose, pizzaro elférne itt sörmeccsekre, vagy vész helyzetre, mikor már csak az ivelgetés meg a darálás marad. bár kevés esélyt látok rá, h pl klose egy fix lazio kezdotagsagot becseréljen egy 5 meccsenként 10 percre igy egy évvel a vb előtt
Erről jut eszembe. Nem arról volt szó, hogy 22 fősre csökken majd a jövő évi keretünk?sjd írta: Azért legalább Te ne írj ilyeneket. Azért tök felesleges valakit külön igazolni, h sörmeccseken, meg meccs végén játsszon, miközben Montoyától Deulofeuig egy komplett saját nevelésű cseresort padoztat agyon Tito. Ennyire nem vagyunk emberszűkében.
Azért legalább Te ne írj ilyeneket. Azért tök felesleges valakit külön igazolni, h sörmeccseken, meg meccs végén játsszon, miközben Montoyától Deulofeuig egy komplett saját nevelésű cseresort padoztat agyon Tito. Ennyire nem vagyunk emberszűkében.visca el barca írta: hm, nem tudom klose, pizzaro elférne itt sörmeccsekre, vagy vész helyzetre, mikor már csak az ivelgetés meg a darálás marad. bár kevés esélyt látok rá, h pl klose egy fix lazio kezdotagsagot becseréljen egy 5 meccsenként 10 percre igy egy évvel a vb előtt
Mégis minek kölcsönben? Hogy 2 év múlva megint kapus után járjunk, a bibi az lesz, hogy addigra elviszik Ter Stegent meg a többi fiatal jó kapust.Laza írta:
Amúgy egy kérdés...
hm, nem tudom klose, pizzaro elférne itt sörmeccsekre, vagy vész helyzetre, mikor már csak az ivelgetés meg a darálás marad. bár kevés esélyt látok rá, h pl klose egy fix lazio kezdotagsagot becseréljen egy 5 meccsenként 10 percre igy egy évvel a vb előttCapon írta:Ha jól emlékszem Ibra is elég váratlanul érkezett.visca el barca írta:egy dologrol még senki nem beszélt itt a silva-reina láz közepette. minden évben van vmi fű alatt intézett igazolásunk és ezek általában be is válnak. ha jol emlékszem anno adriano meg maxwell is volt. remélem a vezetőség szép csendben ismét sunyít nekünk valakit (nekem van egy olyan érzésem, hogy pár millioért jön egy uj "larsson")
Egyébként szerinted van új Larsson a piacon? Kit tartasz annak?
Ennek én is örülnék, csak hát basszus miért ez a prioritás? Miért szabjuk el közben a kapus posztot? Én nem hiszem hogy 1 Barcának 1 Reina jelenthet akármilyen megoldást is a-talán legérzékenyebb-kapus posztra?visca el barca írta:egy dologrol még senki nem beszélt itt a silva-reina láz közepette. minden évben van vmi fű alatt intézett igazolásunk és ezek általában be is válnak. ha jol emlékszem anno adriano meg maxwell is volt. remélem a vezetőség szép csendben ismét sunyít nekünk valakit (nekem van egy olyan érzésem, hogy pár millioért jön egy uj "larsson")
Ha jól emlékszem Ibra is elég váratlanul érkezett.visca el barca írta:egy dologrol még senki nem beszélt itt a silva-reina láz közepette. minden évben van vmi fű alatt intézett igazolásunk és ezek általában be is válnak. ha jol emlékszem anno adriano meg maxwell is volt. remélem a vezetőség szép csendben ismét sunyít nekünk valakit (nekem van egy olyan érzésem, hogy pár millioért jön egy uj "larsson")
Igen énis olvastam,de sajnos gyanúsan kacsa lesz ez...Attika 25 írta:Légyszi linkeld be, elolvasnám, de sajnos nem találom a cikket az oldalonBarca96 írta:A goal.com szerint 17 milliós ajánlatot tettünk a Galatanak Musleraért, és elutasították. 2o-ért engednék.
Nem nagyon láttam bajnokikon védeni, csak a BL-ben.
Szerintetek megüti a szintet?Szerintem nagyon jó kapus, én örülnék neki, sokkal inkább ő, mint Reina.
http://www.goal.com/en-gb/news/2892/tra ... or-musleraLégyszi linkeld be, elolvasnám, de sajnos nem találom a cikket az oldalonSzerintem nagyon jó kapus, én örülnék neki, sokkal inkább ő, mint Reina.
Légyszi linkeld be, elolvasnám, de sajnos nem találom a cikket az oldalonBarca96 írta:A goal.com szerint 17 milliós ajánlatot tettünk a Galatanak Musleraért, és elutasították. 2o-ért engednék.
Szerintetek megüti a szintet?
Bojan-tól még egy Klose-val is jobban járnánk.barca0417 írta:Abidal akkor hogyan játszott a sérüléséből visszatérve az egyik Barca B-s meccsen? Vagy az valami külön engedély volt?sjd írta:Profi szerződéssel nem lehet játszani a B-ben, fordítva igen. Ennyi.
Bojanról meg annyit, ha csak 5 millióért tudnánk max eladni, vagy kölcsönadogatni amíg utána ingyen nem távozik akkor inkább maradjon.
Inkább rúgjon egész szezonban 5 gólt de azzal nagyobb hasznot nyújt mintha 1-2 millárért megszabadulnánk tőle.
Akiket szóba hoztak legutóbb a Barcával Larsson-utódként. azok egy részénél jobb lenne ide.
Neymar-Messi-Alexis kezdő mellett, a keretbe csak Tello és Pedro van támadó, ha Deulofeu tényleg kölcsönbe megy. Így szerintem Bojan is beférne a keretbe. Azzal mindenki tisztában van, hogy komoly csapatban, ő nem lesz kulcsember, szerintem ő is. De itt lehetne egy hasznos kiegészítő ember, aki azért mindhárom támadó poszton bevethető.
Jövőre nem Messi rekordjaira, hanem a megfelelő rotálásra, ezáltal a csapat frissen tartására kéne rámenni.
De ehhez lehet hogy nem Vilanova az ideális.. de ez már egy másik téma.
Én még a Lazio-ból emlékszem rá. Jó reflexekkel megáldott kapus és a huszas évei közepén jár. Én személy szerint örülnék neki.Barca96 írta:A goal.com szerint 17 milliós ajánlatot tettünk a Galatanak Musleraért, és elutasították. 2o-ért engednék.
Szerintetek megüti a szintet?
Nem, hanem barátságos meccs.barca0417 írta: Abidal akkor hogyan játszott a sérüléséből visszatérve az egyik Barca B-s meccsen? Vagy az valami külön engedély volt?
barcalaci84 írta:a Reina utáni érdeklődést igazából nme értem a vezetőség részéről...
csak én emlékszem úgy hogy ő már megbukott a Barcában egyszer...
pl nem ő dobta seggbe F.de Boer-t?![]()
és akkoriban gyengébbbnél gyengébb kapusaink voltak és még se sikerült megragadni...
persze azóta fejlődött, de azóta is potyakapusként ismert...