Én nem a klubot hibáztatom, hanem egyedül Tito-t. Mégpedig azért, mert Rosell-en az egész sajtótájékoztató alatt azt láttam, hogy baromira küzd az érzelmeivel. Láttam azt is, mikor Pep bejelentette, hogy távozik, akkor nem vágott ilyen fejeket, és nem mocorgott folyamatosan. Most láttam, hogy nagyon sajnálja, és nem tetszik neki a helyzet. Szerintem ha rajta múlott volna, akkor Abi marad. Pedig én nagyon nem szeretem a presit, de most láttam, hogy kijött belőle az ember.
Úgyhogy én egyes egyedül Tito nyakába varrom Éric távozását. Mivel nem volt róla szó, hogy szélső védőt akarunk igazolni, így aztán pláne érthetetlen számomra az elküldése. Két balszélsővel akarja lejátszani a következő szezont? Abból is az egyik Adriano, aki 3 meccsen játszik, majd 8on nem...Úgyhogy abszolút nem értem a döntését. Olyan fiatal játékos sincs, aki már az első csapat kapuján kopogtatna. Szóval én egyre inkább úgy érzem, hogy itt más is lehet a háttérben, mint az, hogy Abi már nem fiatal, és gazdaságilag jobban jöttünk ki azzal, hogy nem hosszabbítottunk vele szerződést. Mert ha azt mondják neki hogy figyelj öreg, felére csökkentjük a fizudat, abba is belement volna.
Szégyeld magad Tito, hogy szó szerint elzavarsz egy olyan játékost, akinek megkockáztatom, az egész keretben Puyolon, Xavin és Iniestán kívül a legtöbbet jelenti a Barca. Abi sírt, elmondta 15x hogy "nem akartam elmenni, az volt a tervem hogy itt fejezzem be", Rosell nem bírt megülni egy helyben, plusz minden az arcára volt írva, Tito meg úgy ült ott végig, mint akit odaraktak. 0 érzelemmel az arcán. Óriásit csalódtam most benne.
Szerk: Jah és még valami....azért "érzitek" a "több mint egy klub" érzést abban, hogy a Tito minden követ megmozgatott azért, hogy egy olyan játékos a klubnál maradjon, aki el akar menni, illetve minden 3 évben megcsinálja a cirkuszt a szerződéshosszabbításával, viszont egy olyan játékost meg zavar elfele, aki foggal körömmel itt szeretné befejezni a pályafutását azután, hogy 2x is a halál torkából mászott vissza?