Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ettől tartok én is, de legalább 1 év is valami. Hátha megnyerjük a BL-t, és utána már jöhet a 7 szűk esztendővisca el barca írta:jövőre is opció marad ne félj
jövőre is opció marad ne féljsjd írta:Tekintve, h Reina volt az utódjelölt, én most kifejezetten örülök ennek a hírnek.visca el barca írta:hurrá. lehet nézni egy évig egy totál motiválatlan kapust. jobban járt volna mindenki ha megveszi a monaco 10 milláért, hozzácsapunk egy másik 10-est és veszünk egy normalis kapust. csak azt nem értem mi a francért nem lehetett ezt lenyilatkozni akkor mikor kitalálta h nem hosszabbít. már tö beleéltem magam egy uj kapusba
Tekintve, h Reina volt az utódjelölt, én most kifejezetten örülök ennek a hírnek.visca el barca írta:hurrá. lehet nézni egy évig egy totál motiválatlan kapust. jobban járt volna mindenki ha megveszi a monaco 10 milláért, hozzácsapunk egy másik 10-est és veszünk egy normalis kapust. csak azt nem értem mi a francért nem lehetett ezt lenyilatkozni akkor mikor kitalálta h nem hosszabbít. már tö beleéltem magam egy uj kapusba
Ez jusson eszedbe, amikor elmennél egy meccsre a Camp Nouba és meglátod az árakat.Laci7 írta:Miért érdekel téged a klub anyagi helyzete?
Laci7 írta:Miért érdekel téged a klub anyagi helyzete?
Laci7 írta: Maximum jövőre ennyivel kevesebbért igazolhatunk játékosokat.
Annyira azért nem jó. Szellemi kimerültséget említ, vagyis belefásult egy kicsit a dologba, az pedig nem éppen jó, ha ilyen állapotban védi végig a következő szezont. Nyilván profi, szóval elvben nem lehet kihatással a teljesítményére, de azért mégiscsak más, ha egy motivált kapus véd.SuperMessi írta:Ez nagyon jó hír. Akkor nem is feltétlen kell vennünk idén kapust, marad pénz egy minőségi védőre.
Akkor eldőlt a dolog. Örömteli, hogy jövőre nem ilyen Reina féléket kell itt néznünk, de azért ez furcsa is lesz egyben. Marad 1 évig úgy, hogy ki van merülve és a motiváltsága is ki tudja, hogy milyen szinten lesz a távozásának köszönhetően... Kapust akkor még nem kell keresni.BritishKnight írta:Valdés épp sajtótájékoztatót tart. Az udvariassági körök után hivatalosan bejelentették, hogy kitölti jövő nyáron lejáró szerződését, vagyis még egy évet marad.
Valdés a döntése okaként szimpla szellemi kimerültséget említ, nincs köze a dolognak a pénzhez. Azért határozott az egészről idejekorán, hogy a klubnak rendelkezésre álljon elegendő idő megtalálni az utódját.
Forrás: Tot El Camp blog
ez aztán az indokYaya(07-10) írta:Rosell cseppet sem bizalomgerjesztő ábrázata tovább rontja az összképet.
Mekkora lenne, ha Valdés menne, Ter Stegen jönne, és még anyagilag is jól járnánk.csababarca írta:Remélem igaz ez a Valdes-Monaco transzfer, az év híre számomra!
Már csak az tetőzné be ha Ter Stegen jönne hozzánk.
Colombia striker Falcao and Spain goalkeeper Victor Valdes are in Monaco to finalise transfers to the Principality club, according to various sources Monday.shutterisland írta:több helyen is írják, hogy falcaoval kézenfogva mennek a monacoba, bármikor hivatalos lehet.
mit lehet erről tudni még ?
Remélem,hogy látogatóba sem dugja többet Katalóniába a pofáját,méghogy engedjük el ingyen,senkiházi....shutterisland írta:több helyen is írják, hogy falcaoval kézenfogva mennek a monacoba, bármikor hivatalos lehet.
mit lehet erről tudni még ?