kanty írta:Oké. De ilyen szinten, akkor kb. minden ember hozzászólásába bele lehetne kötni. Engem is zavar, hogy sok a helyesírási hiba, de az még jobban zavarna, ha minden második hozzászólás arról szólna, hogy valaki éppen a másikat javítgatja.
Amúgy nem nagy kunszt az egész. Az ilyen nagybetű, pont, vessző, stb. csak szimplán odafigyelés kérdése. Akinek meg komolyabb gondjai vannak a helyesírással annak egy-két megszólítás nem oszt, nem szoroz.
Egyetértek, ezt nem kéne erőltetni szerintem.
Nekem a helyesírásom több mint kiváló, fórumozásnál viszont nem érdekel,ha ejtek vesszőhibát, vagy nem kezdem nagybetűvel a mondatot. (fórumoknál nem figyelek ezekre, mert lényegtelen)
Aki meg durva helyesírási hibákat ejt, azt figyelmeztethetitek akárhányszor, mindig úgy fog írni.
Szóval ez trollkodásnak egy darabig vicces lesz, aztán inkább idegesítő az állandó javítgatás.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."