Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet, hogy csak túlságosan eleget akart tenni csapatkapitányi kötelességeinek a lesgólok miatt...mess2009 írta:jó volt látni, valóban ahogy mozgott, de a meccs utáni reklemációt a bírónál....nos azt nem bánnám ha ez nem válna rendszeressé nála.kova4 írta:Köszi a videót
Jó volt látni, hogy látszik rajta, hogy végre kedvvel játszik, szerintem kipihente magát, mert nagyon el volt fáradva idény végére, és akkor kedvetlenebb is volt a pályán..
jó volt látni, valóban ahogy mozgott, de a meccs utáni reklemációt a bírónál....nos azt nem bánnám ha ez nem válna rendszeressé nála.kova4 írta:Köszi a videót
Jó volt látni, hogy látszik rajta, hogy végre kedvvel játszik, szerintem kipihente magát, mert nagyon el volt fáradva idény végére, és akkor kedvetlenebb is volt a pályán..
Eléggé különböző véleményen vagyunk (2-vel lentebbi hsz). Nem értem mért kényszerítenék játékra, amikor Argentína kiváló pozícióban van, és sztem nekik is jelent annyit Messi, hogyha kéri, hogy ne játsszon, akkor nem játszatják... A másik pedig, mintmár lejjebb leírtam, hogy elvileg mind2 orvosi stáb (Barca, Argentin) is megadta neki az engedélyt a játékra.. Sztem Messi akart játszani, és ez látszott is rajtasörvirsli írta:De rohadtul unom már,hogy Messit az utóbbi hónapokban játékra kényszerítik!![]()
Olvastam,hogy még mindig sérült és ezért állt be csereként.
Hihetetlen,hogy milyen egy dilettáns és erőszakos banda dolgozik mind a Barcánál mind az argentín válogatottnál.
Ezeknek a szerencsétleneknek tényleg az hiányzik,hogy sohase gyógyuljon meg?
Még jó,hogy jön Neymar,így ha Leot hazavágják még egy jó időre akkor legalább lesz valami alternatíva a katalánoknál...
Deus írta:Én meg remélem, hogy nem fog játszani Messi, mert úgy tudom, hogy még nem 100% os állapotban van.... Nehogy megint rásérüljön.......
Azért jövőre most már a VB-n is robbantania kéne, különben nagy lesz a csalódás, főleg az argentin szurkolók körében.csababarca írta:Ez csalás. Nem arról volt szó,hogy ő gyenge a válogatottban,és sose képes jó teljesítményre?Gareth Tello írta: Messi teljesítménye a vb-selejtezőkön: 32 matches, 12 goals, 7 assists. Ma lehet javítani ezen a mérlegen.![]()
én ezt nem értem, nekem mindenki ezt mondta, becsapva érzem magam.
csababarca írta:Ez csalás. Nem arról volt szó,hogy ő gyenge a válogatottban,és sose képes jó teljesítményre?Gareth Tello írta: Messi teljesítménye a vb-selejtezőkön: 32 matches, 12 goals, 7 assists. Ma lehet javítani ezen a mérlegen.![]()
én ezt nem értem, nekem mindenki ezt mondta, becsapva érzem magam.
Ez csalás. Nem arról volt szó,hogy ő gyenge a válogatottban,és sose képes jó teljesítményre?Gareth Tello írta: Messi teljesítménye a vb-selejtezőkön: 32 matches, 12 goals, 7 assists. Ma lehet javítani ezen a mérlegen.
A Wiki szerint ha nyernek, Chile és Venezuela pedig kikap, akkor már biztos az ötödik hely, ami pótselejtezőt jelent (az első négy jut ki automatikusan).shutterisland írta:ahogy nézegetem a csoportot, győzelem esetén ott is vannak a vébén.
Éjféltől Kolumbiával, a Digi1 adja is.kadarzsolt85 írta:Kivel jatszanak ma este az argentinok es hanytol legyszi ird le koszi?!?shutterisland írta:remélem játszik este, rég láttuk már
Kivel jatszanak ma este az argentinok es hanytol legyszi ird le koszi?!?shutterisland írta:remélem játszik este, rég láttuk már
Szerintem kb. nem érdekli az egész. Mármint a managmentje szól, hogy ezt kell csinálni Leo, mert ez jó az imázsodnak, aztán elfogadja. Messit én mindig is úgy képzeltem el, mint akit csak tényleg a foci érdekel, s persze család, az élet többi részével pedig úgy elvan.csababarca írta:
Igazából nem is a Te mondandódra akartam reagálni, hanem a sok rosszindulatú emberre, akik úgy gondolkodnak,hogy Messi erőlteti ezeket.
Egyébként megint gólkirály lett csendben az emberünk, az első szezonjai alapján sose gondoltam volna, hogy így fog termelni.
Igazából nem is a Te mondandódra akartam reagálni, hanem a sok rosszindulatú emberre, akik úgy gondolkodnak,hogy Messi erőlteti ezeket.kanty írta:Egy szóval sem mondtam, hogy le kellene ezekről mondania, s azt sem, hogy Messi kopogtat be hozzájuk. Nyilvánvaló, hogy mindkét fél jól jár, de ettől még nekem ebben a szerepben full hiteltelen.csababarca írta:
Kevés gurigát tehetett zsebre ezért, biztos érdekli,hogy ki mit gondol.
Bolond lenne lemondani ezekről a bevételekről, plusz valamiért felkérik ezek a divatcégek, nem hiszem,hogy Messi kopogtat be hozzájuk,hogy szeretne szerepelni ilyen képeken.
Egy szóval sem mondtam, hogy le kellene ezekről mondania, s azt sem, hogy Messi kopogtat be hozzájuk. Nyilvánvaló, hogy mindkét fél jól jár, de ettől még nekem ebben a szerepben full hiteltelen.csababarca írta:
Kevés gurigát tehetett zsebre ezért, biztos érdekli,hogy ki mit gondol.
Bolond lenne lemondani ezekről a bevételekről, plusz valamiért felkérik ezek a divatcégek, nem hiszem,hogy Messi kopogtat be hozzájuk,hogy szeretne szerepelni ilyen képeken.