Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én inkább Titora gondolok. Messi és Neymar képességei vitathatatlanok. Ha Neymarnak az lesz a parancsba adva, hogy csináljon a labdával azt, amit szokott és persze azért védekezzen is, akkor itt nem lesz gond. Ha a tökéletes labdatartásra és az alibi visszapasszokra, meg a zéró cselekre, akkor gáz van. Igazából az durva, hogy jövőre egy olyan csatársorunk és középpályánk lesz, mint senkinek a világon. Ha ezt nem sikerül kihasználni, akkor meg is érdemeljük. Azért egy Messi-Neymar-Iniesta-Thiago 4-es egyszerre a pályán ütős lenne.LG írta:Jogos, pedig Etoo és Henry sem voltak azok a szerény, visszahúzódó fiúk.![]()
Tehát most is kisülhet valami egészen jó dologból, szerintem Messin nem is fog múlni a dolog, inkább Neymaron és Titon.
Trollok, trollok mindenhol. Ne vedd komolyan, ha valaki is szavazott rá szerinted komolyan gondolja? (max néhány Madridista troll)sopisz írta:Nem akarok senkit megsérteni,de ki szavazott arra hogy messi távozzon? nem találok rá ésszerű választ.Nekem mindenkivel szemben ő az első,ha pl:azért mert nem jön majd ki Neymárral akkor se neki kéne menni szvsz.
Jogos, pedig Etoo és Henry sem voltak azok a szerény, visszahúzódó fiúk.Barcaman1993 írta:Korábban 3 is megfért. Az egyiknek duplázás, a másiknak 6 kupa lett a vége...Barcaman14 írta:
Egyszerűbben fogalmazva: két dudás nem fér meg egy csárdában(?)-Cruyff szavaival élve.
Vagy egy Bayernnél ott van egy Ribery-Robben duó.Barcaman1993 írta:
Korábban 3 is megfért. Az egyiknek duplázás, a másiknak 6 kupa lett a vége...
Korábban 3 is megfért. Az egyiknek duplázás, a másiknak 6 kupa lett a vége...Barcaman14 írta:
Egyszerűbben fogalmazva: két dudás nem fér meg egy csárdában(?)-Cruyff szavaival élve.
Mmmm. Ez egy reklám fotózás, Cunci pedig ölne ha ezt viselhetné minden napzola8787 írta:Ezután nem kell szidni Cr-t az öltözködése miatt, Messi sem különb. Persze oké szerződése van, azt kell felvennie amit mondanak neki, csak Ronaldora se mondják, hogy díszb.zi.
davi10 írta:Soha nem fogom megérteni. Ne mondjátok, hogy a focisták nem keresnek eleget. Ha nekik nem elég, akkor is válogathatnak a különböző reklámajánlatokból, de ezeknek a reklámoknak az 50%-a vércikiS.Agüero írta:Neeeeee! [/img]
Soha nem fogom megérteni. Ne mondjátok, hogy a focisták nem keresnek eleget. Ha nekik nem elég, akkor is válogathatnak a különböző reklámajánlatokból, de ezeknek a reklámoknak az 50%-a vércikiS.Agüero írta:Neeeeee! [/img]
Szerintem kicsit lejjebb húzza magán, hogy a brazil meg tudja csodálni csodálatosan kidolgozott mellkasát.visca el barca írta:kivancsi vagyok ha neymar idejön, akkor messi hogy fogja viselni
Pár apróbb rekord ebből a szezonból:Gareth Tello írta:
Lehet Sydney (:mrgreen:) a Bolhát, de azért nem semmi, amit művelt ebben a szezonban is.
Köszönjük, Leo!