Yaya(07-10) írta:hiába nyertük meg a bajnokságot, ha a BL-ben megaláznak minket. Pepnek is volt esélye két ízben a 100 pontos határ átlépésére, de végül megállt 99 pontnál, a másik alkalommal meg inkább készült a BL meg a kupadöntőre, mint a már lényegében megnyert bajnokságra.
lehet döngetni a mellünket a 100 pontos bajnokságra, de ebben a szezonban alig nyertünk komoly ellenfél ellen. még egy PSG-t sem bírtunk megverni...Celticet is mákkal tudtuk két vállra fektetni egyszer. a milan ellen égtünk mint a rongy, hogy aztán az egyetlen értékelhető tavaszi meccset lehozzák. a münchen elleni 0:7 meg a barca legnagyobb szégyene...
igaz, hogy nem volt létszükséglet megverni a realt, de a legutóbbi 8 meccsből 1et hoztunk. persze szerencséjük volt több ízben, meg jó volt a csapatnak az x is, de ez akkor is nagyon gáz. a milan elleni visszavágó, és a malaga elleni kupatovábbjutás tudom felhozni, mint komoly(abb) eredmény.
amíg van motiváció, és kedv a mostani generációban, addig kellene tarolni. utána már nem fog menni...szeretném élvezni a csapat játékát, amíg lehet. Tito leginkább elhangolja a tökéletes hangszert, és ez marhára nem tetszik.
Ez mind igaz...De nem csoda hogy nem hoztunk egy nagy meccset sem,az összes nagy meccs tavasszal volt mikor nem volt edzőnk,meg sérült volt a fél csapat,élen Messivel...Az őszi Real meccsen meg ugyan úgyan úgy tartalék védelemmel áltunk fel...És hát igen több meccsen szerencsénk sem volt,a bírok is remekeltek...A PSG-nek pl nem sok esélye volt az első meccsen,mégis a bírók összehoztak nekik egy xet...A Real ellen Valdes bakija,vagy Pedro ha berúgja 1-0nál a Bernabeuban,nem sok kellett volna kb 10centi...
De mindezek nem mérvadóak,mert az idei szezon a sérülések és az edző hiány miatt eleve extrém volt,és ezért közel sem mérvadó...És ezek az előbbiekben említett rekordok azért nagy dolgok,mert ennek ellenére is ezt hoztuk...Kérdem én mi lett volna ha van edzőnk,és nem sérülnek le a játékosaink kulcs momentumokban...Plusz ilyen rossz tejesítménnyel sem fognak előrukkolni a csatáraink mégegyszer...Igen rekord rúgott gólok,de miket kihagytak,miket bénáztak...Kérdem én mi lesz ha az idén kihagyott helyzeteknek csak fele be fog menni...És ezek egy elsőéves edzővel,aki fél szezonban volt csak itt...Nem tudom mit kell sopánkodni örülhetünk mint majom a...Mi így bukunk hogy rekord ponttal,rúgott góllal bajnokok leszünk...Jövőre meg edzővel és egykét új emberrel meg jobb lesz...Azért egy Neymar már minőségi javulás elől,nem egy Pedro az fix...
A 7-0meg egy irreális eredmény...Kassaiéknak is köszönhető,meghát pont rosszkor volt a meccs...
-Tito epphogy visszaért
-Messi sérülten játszott,majd nem játszott...
-Xavi félsérült volt
-Ini félsérült volt
-Alba félsérült volt
-Barthranak kellett centret játszania
-Mascherano is lesérült később
-Busquets is lesérült
-Adriano szintén...
És mindez úgy hogy nem volt edző az előző fél évben...Szemben meg egy bombaformában lévő egységes csapat...Rosszkor voltunk rossz helyen,ennyi...Baromira nem mérvadó,és értékmérő...Ezt asszem beláthatjuk...Nem tudom mit kell ezen ennyire kiakadni...Hogy a Reálosok,Bayernesek,meg a fél világ ezzel takarózik...Persze végre nem sarokkal alázzuk őket a 16oson belül...Végre nekünk is van hibánk...Végre bele lehet kötni a Barcába...A különbség ott van,hogy mi úgy kaptunk ki csúnyán,hogy egy fél világválogatott hiányzott,több poszton a valaha volt legjobb kötözött lábbal játszott vagy úgysem,ők meg bombaformával csúcskerettel szoktak ellenünk égni...No ez a különbség...Mindekinek lehet peche rossz formája,ez nem azt jelenti hogy attól még vége,és le lehet írni...
Majd jövőre meglátják mennyire nem...

Visca el Barca!