Messi középre húzódása után jelentősen csökkent a mezőnybeli értéke, hasznavehetetlenné ugyan nem vált, de az utóbbi időben egyre többször megkörnyékezte azt... A 2008-09-es idényben Messivel jól összejátszottak, egy vonalon mozogtak, két gyors, és virgonc Babszem Jankó, ezen szezon meccseit több, mint élmény nézni, nem véletlen lett a csapat Tricampeones, alapjaiban határozta meg a világverő gépezetet, hogy ezen kté srác együtt játszik, egy vonalon, egymást keresik. DE! Messi behúzódott középre, minőségi szélsője a csapatnak azóta sem volt. Most hogy Neymar itt van, összejöhet minden úgy, mint régen. Így már azt mondom, hogy Alves maradjon még, mert most már ismét szükség lehet rá, ismét van értelme, hogy maradjon. Ha ezen két brazil jól össze tud szokni, már pedig miért ne tudna, akkor nagyon szép szezon(ok) elé nézünk.
A reményeim:
1. Alves felhagy a beívelgetéssel, visszaáll a rövid, lapos passzokra.
2. Széthúzódik a pálya, több hely lesz bent, ahol elférnek az emberek, passzolni pedig jól passzol, hasznát lehet venni ismét, mint a régi szép időkben. (ez egy kicsit meredek volt, mert még mindig azokat éljük, de szerintem érthető

)
3. Nem fog felhúzódni támadni, ismét 4 védővel játszhat a csapat.
Remélem így lesznek, ahogy írtam és akkor végre ismét kisimulhat a homlokom, ha bármikor is a nevét hallom. Majd a sors, a szerencse meg az élet eldöntik, hogy így lesz-e, de azért bizakodva tekintek a szezon felé. Neymart bár nem akartam, hogy ide jöjjön, de ha normális és tisztelettudó lesz, akkor rendben leszek vele. Így legalább lesz egy szélsőnk és egy szélső hátvédünk. Nem egy ember fogja betölteni ezen két posztot, hanem végre rendeződhetnek a sorok. Hajrá, a lehetőség előttük áll.