Game90 írta:
1. LBJ-t mennyire tudják limitálni?
2. Wade magához tér-e, mint a Pacers elleni 7. meccsen? Dwyane Wade's 28.2 career PPG in NBA Finals is highest among active players, but this postseason so far? 14.1 PPG. Half.
3. Bosh mire megy Duncan-ék ellen? (Ha jól emlékszem, neki jól szokott menni Duncan ellen.)
4. Allen/Birdman/Cole/Chalmers/Haslem/Battier hatosból lesz-e minimum 3, aki fel tud nőni a feladathoz?
5. Parker?
6. Ginobili?
7. Hogy sakkozik Popovich és Spoelstra?
1;Limitálni nehéz lesz, de van olyan védekezés, amivel lehet olyan szitukra kényszeríteni, amit kevésbé szeret, szerintem a Spurs alkalmas arra, hogy 1 James kevés lesz ellenük, s itt jön a képbe, amit írtál is, hogy Bosh+Wade
2;Neki nagyon kéne érzésem szerint, s ütni fogják rendesen

3;Szerintem itt 1 pont ahol a Spurs előnyt tud kovácsolni, főleg miután betudnak vetni olyan embereket, akik miatt Bosh kijöhet a palánk alól, s még több esély van támadót szedni, s a pattanüó kérdés kulcskérdés ebben a párharcban érzésem szerint
4;Allen érzi meg szereti ezeket a szitukat, szerintem ő jó lehet, 2 irányítón nagy feladat lesz, hogy Parkerrel fussanak, Cole szerintem is fontos elem lehet, Chalmers kell hozzon egy megbízható szintet, Bttier-Haslem-Andersen meg sokat kell melózzon, remélem nem tudják hozni 3an a szintet, akkor jó lehet a Spurs
5-6:Kulcsposzt lehet mindkettő, azért ilyen szintű irányító ellen nem játszott idén a Miami, s pl Rondoval is tavaly komoly gondok voltak, ehhez hozzájön, Parker jobb dobó, Ginobili meg nagy művész, s a csibészség benne van

1-1 jól sikerült tripla, kamufalt kiharcolás, nagy színészkedés stb

7;Spoelstra remekül tud sakkozni mostanában, úgy gondolom mindkét csapat elég hosszú, ahhoz hogy folyamat lehessen a másikhoz idomulni, s ez a párharcban nagyon remélem a Spursnek fog jobban sikerülni.
Én úgy gondolom 7 meccset fogunk látni, ahol.val utolsón nyer a Miami, de én nagyon bízok a kis Spurs-ömben, olyan tulajdonságokat tudnak felvonultatni, ami nem biztos, hogy ízleni a Heatnek, jó a védelmük, nagyon hosszúak, a rutinrókák 200%ot fognak beleadni, meg van a kellő ravaszság bennük, iszonyat érdekes kis párharc ez.
S Hajrá Spurs
Denver meg érdekes, robbantottak egyet, az idő eldönti, azért ők a tipikus az a csapat, aki rohadtul 1 helyben toporog évek óta.Az első ami eszembe jut a Nuggetsról, hogy tele vannak jobbnál-jobb játékosokkal, s semmire nem mennek vele, egy abszolút frissítés lehet beválik, Karl meg szegény mindig eljátssza, hogy jó kis csapat, jó alapszakasz, aztán PO, s kifújt, Clippernél jó lesz

.Úgyhogy én még nem törnék pálcát felettük, lehet pár év és azt mondjuk jó tett nekik a változás, mert valamit lépni kellett, mert ha "besavasodnak", akkor aztán jó pár évig tényleg nincs kiút.