HÁT!!!! Abi legújabb nyilatkozata kiverte a biztosítékot. Nagyon becsülöm, tisztelem azért amit a Barcáért tett, a lehető legjobbakat kívánom neki, de ahogy picit hátba támadja azt a klubbot, amelyik kiállt érte, illetve mellette állt a betegsége alatt, fizetést adott számára hosszú hónapokon keresztül, amikor tulajdonképpen semmi másra nem kellett figyelnie csak a gyógyulásra, és akkor már sokadjára lenyilatkozza, hogy Ő mennyire csalódott?????
Jelenleg én vagyok csalódott a megnyílvánulásai miatt.
Mivel kötelesek voltak fizetni őt továbbra is... Hidd el ha közben lejárt volna a szerződése szépen kicsapták volna a csapatból. Nagyon nem szimpatikus a Barcelona igazolási stábja, ha úgy érzi, hogy menne neki, ráadásul az erőnlétén is csodálkoztak a dokik, hogy mennyire kiváló..
Viszont egy kicsit megértem a stábot is, hiszen lehet megint kialakulhat, több hónapra megint kieshet, ami pénzkidobás, stb... (na persze ez nem fog megtörténni, csak ezen kívül más indoka nem is lehetne a klubnak, hiszen az idei védelem szintjét Abi 1 év edzés nélküliség után is simán lehozná).
Szóval a klub bekaphatja, Abidal pedig menjen a Monacoba, gazdagodjon továbbra is, jussanak be a bl-be és 2 év múlva egy Abi góllal verjék meg a Barcát

(persze csoportkörben, mikor a Barca már úgyis továbbment)
Az unokáknak majd 50 év múlva megmutatom a Sevilla elleni mentését