Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bár nyilván biztosra még senki nem tudhat semmit, max Howard(gyanítom, hogy még ő sem) a hírek alapján viszont egyre esélyesebbnek tűnik, hogy ő kiköthet Texasban. Az én képzeletbeli versenyfutásomban már a Rockets vezet az érte folyó versenyben. A Lakers 3 dolgot ajánlhat nagy múltú csapat, nagy piac, 5 éves fizetés. Nekem nem úgy tűnt, mintha az első kettő érv annyira lenyűgözte volna idén Howardot, inkább nyomasztólag hatottak rá a nagy elvárások és a nagy média figyelem. A 3. egy elég nyomós indok lehet, viszont ezzel szemben ott van az adózás, azaz nincs, mivel Texasban nincs luxusadó, így az első 4 éves fizetéséből jóval többet tarthatna meg, mint LA-ban. Összességében logikusan még így is többet keresne a Lakersnél az 5 év alatt, mint a Rocketsnál a 4 év alatt, viszont az az 1 plusz év nem elhanyagolható és viszonylag friss hír, hogy Dwight úgy érzi, hogy 4 év múlva még van esélye egy újabb hosszú távú maxos szerződésre, míg egy évvel később már kisebb eséllyel kap majd maxot. Így viszont, mindent figyelembe véve, a Houston ajánlata pénzügyileg sem sokkal rosszabb, mint a LAL-é. Erre jön, hogy látszólag ién nem érezte túl jól magát, baja volt kb mindennel. (csapattársak, edző, taktika, sajtó, ami csak lehet) A Rocketsnél viszont van egy fiatal csapat, ahol nincsenek akkora nevek, Harden mellett ő lehetne a húzó név.varnagykrisztian írta:Szerintetek bármelyik is eljönne a Rockets-be?Én nagyon örülnék neki de nem látok rá esélytkezdő5.hu írta:Bár a Houston Rockets Dwight Howard megszerzésén fáradozik, Jonathan Feigen (Houston Chronicle) információi alapján ezzel egy időben Chris Paullal is le fognak ülni tárgyalni. A forrás szerint ők az 1 és az 1A tervek. Mint ismeretes, mindkét játékos szabadügynök lesz július elsejétől, de a centerrel kapcsolatban sokkal inkább merültek fel eddig olyan hangok, hogy ott hagyná Los Angelest a Rockets kedvéért. Az biztos, hogy mindkettejüket nem tudja megszerezni a Houston sima igazolással, hiszen egy maximum helyhez is kell majd még pár apróbb lépést eszközölniük. Feigen szerint Paul elég jóban van a texasiak sztárjával, James Hardennel az amerikai válogatottban együtt töltött idejük óta.
Szerintetek bármelyik is eljönne a Rockets-be?Én nagyon örülnék neki de nem látok rá esélytkezdő5.hu írta:Bár a Houston Rockets Dwight Howard megszerzésén fáradozik, Jonathan Feigen (Houston Chronicle) információi alapján ezzel egy időben Chris Paullal is le fognak ülni tárgyalni. A forrás szerint ők az 1 és az 1A tervek. Mint ismeretes, mindkét játékos szabadügynök lesz július elsejétől, de a centerrel kapcsolatban sokkal inkább merültek fel eddig olyan hangok, hogy ott hagyná Los Angelest a Rockets kedvéért. Az biztos, hogy mindkettejüket nem tudja megszerezni a Houston sima igazolással, hiszen egy maximum helyhez is kell majd még pár apróbb lépést eszközölniük. Feigen szerint Paul elég jóban van a texasiak sztárjával, James Hardennel az amerikai válogatottban együtt töltött idejük óta.
Azért most húzott egy szépet...Cumbee írta:Kötés van a térdén. Vagy csak nagyon fáradt, vagy valami sérülése van, de felugrásoknál kb alig van emelkedése.
Kötés van a térdén. Vagy csak nagyon fáradt, vagy valami sérülése van, de felugrásoknál kb alig van emelkedése.Game90 írta:
3. negyed vége, LBJ 8 pontnál
Hát, vagyogatok...Bob_Marley írta: Game leszel ma?
Nagyon jó ez a gif.Bob_Marley írta: Spurs, akkor és most:
Így van, aki ilyen kosarat dob LeBron James-ről az meg is érdemli......de akkor is "szerencsés" voltBob_Marley írta:Igazad van, hogy nem remegett meg.
De semmi értelme nincs feltételes módot írni, hogy úgy fogalmaznák (kik?) meg stb.Parkeres kicsit szerencsés volt, de ahogy mondani szokták, annak van szerencséje, aki megdolgozik érte, s a Spurs sokat tett a győzelemért, csúnya lett volna ott a végén besülni mikor már mentek 6-7 ponttal.![]()
Én is egyetértek veled abban hogy James-től kell egy +25-ös átlag mert ez kevés lesz a Spurs ellen, ha holnap nem nyernek akkor bajban lesznek mivel a következő 3 meccs San Antonio-ban lesz.Bob_Marley írta:S ha azt vesszük, Wade 17 pontja nem rossz, Allen 4/5 tripla abszolút jó, Bosh sok tempót kihagyott, s egyszerűen Jamestől kell egy 25+ körüli átlag , mert igaz szerintem jól játszott, de még több agresszivitás kell tőle, mert szép a tripla-dupla, de igazából az ő kemény betörései, faltkiharcolása, vetítheti elő, hogy a többieknek is több helyük van, kevésbé ér ki a védelem 1-1 leosztásnál, kiesnek a ritmusból a magasok a Spursnél stb.
Igazad van, hogy nem remegett meg.Sanama írta:Most ezt páran James-nél megint úgy fogalmaznák meg,hogy egyszerűen még ha egyensúlyát el is veszíti, még akkor is úgy tapad hozzá a labda, hogy na...Azért az a Paker dobás, az tényleg elég kaotikusra sikeredett, konkrétan 3szor vesztette el kb, meg botladozott a saját lábában is, aztán valahogy kiforgot5t, s "brahiból" eldobta, s lőn bement.
ui: mielőtt azért hülyének néztek, tisztában vagyok vele, hogy szerencse is kellett ahhoz a kosárhoz, de azért a keze sem remegett meg, szóval ne írjuk a mák kategóriába teljesen
Akkor fogalmazzunk úgy hogy Parker-hez méltóan szép és "szerencsés" dobásra sikeredettSanama írta:ui: mielőtt azért hülyének néztek, tisztában vagyok vele, hogy szerencse is kellett ahhoz a kosárhoz, de azért a keze sem remegett meg, szóval ne írjuk a mák kategóriába teljesen
Most ezt páran James-nél megint úgy fogalmaznák meg,hogy egyszerűen még ha egyensúlyát el is veszíti, még akkor is úgy tapad hozzá a labda, hogy na...Azért az a Paker dobás, az tényleg elég kaotikusra sikeredett, konkrétan 3szor vesztette el kb, meg botladozott a saját lábában is, aztán valahogy kiforgot5t, s "brahiból" eldobta, s lőn bement.
Ha James dob ilyet, akkor mekkora zseni, meg a legjobb játékos, ha más, akkor mákosvarnagykrisztian írta:HEAT - SPURS (1.GAME)
Jó kis meccs volt, a 4. negyedig végig izgalmas is, ahol aztán Parker-ék rátettek egy lapáttal.A Spurs BIG3-a 11-el kevesebb lepattanót szedett de 6 ponttal többet dobott ami most győzelmet ért.LeBron tripla-duplája szép teljesítmény de Parker kicsivel jobb volt ezen az estén, a végén dobott "mákos" dobásáról nem is beszélve.A Heat padja 8 ponttal többet szerzett ellenfelénél de ez is kevésnek bizonyult, én mondjuk annak örülnék ha a következő mérkőzést behúzná a Spoelstra csapat, majd a három idegenbeliből 1-et, majd következhetne egy 7 meccses BIG GAME