Egyetértek az elejével, de nem csak a média hibája. Az internet is gondolkodó felhasználót kíván. Szóval az az illető felelőssége ha bedől az ilyen pletykáknak, és elhamarkodottan kommentel. " A vezetőség milyen hülye mert eladja Thiagot" kijelentésen én is meglepődtem. Előbb várd ki a végét ember! Ugyanakkor nem lehet csak a firkászok nyakába varrni ezt. Én ezt szeretem itt hogy többnyire meg lehet beszélni ezeket a híreket, értékeled, elhiszed, vagy nem hiszed el. Ez a módja! Nem véletlen az sem hogy a Facebookon meg „xy” sportoldalakon mi megy a kommentek között, buta emberek tényként kezelik amit leír egy angol napilap a spanyol fociról, ami átmegy még három magyar sportoldalon, és kész a katasztrófa.barca99 írta:Leírom, miért zavar az egész. Tegyük fel, hogy rólad elkezdenek hülyeségeket terjeszteni, ami alapján téged valakik hülyének tartanak/elítélnek, te meg nem érted, hogy miért, mikor az állításokból semmi nem igaz.
Ugyanez megy nagyban, már most hülye rosselestül, titostul mindenki, mert a (~)Sport szerint eladjuk Thiagot, mert kell a pénz. Thiago hülye, mert a Realba megy. Teljesen abszurdum az egész.
Szerintem igenis lehet kritizálni a médiát, hozzászoktattak ehhez, hogy minden nap új hírek, ennyi minden viszont nem történik, ezért akár kreálják is a dolgokat. Nekünk meg kell, hogy legyen miről beszélni, és egyszer csak ott járunk, hogy a hazugságok sem igazán érdekelnek. Ami azért elég ijesztő szerintem.
Szóval nem a csak a fals hírek gyártása a gond, hanem az hogy nem mérlegelik ezeket. A mundonál azért rendszerint írnak okosságokat is.
" Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a betűket! "