Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt mondjuk lehet, h akkor lenne érdemes megkérdezned, amikor már látta is a filmet vki, nem 5 nappal a premier előttCsacsMate írta:Szerintetek 3D-ben, vagy anélkül érdemes a Man of Steel-t nézni?
Én tuti, hogy Imax 3D-ben nézem meg, ha lehet, premier körül, hatalmas tömött moziteremben. Ennek a filmnek meg kell adni a módját. A 3D dologhoz annyit, hogy nekem még soha egyetlen fimnél sem volt gondom vele, volt persze, ahol gyenge volt maga a megvalósítás, de zavaró akkor sem volt, inkább csak "kevés". De gondolom, ez egyénfüggő, mert sokan panaszkodnak, hogy fáj tőle a fejük, stb. Nekem meg semmi bajom nincs.CsacsMate írta:Szerintetek 3D-ben, vagy anélkül érdemes a Man of Steel-t nézni? Mert láttam, hogy mind a két módon vetítik majd, és ha egy-két néző felé repülő tárgynál több nem lesz benne, akkor nem szenvednék azzal a csodaszemüveggel.
Érdekes módon a Gatsby-ben csak 3D volt, és ott inkább zavaró volt...
Annak azt hiszem idén jön a második része.Boixos írta:Öcsém, pont most nézik a bosszúállókat!![]()
mondjuk a vasember a középsős fiamnak a kedvence...
a pixarokat nagyjából átvettük már, ace venturát is, vmi olyasmi van mostanában, mint az adam sandler-féle nagyfiúk v nagymenők (grown ups) volt?
de köszönöm, mindenképpen!
Bosszúállókban szvsz van erőszak, mondjuk alapvetően tudni kéne a gyerekek korát ehhez, mert sztem egy 10-12 évesnél simán elmegy az a csihi-puhi, ami benne van, fiatalabbaknak azért nem kéne még sztem a kezébe nyomni.messideco írta:Amiben nincs erőszak, trágárság és szexualitás?![]()
![]()
Talán a Bosszúállók lesz a te filmed
Számomra az a vicces, hogy köze nincs a másnapossághoz...Barcaman14 írta:Nem olvastam vissza, szóval a Másnaposok 3-ról kíváncsi lennék a véleményekre! Jó lett vagy gyakorlatilag az első kettő sablonja? Mert én inkább utóbbira számítok.
Nem ua, mint az első kettő, új sztori, de a film színvonala a 2. részhez hasonló. Ha egy hajszálnyival jobb... és nekem már a 2 sem tetszett.Barcaman14 írta:Nem olvastam vissza, szóval a Másnaposok 3-ról kíváncsi lennék a véleményekre! Jó lett vagy gyakorlatilag az első kettő sablonja? Mert én inkább utóbbira számítok.
Még jó, h azt írtam, h ne adjatok pénzt érte... ami mondjuk nagyjából tökéletesen le is fedi a "nem éri meg" kategóriádat, de mind1messideco írta:Azért nekem senki se mondja azt, hogy ne nézzek meg egy filmet. Esetleg nem ajánlom, nem éri meg, stb. De így...
Ezt csakis játékra lehet mondani és csakis freddyDmessideco írta:Azért nekem senki se mondja azt, hogy ne nézzek meg egy filmet. Esetleg nem ajánlom, nem éri meg, stb. De így...
(A végére én sem számítottam, de mondjuk az meg már teljesen súlytalan volt, pont emiatt az egész miatt)palesz77 írta: Mi volt az amiért ennyire nem tetszett?
Én is tegnap láttam, és nekem kifejezetten tetszett. Bár nem vagyok akkora kritikus mint ti, de én tök jól szórakoztam rajta, a végére se számítottam, szóval én nem mondanám pénzkidobásnak egyáltalán. Mi volt az amiért ennyire nem tetszett?sjd írta:A Szemfényvesztőkért senki ne adjon egy fillért se! A legnagyobb átverés a filmben az volt, hogy kihúzott 1200 Ft-ot a zsebemből a nagy semmire.
Inkább menjetek el a Transzra, az viszont elég jó film.
Kritika majd lesz hnap róla, csak muszáj volt figyelmeztetni a társaságot előre. Transzról meg vasárnap.
nagyon jó film. A rendező érti a dolgát. Remélem még sok jó filmet láthatunk tőle.sjd írta:Blue Valentine
Ha azt mondom, h erre nem voltam felkészülve, akkor még finoman fogalmaztam. Nagyon kegyetlen film, most mondanám, h pont az ilyen drámákat imádom, de ez még nekem is sok volt. Teljesen letaglózott, nem tudok mit mondani, egy alapmű, kötelező darab.
Az-azcarlos636 írta:Jaaaaaaj, de rossz film volt ez. Film+ adták le rengetegszer. Mennydörgő robajzola8787 írta:Egy filmet keresnék. Ennyire emlékszem, hogy a gazdagok sok pénzért visszamehettek a múltba a dínók korába. Meg volt még olyan, hogy 1 pillangóra ráléptek és megváltozott a jövő. Valamilyen kaka film volt.
Nem ismerős valakinek?