csababarca a Rosell topicban írta:és jövőre majd fogunk ? Azt csinaljunk ezzel is mint a középhátvéd poszttal az elmúlt években,halogatjuk a problema megoldását.
Nézd, én sehol nem írtam, hogy ez nekem tetszik, és hogy egyetértek vele, illetve azt sem, hogy majd jövőre vagy bármikor
pénzügyileg jól jövünk ki a dologból.
Csak azt nem értem, hogy miért evidens itt (majdnem) mindenki számára, hogy áruljuk Valdést, és azért marad, mert nem kell a kutyának se.
Arra próbáltam rámutatni, hogy pusztán sportszakmai okból, ha indokoltnak érzik, akkor elengedhetik azt a 10 milliót (nyakamat rá, hogy egy 1 éves szerződéssel rendelkező kapusért nem kapunk többet, akármilyen arabosroszolajcárhuszadikünokaöccsétől sem) azért, hogy még egy évre megoldott legyen a poszt. Hangsúlyozom, ez lehet Titóék véleménye, a sportszakmai részleg véleménye, és nem a fórum, a szurkolók vagy a virágárus véleménye. Aztán ez lehet szimpatikus, antipatikus, pazarló, sportszakmailag indokolt, pénzkidobás meg még egy csomó minden, nézőpont és hozzáállás kérdése az egész. Mindössze annyit írtam, hogy ha úgy érzik Titoék, hogy ez a döntés helyes, akkor nincs több kérdés, majd elválik, hogy igazuk volt vagy nem.
Ha engem kérdezel, én azt mondanám neki, hogy jól van pajtás, maradj, feleannyi fizuért, aztán jövőre mehetsz Isten hírével, vagy menj most, kukázz valami csapatot a kirgizisztáni megye2ben (remélem valaki beírja azért, hogy ott nem is megyék vannak

), az úgyis kihívás neked öreg, azt' pápá.