Castiel írta:komolyan nem értem miért kell ezt???
Iniesta miért mond ilyet... Mondjuk azon sem lepődnék meg, ha a sajtó "adta" volna a szájába... mindegy is... ne Madriddal foglalkozzunk... csacsogjanak csak a kameráknak, meg a photomaschineknek

Mi meg majd a pályán... ennyi
Előfordulhat, hogy neki is tele volt már a köte a Mou féle Madriddal. Hány, meg hány olyan meccset játszottunk, ahol a Realnak csak az volt a lényeg, hogy annyi embert sérítsenek le tőlünk amennyit csak lehet. Tisztán emlékszem a valenciai mészárlásra, a szemkinyomásra, Marcelo és Ramos odarúgására, Arbeloa és Xabi Alonso aljasságaira, Pepe ámokfutásait már meg sem említem. Emellett, ha vki nem emlékszik nem egy olyan időszak volt, ahol minket, a játékosokat, Guardiolat szidalmazta, csalással vádolt minket. Az a helyzet, hogy ezeket akkor kellett volna megoldani, nem pedig most odaszólogatni.
Másrészt azt hozzá kell venni, hogy nyilván egy ilyen nyilatkozathoz kellett egy hasonló színvonalú újságírói kérdés is. Azt meg csak megsúgom nektek, hogy ez akármennyire fáj is nektek, a madridisták, amit mondott 100%-ig igaz. Iniestánál tisztességesebb labdarúgót meg nem hiszem, hogy bárki is tudna nekem mutatni. Pályán és azon kívül is egy példakép.