Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem nem egészen azt értheted jogos alatt, mint én, mert gyakorlatilag leírtad ugyanazt, csak bővebben.ozsimiki írta:ilyen mondat férfi-nő kontextusban nem létezik.sjd írta:Mint írtam, maga a pofon nem elfogadható, még ha jogos is.
Nincs olyan,h egy nőt jogosan vágunk pofon. Férfi-férfi esetében más tészta,sok szituációval megmagyarázható lenne.
Itt max annyi,h én is elküldöm melegebb éghajlatra,de megcsapni nem szabad,nem jogos, akkor sem, ha a vitában igazam van.
ilyen mondat férfi-nő kontextusban nem létezik.sjd írta:Mint írtam, maga a pofon nem elfogadható, még ha jogos is.
Szerintem azért van különbség aközött, hogy egyetértek vele és hogy pozitív színben tüntetem fel. Mint írtam, maga a pofon nem elfogadható, még ha jogos is.kanty írta: Nem vitatkozom. Megjegyzed, hogy nem kellett volna felpofozni, de attól még Te is kb. hasonlóan járnál el. Ebből szerintem jogosan következtettem arra, hogy bár nem nem tartod helyesnek a vezető reakcióját, de kicsit egyetértesz vele.
Ez így igaz, ahogy mondod. Viszont elég nagy probléma, hogy eljutott odáig a téma, hogy vitatkozunk, hogy ki volt a hibás, ugyanis itt egy nőt ütöttek meg...sőt, nem csak egy nőt, hanem egy 6 hónapos terhes nőt...ez felülír minden egyebet...hogy ki volt a hibás, a nő miért nem kussolt, miért vitatkozott, mit mondott a villamosvezetőnek, stb., stb...itt egy terhes nőt vágtak úgy pofán, hogy felszakad a szája.............sjd írta: Ráadásul ezek után minimum, h kussban tűröm az anyázást, nem hogy még nekiállok vitatkozni.
"Mi dühös gesztusokkal válaszoltunk neki." Ezt már nem a villamosvezető mondtakanty írta: De honnan veszed, hogy nekiállt vitatkozni? Ja, mert ezt mondta a villamosvezető. A nő verziója szerint csak sokkot kapott és nézett.
kanty írta: Nem azzal van bajom, hogy jogosan felelősségre vonjátok a csajt, hanem azzal, hogy a villamosvezető valamilyen szinten pozitív fényben van feltüntetve. Pedig mindketten hibáztak, s a szitu is elég kellemetlen, így az is érthető, hogy következményekkel jár.
Innentől kezdve nem tudom miről vitatkozol velem.sjd írta: Mondjuk ettől függetlenül nem kellett volna nekiállni pofozkodni, ebből a szempontból teljesen jogos a retorzió a sofőr felé
De honnan veszed, hogy nekiállt vitatkozni? Ja, mert ezt mondta a villamosvezető. A nő verziója szerint csak sokkot kapott és nézett. Hogyne lenne egyik vagy másik verzió. A villamosvezető azt hitte, hogy a villamos alatt vannak, a csaj azt mondja, hogy még a kellő időben visszalépett.sjd írta:Itt nincs egyik vagy másik verzió, piros lámpánál lelépett a villamos elé, ez alapból Darwin-díj, nincs mit ezen magyarázni, tökmind1, h melyik irányba nézett. Ráadásul ezek után minimum, h kussban tűröm az anyázást, nem hogy még nekiállok vitatkozni.kanty írta:Nem tudom, hogy miért veszitek szentírásnak a villamosvezető verzióját.
Itt nincs egyik vagy másik verzió, piros lámpánál lelépett a villamos elé, ez alapból Darwin-díj, nincs mit ezen magyarázni, tökmind1, h melyik irányba nézett. Ráadásul ezek után minimum, h kussban tűröm az anyázást, nem hogy még nekiállok vitatkozni.kanty írta:Nem tudom, hogy miért veszitek szentírásnak a villamosvezető verzióját.
sjd írta:A legszomorúbb egyébként az egész ügyben az, hogy még ráadásul ezzel a terhességgel folyamatosan emlékeztetnek is arra, h az ilyen hülyék még szaporodnak is.Deus írta:
Jah, én is ezen röhögtem kínosan először... De ez nem mentség... Ha piros a lámpa, akkor piros b+, függetlenül h merre néz. Uh, úgyhogy nem hibáztatom a vilivezetőt.sjd írta:Amúgy az a legjobb, h időközben kiderült a nőről, h brit, és azért lépett le a villamos elé, mert a másik irányba nézett
Mondjuk ettől függetlenül nem kellett volna nekiállni pofozkodni, ebből a szempontból teljesen jogos a retorzió a sofőr felé, annak ellenére, hogy az összes ilyen KRESZ-analfabéta gyalogost meg biciklist én is legszívesebben felpofoznám, főleg ha még hasonló módon neki áll feljebb. (Na nem azért, mert nagyobb barmok lennének, mint a KRESZ-analfabéta autósok, hanem mert őket védi jog, és ezért teljes magabiztosságban grasszálnak át a piroson. Múltkor majdnem egy biciklist csapott el a villamos, amin utaztam, teljesen ugyanígy.)Deus írta: http://index.hu/belfold/budapest/2013/0 ... vezeto_is/
Én a villamosvezető pártján állok. Az a terhes idióta meg kussoljon. Ő cseszte el. Villamos vezető úrnak mit kellett volna csinálnia, de most komolyan? Gázoljon el? Erre még ki is rúgják a munkahelyéről. Szánalom ez a BKV vezetősége.
Pofon? Jogos volt.
Terhes volt? Sokk miatt nem vette észre.
Igen, ez az. LG-ket sehol nem ajánlják, pedig rengeteget fejlődött minden terén. pl az androidos kezelőfelülete kiváló, letisztult.bence-barca írta:LG Optimus G E975, erre a modellre gondoltál pontosan?csababarca írta:
LG Optimus G-re less rá.![]()
Ha igen, ez szimpatikusnak tűnik. Elején LG-ket annyira nem figyeltem, vmiért nem jöttek be, de ez felkeltette az érdeklődésem.
Ha esetleg félrenéztem tudsz küldeni egy linket a tiedről?